Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2009 rok
barbara 1 - Śro 02 Wrz, 2009 19:17
Dzięki dziewczyny
Bluzka jutro bedzie już na nowej włascicielce
Od Maciusia całuski
| Madzia napisał/a: | | Chyba trochę przejęty. |
Madzia mało powiedziane,stresa miał już od samego rana,za to po dniu dzisiejszym to poczuł się tak luzniacko jakby co najmniej chodził do szkoły od paru lat,a to zasługa kolegów ze starszych klas a jego kumpli z przedszkola i już nie może doczekać się jutrzejszego dnia a ma aż 6 lekcji.Tylko ja mam coraz to mniej czasu,teraz przybyło mase dodatkowych obowiązków,dlatego na forum wpadam tak rzadko
gabrysia - Śro 02 Wrz, 2009 19:38
Basiu, śliczne prace, gratuluję. Synkowi życzę powodzenia i radości z chodzenia do szkoły
psotka26 - Śro 02 Wrz, 2009 20:04
śliczna jest bluzeczka
misia0808 - Śro 02 Wrz, 2009 20:05
Basiu bluzeczka prześliczna a Twój Pierwszoklasista to zuch chłopiec. Życzę mu samych szóstek
maja1 - Śro 02 Wrz, 2009 20:43
Basiu bluzeczka jak wszystkie Twoje prace śliczna .Syn bardzo dorośle wygląda i przystojniak z Niego.Całuski dla Macka i życzenia radości z chodzenia do szkoły .
Violetta21 - Śro 02 Wrz, 2009 21:31
Basiu bluzeczka śliczna a Maciusiowi życzę powodzenia w szkole
elka j. - Śro 02 Wrz, 2009 21:45
Jak ja lubię ten wątek, śliczna bluzka Życzę powodzenia pierwszoklasiście, a mamie świeżo "upieczonego" ucznia dużo czasu na robótki
Elżbieta P. - Śro 02 Wrz, 2009 21:47
bluzeczka jak zawsze śliczna
pierwszoklasista wygląda super
jola373 - Śro 02 Wrz, 2009 22:16
Basiu, bluzeczka przepiękna!!!
Cieszę się, że ją pokazałaś, bo już zatęskniłam za Twoimi nowościami!
Maciuś pięknie prezentuje się, życzę mu powodzenia, samych szóstek i wyczerpujących odpowiedzi na jego pytania z okazji wejścia w nowy etap swojego zycia!
bjanna - Czw 03 Wrz, 2009 07:16
Basiu bluzeczka jak zwykle śliczna i wypieszczona
Maciuś bardzo elegancko się prezentuje niezły przystojniaczek z niego ode mnie też życzenia najwyższych ocen, radości i zabawy z nauki
orchidea - Czw 03 Wrz, 2009 08:16
Uczeń w domu reorganizuje wszystko. Nim moje dziewczynki poszły do szkoły ktoś mi powiedział, że mój rok będzie się teraz liczył od września do czerwca a nie jak wcześniej od stycznia. Poza tym wrzesień dla rodziców też jest stresujący jeśli idzie o zapisywanie na zajęcia dodatkowe (czy godziny będą pasowac i czy wybrane kółka nie będą na siebie zachodzic). W pierwszej klasie żeby nie przesadzac a poza tym nie wiedziałam jak sobie poradzą chodziły tylko na angielski i tańce. W tym roku będzie tego więcej oczywiście jak godziny nie będą nachodzic na siebie.
Ważne jest by nie przemęczyc dziecka i by samo wybrało na co chce jeszcze chodzic.
Asia S. - Czw 03 Wrz, 2009 13:51
a mój synuś już czwarty rok chodzi na łucznictwo i jest bardzo zadowolony. Zaczęło się od tego, że w pierwszej klasie poprosił dziadka o zrobienie luku z leszczyny i wtedy podsunęłam mu pomysł z łucznictwem. Pomysł poszedł w praktykę i teraz jest jednym z wiodących zawodników w Klubie. Podobają mu się częste wyjazdy i zawody.
Wniosek z tego taki, że trzeba bacznie obserwować swoje dzieci i nic na silę. Ufff, ale się rozpisałam
Grażyna - Czw 03 Wrz, 2009 13:56
Bluzka jak zawsze rewelacyjna
Maciuś widzę zmienił się nieco, bo wydoroślał i tak myslę, czy juz było slubowanie, że ma biret na głowie? Jako nauczycielka własnie klasy I od razu mowię, że nie ma sie czego bać, bo w tym roku, wg reformy program jest prosty, bardziej prosty nawet od zerówkowego.
beacia-24 - Czw 03 Wrz, 2009 15:00
barbara 1, bluzeczka przecudna - jak zawsze perfekcyjnie wykonana.
Synek prezentuje się bardzo elegancko
Beata T - Czw 03 Wrz, 2009 17:18
bluzeczka świetna a synek jaką zachętę dostał słodką
bieta - Czw 03 Wrz, 2009 21:41
barbara 1, przecudna bluzeczka
barbara 1 - Nie 06 Wrz, 2009 12:01
Szybka jednodniowa w zrobieniu tuniczka na zamówienie.Nitka sonata,szydełko 3mm. poszło 300 gr.

| Grażyna napisał/a: | | czy juz było slubowanie, że ma biret na głowie? |
tak w tym samym dniu
alienor - Nie 06 Wrz, 2009 12:11
Prostota najpiekniejsza , wczesniejsze tez cudne . Mackowi zycze samych sukcesow .
buziaczek - Nie 06 Wrz, 2009 12:29
no proszę jak szybkopowstała kolejna śliczna tunika
reni - Nie 06 Wrz, 2009 13:18
w jeden dzień?
no ty to masz dopalacz
super
Asia S. - Nie 06 Wrz, 2009 13:30
beacia-24 - Nie 06 Wrz, 2009 13:35
barbara 1, po prostu szok o tak wielki że takie cudo w jeden dzień powstało, a Ty sobie tak od niechcenia mówisz. Hahaha - nic tylko ogromne brawa Ci się należą.
Chciałam tak zapytać czy rękawki były robione od razu czy doszywane bo takie ładne wyszły. Wydaje mi się że od razu, ale kto wie mogę się mylić.
barbara 1 - Nie 06 Wrz, 2009 13:39
| beacia-24 napisał/a: | | Wydaje mi się że od razu, ale kto wie mogę się mylić. puknąć się |
tak od razu
| reni napisał/a: | | w jeden dzień? |
i kto to mówi przecież tu dosłownie parę rzedów było do zrobienia a że spieszno mi do robienia moich irlandek to musiałam włączyć dopalacz
Aniela41 - Nie 06 Wrz, 2009 14:10
sliczna
nula - Nie 06 Wrz, 2009 14:19
| barbara 1 napisał/a: | | Szybka jednodniowa w zrobieniu tuniczka |
to ja chyba już nic więcej nie powiem
Bo, że śliczna to widać ale - jednodniowa - to już lekko przekracza moje zdolności rozumienia
I pewnie jeszcze machnęłaś ją między obiadem a kolacją (wcale nie byłabym zdziwiona !!!!!)
|
|
|