To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Wydziergane przez Pyzię

buziaczek - Nie 24 Paź, 2010 14:04

przepiękne nowości cool
Anisa - Wto 26 Paź, 2010 07:27

Świetne prace cool
Pyziulka - Pon 27 Gru, 2010 19:19

Dziękuję bardzo za wszystkie komentarze.

Przyznam szczerze, że myślałam o zrezygnowaniu z tego forum i przez jakiś czas w ogóle się nie udzielałam. Doszłam jednak do wniosku, że może byłoby to zbyt pochopne... Czas pokaże co będzie dalej, na razie pokazuję to co udało mi się skończyć w ostatnim czasie. Wink

Moje skarpetki które wydziergałam z włóczki z MYB swap. Bardzo ciepłe i od kiedy tylko zeszły z drutów są albo w praniu albo na moich stopach Wink

Pokręcone skarpetki by Pyziulka, on Flickr

Czapka dla mojej mamy wydziergana z baby alpaki z jedwabiem. Cudownie miękka choć niestety ale "sie kłaczy"...

Flower hat by Pyziulka, on Flickr

Rękawiczki dla mamy z tej samej włóczki.

gloves by Pyziulka, on Flickr

Skarpetki męskie rozmiar 42

Skarpetki zielone by Pyziulka, on Flickr

Skarpetki męskie rozmiar 45.

Skarpetki grafitowe by Pyziulka, on Flickr

Czapka dla mnie na zimę wg mojego własnego wzoru. Gruba 100% bardzo ciepła.

Hat by Pyziulka, on Flickr

Rękawiczki podwójne wg moje własnego wzoru. "Kapturek" nie potrzebuje guziczka co moim zdaniem ułatwia ich noszenie.

Mitts by Pyziulka, on Flickr

Lalka wydziergana wg Fiony McDonald, powędrowała do pewnej niemłodej juz damy i z tego co wiem, to sie bardzo spodobała.

Ann by Pyziulka, on Flickr>

Kolejna lalka wg tego samego wzoru. Tak bardzo mi się podoba, że na pewno powstanie ich więcej!

Rozalia by Pyziulka, on Flickr

lamika88 - Pon 27 Gru, 2010 19:26

Wspaniały wysyp prac cool cool cool
bejbi88 - Pon 27 Gru, 2010 19:29

ojej tyle cudów tutaj, wszystko prześliczne brawo brawo brawo
ciapara - Pon 27 Gru, 2010 19:40

Piekne prace a skarpetki wrecz niesamowite cmoknięcie cmoknięcie brawo brawo
Bardzo sie ciesze ze nie zarzuciłas forum na zawsze cmoknięcie

Madzia - Pon 27 Gru, 2010 19:41

Widziałam, że świetne prace powstają a tutaj cisza. Czyżby spotkało Cię tu coś przykrego?
Brakowało mi Ciebie, pewnie nie tylko mi, więc cieszę się, że znów jesteś.

Prace wspaniałe, i nikt nie robi takich bajecznych zabawek jak Ty!
brawo brawo brawo brawo brawo

7Kasiulek7 - Pon 27 Gru, 2010 20:26

Przepiękne prace Wink
Ciesze się, że jesteś z nami cmok

małgośka - Pon 27 Gru, 2010 21:03

Pyziulka, świetne prace, w sam raz na te mrozy. wesoło mi cool radocha
anna.pluta1 - Pon 27 Gru, 2010 21:31

brawo brawo cool cool
Jarka - Pon 27 Gru, 2010 21:38

bejbi88 napisał/a:
ojej tyle cudów tutaj, wszystko prześliczne
cool cool brawo brawo cool cool
Bozenka7 - Pon 27 Gru, 2010 22:35

kwiatek dla ciebie Pyziulka kwiatek dla ciebie , o Boże...ile wydziergałaś uklon uklon uklon
Violetta21 - Pon 27 Gru, 2010 22:57

Pyziulka a czemuż to chciałaś nas opuścić ????
Te Twoje skarpety są cudne cool brawo i czapy super a lalki są bardzo fajne brawo brawo

Grażyna - Wto 28 Gru, 2010 16:19

Nie wiem dlaczego chciałaś nas opuscić, ale byłaby to wielka strata dla naszego forum i dla nas wszystkich, bo ciekawe rzeczy tworzysz. radocha
buziaczek - Wto 28 Gru, 2010 20:28

jaki wielki zbiór cudownych nowości brawo
Zula - Śro 29 Gru, 2010 15:11

brawo brawo brawo
Pyziulka - Pią 31 Gru, 2010 15:16

Dziękuję za wszystkie komentarze.

Nie spodziewałam się, że to co napisałam tak was zaciekawi. Zastanawiam sie czy do tego forum pasuję. Nie spotkało mnie może nic szczególnie przykrego ale parę osób i ich wypowiedzi bardzo mnie irytują. Nie będę wchodziła w szczegóły, bo to nei o to chodzi, ale odpowiadam na pytanie Wink Chyba nie do końca pasuję do tutejszej grupy, a ja nie jestem z tych co to sie dopasowują. Nie opuszczę forum na zawsze, ale zdecydowanie coraz rzadziej tu zaglądam...

Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku pełnego robótek.

Ah a na koniec jeszcze małe ostrzezenie - NIE KUPUJCIE AKRYLOWYCH KNIT PICKSÓW!! SWOJE 4,0 ORAZ 6,0 ZŁAMAŁAM PODCZAS DZIERGANIA!

druty by Pyziulka, on Flickr

Beata T - Pią 31 Gru, 2010 15:44

super skarpetki cool cool cool
Grażyna - Sob 01 Sty, 2011 13:41

Na forum jest 5392 zarejestrowanych uzytkowników. Nie ma mozliwości, aby wszyscy byli do siebie podobni, mieli zgodne zdania na dany temat i satysfakcjonujące nas wypowiedzi. Każdy jest indywidualnościa i ma do tego prawo, aby mysleć (pisać) po swojemu i prezentować swój punkt widzenia. Do forum trzeba podchodzić w takim razie z wyrozumiałością, tolerancją i empatią i wybierać to w nim, co nam pasuje, co nas raduje i cieszy.

Mam nadzieję Pyziulko, że nie jest to postanowienie trwałe i może z czasem się przekonasz, że tak faktycznie, na ogół, nie jest tutaj źle. Ja zaglądam na forum, bo mam tutaj wybrane, ulubione, wirtualne, koleżanki, z którymi lubię przebywac i je podczytywać. Zawsze w pierwszej kolejnosci ogladam ich nowości, a dopiero później sprawdzam inne nowinki forumowe.

Pyziulka - Sob 01 Sty, 2011 16:17

Grażyna, ja wiem o wszystkim o czym piszesz. Na prawdę rozumiem, ze nie wszyscy muszą mnie lubić a i ja nie muszę za wszystkimi przepadać. Szanuję każdą wypowiedź i każdego użytkownika. Jesli jednak jedna z osób która na forum udziela się bardzo o jakby nim "zawładnęła" nie do końca odpowiada, to trudno sie odnaleźć, prawda. Tak jak napisałam wcześniej, za pewnie nie zrezygnuję z forum w ogóle, chętnie pomogę i odpowiem na pytania, ale to nie jest "moje miejsce w sieci" i tyle Wink Mam nadzieję, że to rozumiesz.
Grażyna - Sob 01 Sty, 2011 16:34

Rozumiem, rozumiem...tylko mi jakoś smutno...
we_st - Sob 01 Sty, 2011 17:51

Droga Pyziulko jeżeli chodzi o jedną osobę, to może pomoże funkcja ignorowania forumowicza. Tematy też można zaznaczyć w ten sam sposób
Pyziulka - Sob 01 Sty, 2011 18:18

we_st, wiem o tej opcji, ale nie zawsze jest to dobre rozwiązanie. Przynajmniej dla mnie.