To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace gosias

calicja - Wto 28 Lut, 2012 08:39

Słyszałam opinię, że noszenie żałoby jest niemodne... Fakt, nie kolor stanowi o żalu i smutku, ale jakoś nie mam siły ubrać się w coś kolorowego :-/
A kto by się przejmował co ludzie gadają - szczególnie w sprawach , które ich nie dotyczą!
Piękna spódniczka daje jednak nadzieję na to, ze żałoba - przynajmniej ta "na zewnątrz" minie .... ta żałoba w sercu pewnie pozostanie jeszcze na długo ... ale na to nie ma rady, jest tylko czas, który leczy rany.... po woli ale jednak - tylko czy to jest jakieś pocieszenie? nie wiem puknąć się puknąć się
Trzymaj się Kochana love

calicja - Wto 28 Lut, 2012 08:41

gosias napisał/a:
Słyszałam opinię, że noszenie żałoby jest niemodne... Fakt, nie kolor stanowi o żalu i smutku, ale jakoś nie mam siły ubrać się w coś kolorowego :-/

A kto by się przejmował co ludzie gadają - szczególnie w sprawach , które ich nie dotyczą!
Piękna spódniczka daje jednak nadzieję na to, ze żałoba - przynajmniej ta "na zewnątrz" minie .... ta żałoba w sercu pewnie pozostanie jeszcze na długo ... ale na to nie ma rady, jest tylko czas, który leczy rany.... po woli ale jednak - tylko czy to jest jakieś pocieszenie? nie wiem puknąć się puknąć się
Trzymaj się Kochana love

gosias - Wto 28 Lut, 2012 08:47

calicja, dziękuję love love
nismon - Wto 28 Lut, 2012 11:07

Gosiu,nic na siłę,przyjdzie chwila,że spódniczkę założyszbo jest śliczna.Cieszę się ,że znowu dziergasz! cmok
makramka - Wto 28 Lut, 2012 22:40

Gosiu spódniczka wygląda ślicznie, a i kolory pasują na kolejny etap po żałobie, więc i na nią przyjdzie pora Wink
gosias - Śro 29 Lut, 2012 10:17

nismon, makramka, dziękuję Kochane love love
beti9 - Śro 29 Lut, 2012 11:15

gosias, spódniczka prześliczna i te kolory. brawo brawo
gosias - Śro 29 Lut, 2012 11:19

beti9, ślicznie dziękuję cmoknięcie
barbara 1 - Czw 01 Mar, 2012 08:28

Fantastyczna spódniczka brawo brawo brawo
Natalia - Czw 01 Mar, 2012 09:13

brawo brawo brawo bardzo ładna cool cool
gosias - Czw 01 Mar, 2012 09:30

barbara 1, Natalia, wielkie dzięki cmoknięcie cmoknięcie
beacia-24 - Pon 05 Mar, 2012 11:22

Gosieńko kochana co do mody to jest sprawa gustu. Szczerze Ci powiem, że jak patrzę na te ów modne stroje to się zastanawiam co twórca miał na myśli. Bo nie raz ciuchy to wyglądają jak przez psa pogryzione.
Fakt żałobę powinno się nosić w sercu i jej termin jest nieskończony, gdyż nie da się powiedzieć aaaah od dziś już nie żałuję. Zatem nie zważaj na podszepty o modzie i rób jak Tobie w duszy gra.

Spódnica fantastyczna, a kojarzy mi się z morskimi falami i piaszczystą plażą. radocha radocha radocha

Beata T - Pon 05 Mar, 2012 16:40

spódniczka fajnie wygląda cool cool cool
gosias - Sob 10 Mar, 2012 17:54

beacia-24, Beata T, wielkie dzięki dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie
joaska77 - Pon 19 Mar, 2012 12:34

Super spódniczka brawo brawo brawo .
Kazimiera - Pon 19 Mar, 2012 12:43

Gosiu,bardzo fajna spódniczka cmoknięcie,a ludżmi się nie przejmuj cmoknięcie
gosias - Nie 01 Kwi, 2012 18:50

joaska77, Kazimiera, dziękuję Kochane cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

Dawno mnie tu nie było.... Niewiele robiłam to i nie było czym chwalić się. Zrobiłam tylko dwa karczochowe jajka, które powędrowały do moich przyjaciół (na więcej ani sił ani chęci nie miałam....)

gosias - Nie 01 Kwi, 2012 18:54

Zaraziłam się robieniem sznurów koralikowo - szydełkowych, oto co mi wyszło:

Bransoletki: coś mi foty nieudane wyszły...)

i jeden komplet (kolor na fotkach przekłamany, w rzeczywistości jest w cieniowanym miętowym kolorze)

ciapara - Nie 01 Kwi, 2012 18:57

Gosia... jakie śliczne... a ja koraliki mam ale pierwsze koty za płoty nieudane byly hahahihi
Pozdrawiam serdecznie przedświątecznie cmok

Viola - Nie 01 Kwi, 2012 18:57

Suuuuper prace

cool cool cool cool cool

gosias - Nie 01 Kwi, 2012 19:02

ciapara, Viola, ślicznie dziękuję, miło mi, że podobają się moje wypocinki love love cmoknięcie cmoknięcie
Runa - Nie 01 Kwi, 2012 19:03

koraliki już chwaliłam a jaja super, mimo, że "tylko" dwa radocha
ciapara - Nie 01 Kwi, 2012 19:04

baaaardzo sie podobaja Smile
gosias - Nie 01 Kwi, 2012 19:06

Runa, wielkie dzięki cmoknięcie cmoknięcie

Aga love love love cmoknięcie

joaska77 - Nie 01 Kwi, 2012 19:13

Przepiekne brawo brawo brawo .