To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace JJki

elka j. - Nie 26 Lip, 2009 14:47

o matkooo, ależ zaszalałaś cool Uwielbiam oglądać prace w takich ilościach i w dodatku takie ładne. Śliczne wszystko: dziergadła, decu. W oko wpadły mi też filcaki, świetnie dobrane kolorki w kwiatku, czekam na ciąg dalszy biżuterii filcowej brawo
reni - Nie 26 Lip, 2009 15:19

o,matko ,kobieto litości nie masz hahahihi chcesz żebym na zawał padła rotfl rotfl rotfl tyle śliczności na raz Wink

a tak poważnie ,cudne te twoje ciuszki cool cool cool cool brawo brawo

makneta - Nie 26 Lip, 2009 18:38

Szybciutko zeznawaj kiedy Ty zdążyłaś to wszystko zrobić. Ilość prac powalająca, wszystkie do tego prześliczne. brawo brawo brawo
bieta - Nie 26 Lip, 2009 20:04

ooooo ooooo ooooo wszystkie śliczne brawo
Gwozdek - Nie 26 Lip, 2009 21:08

JJka, jest na czym oko zawiesić, piękna modelka, a ciuszki cud miód. radocha
Jesteś chyba wielką fanką kotka wiskozowego, jaki on jest w użyciu?

misia0808 - Nie 26 Lip, 2009 22:08

Rety! Ależ tego jest! I to wszystko takie piekne cool brawo brawo brawo
alicja11 - Nie 26 Lip, 2009 22:54

No cudności naprodukowałaś i to jaką ilość cool brawo brawo uklon
Truskaweczka - Nie 26 Lip, 2009 23:16

kwiatek dla ciebie JJka, jestem w szoku - śliczności same brawo a co za tempo!
beti9 - Pon 27 Lip, 2009 10:08

Piękne ciuszki. brawo Śliczny bordowy sweterek. Jestem pod ogromnych wrażeniem ich ilości.Ja robiłabym pewnie to z 2 lata.Czekam niecierpliwie na fotki z decu. Pozdrawiam brawo
Antonina - Pon 27 Lip, 2009 10:21

Naprawdę piękne prace- gratulacje cool
Elżbieta P. - Pon 27 Lip, 2009 17:38

ale dużo ładnych rzeczy nadziergałas brawo brawo brawo i to wszystko to różne odmiany kotka, w tym kotek wiskozowy, też jestem ciekawa jak się nim robi i jak się potem sprawuje wesoło mi
bela1304 - Pon 27 Lip, 2009 17:43

JJka prześliczne ciuszki cool cool cool brawo brawo
bean - Pon 27 Lip, 2009 19:15

brawo brawo brawo Piękne ciuszki.
Sukienka chyba podoba mi się najbardziej - super kolorek i wyglądasz w niej rewelacyjnie cool brawo

we_st - Pon 27 Lip, 2009 19:25

bez komentarza z braku słów Wink
milamirka - Pon 27 Lip, 2009 19:57

Piekny wysyp pieknych prac brawo brawo brawo brawo
nula - Pon 27 Lip, 2009 23:06

JJka, oj, potrafisz człowieka zwalić z nóg !!!!
A prosiłam kiedyś - pokazuj po trochu a nie hurtem - kazanie jeszcze padnę na zawał i nie skończę mojego sweterka, który robię ponad rok rotfl (a już tak niewiele mi zostało do końca hahahihi )
Wszystko super - kolorowy zawrót głowy !!! brawo brawo brawo
Aż się nie mogę doczekać na resztę prac !!!

JJka - Wto 28 Lip, 2009 09:35

ahhh...
zapomniałam pochwalić się otrzymanymi i wykonanymi rzeczami z poprzedniej wymianki Letniej!!

zrobiłam dla Katiny w decu zestaw podkładek pod szklaneczki i szydełkową serweteczkę. Mam nadzieję, że się podobały i dzielnie służą Smile
Podkłądeczki zgodnie z tradycją sama zrobiłam od podstaw, czyli sama sobie uciełam z surowego hdfu Wink i znowu mąż miał serce na ramieniu jak włączałam maszyny hihihi...
a serweteczka w kolorze pomarańczowym, bo akurat wyczytałam w postach u Katiny, że z latem kojarzy jej sie kolor pomarańczowy Smile W każdym bądź razie bardzo mi sie ta serwetka w tym kolorze spodobała! hopla

a otrzymałam od Danuty_K taki zestaw. Szydełkowy obrazek i filiżaneczkę:

z taką dedykacją z tyłu obrazka:

i tak ślicznie zapakowane:

prawda że śliczne??

poza tym Dzieki Dziewczyny za pochwały!!! cmoknięcie love

psotka26 - Wto 28 Lip, 2009 09:54

Bardzo ładnie masz prace brawo brawo
jola373 - Wto 28 Lip, 2009 10:49

Cytat:
prawda że śliczne??

Oczywiście, wszyściutko! cool cool cool

gosias - Wto 28 Lip, 2009 11:12

JJka, Smile piękne prace cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon i śliczny prezent cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon
Violetta21 - Wto 28 Lip, 2009 22:41

piękne prezenty wymiankowe brawo cool a jakie te fiołkowe podkładeczki są cudne uklon
Anisa - Śro 29 Lip, 2009 10:30

JJka, super wszystkie prace. brawo We własnoręcznie robionych ciuszkach wyglądasz super cool a za prace na wymiankę uklon czekam na kolejne dzieła ...
gosias - Śro 29 Lip, 2009 10:39

Anisa napisał/a:
JJka, super wszystkie prace. brawo We własnoręcznie robionych ciuszkach wyglądasz super cool a za prace na wymiankę uklon czekam na kolejne dzieła ...

cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon

halszka - Śro 29 Lip, 2009 10:43

JJka
śliczne prezenciki dostałas , a ta dedykacja - superowa wesoło mi i piękne też ty prezenciki dałaś , bardzo mi się podoba twoja pomarńczowa serwetunia , jest taka ciepła , optymistyczna i słoneczna .... i nie rozumiem "tych osóbek " co nie lubią takich ciepłych kolorków .... zebalek

buziaczek - Śro 29 Lip, 2009 18:34

przepiękne prezenciki brawo