Nasze spotkania - Poznan
aptenia - Pon 26 Wrz, 2016 10:55
Ja już widzę...Super spotkanie
japoneczka01 - Pon 26 Wrz, 2016 11:04
nula podałaś ten sam link co Bogusia i jak w niego kliknę to nadal nie wiem w co mam dalej kliknąć aby coś zobaczyć
nula - Pon 26 Wrz, 2016 11:22
| japoneczka01 napisał/a: | | nula podałaś ten sam link co Bogusia |
dokładnie tak, bo to jest link do albumu ze zdjęciami...
zdjęcia powinny się otworzyć właśnie pod tym linkiem - dalej nie trzeba nigdzie klikać
ale nie wiadomo dlaczego nie wszyscy widzą te zdjęcia
japoneczka01 - Pon 26 Wrz, 2016 11:37
Próbowałam przed zalogowaniem i po, ale bezskutecznie. Nie pozostaje nic innego jak dać sobie z tym spokój.
dziewanna - Pon 26 Wrz, 2016 11:52
Japoneczko01 nie rezygnuj, klik na link Bogusi i cierpliwie poczekaj, nie klikaj na "dołącz" i "B",
po sekundzie otwierają się zdjęcia.
japoneczka01 - Pon 26 Wrz, 2016 12:25
Dziewanna od półgodziny mam tę stronę otwartą i co jakiś czas odświeżam, ale poddaję się, bo już nic nie wymyślę.
bogusia1255 - Pon 26 Wrz, 2016 13:11
Japoneczko01 nie mam na to wpływu jest udostępnione wszystko nawet dodawanie zdjęć (link który podałam ) przykro mi że nie widać.
żabka - Pon 26 Wrz, 2016 16:36
Dzięki dziewczyny za spotkanie
Czekam na następne
| nula napisał/a: | | żabciu kochana - nieśmiało się przypominam (jak będziesz miała wolną chwilkę oczywiście) o rozpiskę na stworka uklon | Haniu pamiętam, ale nie potrafię na forum wysłać pliku, napisz proszę mi swój adres email (pewnie gdzieś mam zapisany, ale nie mogę znaleźć)
nula - Pon 26 Wrz, 2016 19:02
| żabka napisał/a: | pewnie gdzieś mam zapisany, ale nie mogę znaleźć)
|
tak właśnie myślałam
adres poszedł na PW
zuzik45 - Pon 26 Wrz, 2016 19:02
A mnie się wszystko otwiera bez problemów i zdjęcia są widoczne.
żabka - Śro 28 Wrz, 2016 15:08
Haniu odbierz pocztę - wzorek wysłany
japoneczka01 - Śro 28 Wrz, 2016 15:15
Też udało mi się zobaczyć zdjęcia, ale jak prosiłam o instrukcje to koleżanki pisały, że tylko kliknąć w link od Bogusi. Nie wspomniały jednak, że krok 2. to kliknąć w znak 3 kropki pionowe po lewej stronie ekranu i rozwinąć listę, pt. Więcej opcji i wybrać z niej, np. Pokaz slajdów. Dopiero wówczas można obejrzeć zdjęcia. Doszłam do tego sama metodą prób i błędów.
nula - Śro 28 Wrz, 2016 15:15
odebrałam - jeszcze raz baaaaardzo dziękuję
japoneczka01 - Śro 28 Wrz, 2016 15:18
Nula, czy przyjrzałaś się dokładnie co za ikonkę wybrałaś dla koleżanki? Bijesz ją po plecach, aż biedaczka kaszle.
nula - Śro 28 Wrz, 2016 15:29
| japoneczka01 napisał/a: | | jak prosiłam o instrukcje to koleżanki pisały, że tylko kliknąć w link od Bogusi. |
bo normalnie wystarczy kliknąć w link - wtedy oglądasz zdjęcia w albumie
| japoneczka01 napisał/a: | | Nie wspomniały jednak, że krok 2. to kliknąć w znak 3 kropki pionowe po lewej stronie ekranu i rozwinąć listę, pt. Więcej opcji i wybrać z niej, np. Pokaz slajdów. Dopiero wówczas możne obejrzeć zdjęcia. |
wtedy można obejrzeć pokaz slajdów - jak zresztą sama piszesz
| japoneczka01 napisał/a: | Doszłam do tego sama metodą prób i błędów.
|
nie wiem dlaczego , ale odnoszę wrażenie, że masz do nas żal, że Ci tego sposobu nie podałyśmy ....
a wydaje mi się mocno, że żadna z dziewczyn tak nie robiła - jeżeli widziały zdjęcia - to widziały je po kliknięciu w link (albo nie widziały wcale)
ja nawet nie wiedziałam o takiej możliwości ....
ale sposób do którego doszłaś, na pewno przyda się w przyszłości, w razie podobnych problemów - więc dzięki, że się z nami nim podzieliłaś
| japoneczka01 napisał/a: | | Bijesz ją po plecach, aż biedaczka kaszle. |
a skąd Ci się wzięło to bicie ????
toż to ściskanie jest - fakt - intensywne - ale ściskanie
bogusia1255 - Śro 28 Wrz, 2016 16:38
Dodałam zdjęcia od Ani
japoneczka01 - Śro 28 Wrz, 2016 17:07
Nula - fioletowa ikonka (śliwka chyba) wyraźnie tłucze jedną ręką po pleckach żółtą, aż się zółta zgina w pół i wykrzywia (uśmiech to to nie jest) - w każdym razie nie chciałabym doświadczyć takiego sposobu obejmowania
Wolałabym tak:
Wracając do tego nieszczęsnego linku - u mnie nic nie dawało, ani do dziś nie daje klikanie w link - wyłącznie działa pokaz slajdów. Album nie ukazuje zdjęć tak jak to było dawniej. Obruszyłam się o nieuchylenie rąbka tajemnicy, gdyż myślałam, że Wy też w taki sam sposób dostajecie się do zdjęć.
saba52 - Śro 28 Wrz, 2016 18:28
Zdjęcia widzę
Ale nie umiem za nic trafic do własnych albumów wrr
Może kiedyś się nauczę
https://photos.google.com/share/AF1QipNM53gF8eSXP1nO5KIC3b0jWusrk4XnZ17hBZMNgVWdS95p92e2_iIPgL2Ns56mQQ?key=TVd2UWpGSDQtR3VoZUp0UTNTMUs2RUxlaEQ5S2x3
Nie wiem jaki cudem taki adres mi wyskoczył do zdjęć ze spotkania
Japoneczka zobacz może z tego normalnie obejrzysz
nula - Śro 28 Wrz, 2016 19:07
| saba52 napisał/a: | | Nie wiem jaki cudem taki adres mi wyskoczył do zdjęć ze spotkania |
to jest tak naprawdę ten sam adres, który jest pod linkiem od Bogusi ....
po prostu po kliknięciu w opcję "udostępnij" generuje krótszy link - ale oba otwierają tą samą stronę .....
| saba52 napisał/a: | | Ale nie umiem za nic trafic do własnych albumów wrr |
spróbuj kliknąć tutaj
https://photos.google.com/
- jeżeli miałaś zapamiętane hasło to powinny Ci się otworzyć Twoje zdjęcia ......
a jeżeli nie to sama jestem ciekawa ....
(może strona do logowania właśnie ?)
logujesz się dokładnie tak jak logowałaś się na Picasę ...
| japoneczka01 napisał/a: | Obruszyłam się o nieuchylenie rąbka tajemnicy, gdyż myślałam, że Wy też w taki sam sposób dostajecie się do zdjęć.
|
nie, my po prostu klikamy w podany link
ale jak widać u jednych działa a u innych nie - i to już jest zasługa google
saba52 - Śro 28 Wrz, 2016 20:31
Dzięki nula, otwiera mi się opcja logowania,muszę to na spokojnie przetrawić
nula - Śro 28 Wrz, 2016 20:56
saba52,
bogusia1255 - Śro 28 Wrz, 2016 22:58
Ania wpisz w gogle picasa web albums imię i nazwisko tak znalazłam moje albumy
saba52 - Czw 29 Wrz, 2016 12:38
Uf archiwum albumów mi sie otwiera.
Od biedy mogę zdjęcia pokopiować.
A jak w ten nowy wchodzę to każą czytać i zatwierdzać bogusia1255, też tak robiłaś?
robótkimarleny. - Czw 29 Wrz, 2016 14:42
Bogusiu, Aniu
bogusia1255 - Czw 29 Wrz, 2016 15:42
chyba nie nie pamiętam
|
|
|