Chwalimy się - Maranta frywolitkuje
Bet - Śro 22 Sie, 2007 17:33
piekności jak zwykle
Renulek - Czw 23 Sie, 2007 07:30
Aniu przecież tyle razy mówiłam, że możecie zżynać ile sie da to sie nazywa branie przykładu
jeśli ktoś chce zrobić coś co ja wymyśliłam to ja się tylko mogę cieszyć
....no i powiem Ci jeszcze, że z tym ostatnim cieniowanym naszyjnikiem to "dałaś czadu" bardzo mi się podoba bardzo
maranta - Czw 23 Sie, 2007 08:50
Reniuś dziękuję
| Renulek napisał/a: | | ....no i powiem Ci jeszcze, że z tym ostatnim cieniowanym naszyjnikiem to "dałaś czadu" |
Już go nie mam- zniknął jak tylko wrzuciłam na Allegro inne jeszcze leżą i mają sporo "podglądaczy" ciekawe czy ktoś kupi czy na obserwowaniu się skończy.
Póki co mam sporo zapytań z Allegro-
- jak się robi frywolitki i jak zrobić taki naszyjnik jak ten wystawiony...
- proszę przesłać mi na maila kurs obrazkowy jak zrobić...
- ja chcę biały komplet ślubny
- prosze wystawić jakiś komplecik ślubny ecru z cyrkoniami
itd., itp.,
Najfajniejsze jest to, że jak mam coś czerwonego, to proszą o czarne, jak mam czarno-bursztynowe, to dzwonią i pytają czy mam coś z czerwienią, jak mam różności kolorowe, to chcą białego, jak mam obróżki, to chcą naszyjniki i vice versa a jak mam posrebrzane, to ma być srebro a jak jest srebro to np. metal w kolorze złota....
Mam jeszcze pytanko- czy ktoś robił może takie drobiazgi-
Klientka chciałaby te różności tylko mam powiedzieć jakiej są wielkości (powiedzmy, że zrobię aidą 10.)
Dopóki ich nie zrobię, to mogę jedynie strzelać, więc jeśli ktoś robił i wie dokładniej- proszę o info
Ta sama klientka pyta o taką serwetkę- http://bp3.blogger.com/_g...+Doily+2005.jpg
Jaka wielkość a ja od siebie dodam- czy ma ktoś schemat do niej, bo można z fotki, ale po co sobie utrudniać życie...
i ostatnia serwetka- też pytanie o przybliżoną wielkość
Z góry dziękuję za podpowiedzi
Renulek - Czw 23 Sie, 2007 09:10
ja robiłam konika morskiego z dziesiątki aidy i wyszedł mniej więcej 15 cm no moze mniejszy
http://renulek.multiply.com/photos/photo/3/1.jpg
maranta - Czw 23 Sie, 2007 09:13
| Renulek napisał/a: | | ja robiłam konika morskiego z dziesiątki aidy i wyszedł mniej więcej 15 cm |
Dzięki, czyli jedno wiem
Anna B. - Czw 23 Sie, 2007 10:26
Maranto, jak piszą "proszę przesłać" to jeszcze dobrze.
maranta - Pią 24 Sie, 2007 11:09
Skoro Renulek obiecał, że nie zamorduję, to pokażę co wymodziłam- komplecik złocisty.
Jak mówiłam, wprowadziłam drobniutkie modyfikacje do wzorku
Wszystkie dodatki w kolorze złotym.
eBeata - Pią 24 Sie, 2007 11:48
Renulek - Pią 24 Sie, 2007 11:48
jest śliczny i w ogóle nie podobny do mojego i to własnie mi się podoba, że niby robi się to samo a wygląda inaczej
super Aniu super
karmelek - Pią 24 Sie, 2007 12:09
Ty to masz złote ręce , po prostu fantastycznie Ci wychodzi frywolitkowa biżuteria
magnolia - Pią 24 Sie, 2007 12:50
jejciu normalnie szok slicznosci
moslamawe - Pią 24 Sie, 2007 15:01
Piękny
Bernadka - Pią 24 Sie, 2007 17:13
Aniu ja już nie nadążam podziwiać , więc napodziwiam na zapas heh jak ja lubię te emotki
Violetta21 - Pią 24 Sie, 2007 19:39 Temat postu: Maranta też już umie frywolitkować Aniu coś pięknego
maranta - Sob 25 Sie, 2007 16:48
dziękuję
Teraz dla odmiany boję się naszej Anny B.
Było tak- ktoś do mnie napisał, że chce na szybko na ślub coś takiego i tu pojawił się link do Aniowego naszyjnika
Więc machnęłam takie cosik, oczywiście wprowadziłam małe modyfikacje, drobne zmiany w położeniu pikotków i koralików, jednak Ania ma prawo mnie udusić
No dobra- jak spowiedź to spowiedź- robiło się tak łatwo, szybko i przyjemnie, że machnęłam dwa takie
Anna B. - Sob 25 Sie, 2007 18:48
Maranta wyspowiadana, rozgrzeszona, teraz odprawia pokutę.
Violetta21 - Nie 26 Sie, 2007 02:32 Temat postu: Maranta też już umie frywolitkować Aniu piękny komplecik
magdalena - Nie 26 Sie, 2007 09:24
ANIU
Zosia32 - Nie 26 Sie, 2007 10:19
Aniu śliczny komplecik ,frywolitki to piękna technika plątania niteczek
Pozdrowienia
_ulcia - Nie 26 Sie, 2007 10:49
co by tu jeszcze dodać? Masz złote rączki wszystko co robisz jest przecudowne.
alicja11 - Nie 26 Sie, 2007 16:32
Aniu zadziwiasz mnie frywolitkowa biżuteria jest prześliczna a jeszcze pamiętam jak stawiałaś pierwsze kroki w tej technice i aż dziw bierze do jakiej perfekcji doszłaś
maranta - Wto 28 Sie, 2007 16:37
Tym razem- pozdrowienia znad morza wymyślane w trakcie plątania
Ładne
Ogólnie chyba mi sie podoba, tylko nie wiem czy nie przesadziłam z muszelkami
Halkuk - Śro 29 Sie, 2007 09:22
Ależ te muszelki śliczne moim zdaniem jest ok ( nie przesadziłaś ) Całość wygląda imponująco Wszystkie Twoje prace bardzo mi się podobają
Renulek - Śro 29 Sie, 2007 09:24
oooooooo muszelki ładnie rozjaśniają całość
Izka - Śro 29 Sie, 2007 12:58
Maranto! same cuda tworzysz! niestety to nie na moje umiejętnosci chociaż strasznie mnie korci ,ale wiem,ze nie dam rady
|
|
|