To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nici, nitki i niteczki... - Hurtownia RUMENTO w Częstochowie

barbara 1 - Śro 26 Lut, 2014 08:36

Byłam w Rumento,zrobiłam trochę fotek włóczek których nie ma na sklepie internetowym.Może komuś się przyda

kabyr - Śro 26 Lut, 2014 11:17

barbara 1, Ty chcesz abyśmy zawału dostały cmok
AlaJ - Śro 26 Lut, 2014 16:24

Umieszczanie takich zdjęć i to w TAKICH ilościach powinno być przez admina Z A B R O N I O N E! wesoło mi
Ania - Śro 26 Lut, 2014 18:00

Ja już zawału dostałam na miejscu w Rumento Smile .....Byłam dokupić tylko jedną sztukę a myślałam, ze stamtąd nie wyjdę tylko fajnych nowości.

Mój Mateusz nawet dostał krzesełko i kartkę do rysowania bo mamusia przepadła w motkach rotfl

barbara 1 - Śro 26 Lut, 2014 18:18

Ania napisał/a:
.Byłam dokupić tylko jedną sztukę a myślałam, ze stamtąd nie wyjdę tylko fajnych nowości.

a sama wiesz,że to nie wszystko obfocone.Fakt trzeba przyznac,że p. Tomek sprowadza teraz duzo nowości

Krakowianka - Śro 26 Lut, 2014 20:22

Aniu, wcale się nie dziwię że przepadłaś w motkach wesoło mi mnie by też trzeba było końmi wyciągać .... z jednej strony dobrze że mieszkam daleko od tego miejsca wesoło mi
a z drugiej fajnie macie bo możecie wejść i podotykać ,pooglądać, nacieszyć oczy a nie tak przez internet Wink

ewasd - Nie 02 Mar, 2014 20:20

Jejku, oczoplasow mozna dostac, szkoda, ze mieszkam tak daleko... tez bym sie tam zgubila Smile
jokul - Pon 03 Mar, 2014 09:06

ewasd napisał/a:
Jejku, oczoplasow mozna dostac, szkoda, ze mieszkam tak daleko... tez bym sie tam zgubila Smile

A ja sobie myślę: DOBRZE, że mieszkam tak daleko Wink

Frida - Pon 31 Mar, 2014 08:28

A ja byłam w sobotę w Rumento. Co prawda czasu miałam bardzo mało, ale zdążyłam zrobić malutkie zakupy, m.in. kupiłam czarną nitkę na dużej szpuli i trochę włóczek ... bo mi się spodobały. Przy okazji porozmawiałam z panem Tomkiem odnosząc bardzo pozytywne wrażenie.