To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

lamika88 - Wto 07 Wrz, 2010 22:54

ciapara, cmoknięcie saba52, cmoknięcie Jarka, cmoknięcie barbara 1, cmoknięcie Violetta21, cmoknięcie gosias, cmoknięcie marysia54, cmoknięcie Aurelia, cmoknięcie

Bardzo Wam dziękuję za miłe słowa odnośnie zielonej gadzinki i grzybków wesoło mi Już się suszą... wesoło mi Tylko tyle nazbierałyśmy, że tata musiał dorabiać szuflady w suszarni wesoło mi Ale jaką miał radochę jak to robił a potem układał grzyby... wesoło mi Normalnie taką jak ja jak czytam Wasze komentarze wesoło mi

7Kasiulek7 - Śro 08 Wrz, 2010 10:09

O, nie! ja tutaj chwaliłam jako pierwsza i nie ma!
Więc chwalę jeszcze raz: śliczna bluzeczka Wink
brawo brawo brawo

lamika88 - Śro 08 Wrz, 2010 11:40

7Kasiulek7, bardzo dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
7Kasiulek7 napisał/a:
ja tutaj chwaliłam jako pierwsza i nie ma!

Musiało wsiąknąć puknąć się Czasami się zdarza...

7Kasiulek7 - Śro 08 Wrz, 2010 12:01

lamika88, zważając na jakość mojego internetu, to normalne, że dzieją się różne niewyjaśnione rzeczy, ale jak to ja mówię: dobrze, że w ogóle jest niż miałoby go nie być wcale. Very Happy
Mariola - Śro 08 Wrz, 2010 12:17

piękny gad brawo brawo brawo cool cool cool
bjanna - Śro 08 Wrz, 2010 13:11

lamika88, śliczna gadzina brawo brawo
grzybów Ci zbierania zazdroszczę, bo ja już 2 lata nie zbierałam placzek

SoWa - Śro 08 Wrz, 2010 18:59

gadzina uklon frywolitki uklon

cmoknięcie

lamika88 - Śro 08 Wrz, 2010 23:25

mariola196412, cmoknięcie bjanna, cmoknięcie SoWa, cmoknięcie
maranta - Czw 09 Wrz, 2010 08:39

Lamika, świetna gadzinka wyszła, frywolitki przecudne i w ogóle zdolna bestyjka z Ciebie cool brawo cool brawo uklon

Grzybowy zbiór do pozazdroszczenia, kiedys uwielbiałam wyprawy do lasu, teraz gdy sił zabrakło, to pozostaje jedynie kupowanie suszonych i marynowanych, ale to nie to samo- cała przyjemnść odpada Sad Sad Sad

elka j. - Czw 09 Wrz, 2010 09:14

Pięknie Ci wyszła gadzinka no i zazdroszczę udanego grzybobrania bye cool cool cool
lamika88 - Czw 09 Wrz, 2010 14:40

maranta, elka j., cmoknięcie kwiatek dla ciebie cmoknięcie kwiatek dla ciebie
makneta - Czw 09 Wrz, 2010 15:14

Kamila, gad prześliczny - ty jesteś drobna dziewczyna to dla Ciebie gad musi byc mniejszym szydełkiem.
Na grzybach się nie znam, podziwiam tylko zbieraczy brawo

lamika88 - Czw 09 Wrz, 2010 18:37

makneta, bardzo dziękuję cmoknięcie
makneta napisał/a:
Na grzybach się nie znam

Ja też wesoło mi Wiem tylko które są jadalne ale rodzinka się ze mnie śmieje bo zdarza mi się pomylić prawdziwka z podgrzybkiem hahahihi hahahihi

ciapara - Czw 09 Wrz, 2010 18:48

prawdziwek ma biala nozke
podgrzybek brazowa Smile

Eva_31 - Czw 09 Wrz, 2010 21:01

lamika88, Piekności...szczególnie oczy nie chcą patrzec dalej jak frywolitki złapia w kąt widzenia.. uklon uklon uklon
kabyr - Czw 09 Wrz, 2010 23:11

Lamilkaprześlicznego gada udziergałaś.
Nie mogę się też doczekać sweterka cmoknięcie

lamika88 - Czw 09 Wrz, 2010 23:38

Eva_31, kabyr, cmoknięcie cmoknięcie
ciapara napisał/a:
prawdziwek ma biala nozke
podgrzybek brazowa Smile

To tak też mi mówią w domku z tym, że teraz te podgrzybki to rosną takie że nóżki mają prawie jak prawdziwek a znowuż prawdziwki mają ciemniejsze nóżki... puknąć się Dlatego mi ciężko odróżnić czasami wesoło mi Ale wszystkie jadalne zbieram wesoło mi Ani jeden muchomorek nie znalazł się w moim koszyku więc nie jest źle wesoło mi

kabyr napisał/a:
Nie mogę się też doczekać sweterka

Oj ja też... mam już cały przód, i 1/4 tyłu... wesoło mi I mało czasu na dzierganie bo co drugi dzień w domu ląduje co najmniej dwa wiadra grzybów i czyścić trzeba... wesoło mi Ale sweterek cały czas do przodu i (co rzadko mi się zdarza) jestem bardzo zadowolona z dotychczasowych efektów wesoło mi Robię wzorek podnoszonych oczek wesoło mi myślę, że najpóźniej za tydzień będę mogła go Wam pogazać wesoło mi

ciapara - Pią 10 Wrz, 2010 08:13

Zawsze bylam fanka szydelka
Ale odkad skompletowalam fajne druty to uwielbiam na nich robic Smile

lamika88 - Pią 10 Wrz, 2010 18:23

ciapara, ja robię i na tym i na tym... wesoło mi Obecnie dłubię na drutach sweterek.... Dzisiaj kolejny dzień dziergania mi odpadł bo miałam babski wyjazd na zakupy z mamą i siostrami wesoło mi Ale wieczorkiem siadam dziobać bo już się doczekać końca nie mogę tak mi się podoba hopla
ciapara - Pią 10 Wrz, 2010 19:25

ja jakos ostatnio mam schody robotkowe wiecznie inne zajecia mnie odciagaja
nie ukrywam ze w wiekszosci sprzatanie po moich swinkach, zakupy, pranie, gary,no i dzisiaj np szylam na maszynie
ciagle cos... robotkowalam chwile i znowu... mamo to mamo tamto
no coz jak sie jest mama to nie ma sie czasu dla siebie... eh...

bean - Pią 10 Wrz, 2010 20:34

lamika88, gad jest cudowny cool brawo ma bardzo ciekawy kolorek Smile

Grzybobrania Ci zazdroszczę. Gdy jeździłam jako dziecko do babci ( w Twoje okolice wesoło mi bo do Gubina) , to często chodziłam do lasu na grzyby. Teraz baaardzo mi tego brakuje... rety

Nie wiem dlaczego mam problem z dodaniem komentarza na Twoim blogu. Raz mi się uda, innym razem nie puknąć się

buziaczek - Pią 10 Wrz, 2010 22:15

bardzo ładna gadzina cool a grzybki .... ale by się zjadło wesoło mi
grzewa - Sob 11 Wrz, 2010 08:45

Super. brawo brawo brawo
Beata T - Nie 12 Wrz, 2010 14:19

świetny gadzik cool cool cool
Haniutka - Nie 12 Wrz, 2010 18:36

Śliczny gadzinek cool brawo
Grzybki podziwiam, gratuluję zbioru i zazdroszczę chodzenia po lesie cool cool