To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

Bernadka - Nie 06 Sty, 2008 15:48

Bożena- 2000, elka j., cmoknięcie cmoknięcie strasznie mi miło kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Bernadka - Czw 17 Sty, 2008 15:36

Miało już nie być aniołków , ale córcia przyniosła zamówienie ze szkoły więc się jeszcze jeden przyplątał , a [poza tym niestety robię teraz niewiele z powodu różnych kłopotów i niewiele na forum zaglądam , cóż oto aniołek
Halkuk - Czw 17 Sty, 2008 16:57

Śliczny aniołek cool brawo cool
Jarka - Czw 17 Sty, 2008 18:30

radocha radocha cool radocha cool radocha cool radocha
Elżbieta P. - Czw 17 Sty, 2008 18:58

bardzo ładny aniołek brawo brawo
Violetta21 - Czw 17 Sty, 2008 19:21
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
Śliczny i jaki dostojny cool brawo
buziaczek - Czw 17 Sty, 2008 20:21

bardzo ładny anioł cool brawo
Bernadka - Pią 18 Sty, 2008 07:46

Halkuk, Jarka, fruzia, Violetta21, buziaczek, cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie kwiatek dla ciebie dziękuję dziewczyny , miło że zaglądacie do mojego tematu cmoknięcie
dom_Klary - Pią 18 Sty, 2008 07:53

Te Twoje anioły takie uduchowione, emanują dobrą energią, mam nadzieję, że pomogą Ci w rozwiązaniu problemów.Ja w każdym razie trzymam kciuki, aby wszystkie złe, koszmarne, okropne moce poszły w kąt i nie nękały naszej kochanej koleżanki. cmoknięcie cmoknięcie
LucynaM - Pią 18 Sty, 2008 08:30

mam nadzieję, że tak piękny anioł pomógł odgonić wszystkie problemy, choćby na chwilę
bjanna - Pią 18 Sty, 2008 08:31

Bernadka, głowa do góry, problemy są po to żeby je pokonywać, dasz sobie radę cmok a aniołka już chwaliłam i jeszcze raz to robię cool śliczniutki jest radocha i może robienie kolejnych pomoże Ci w rozwiązaniu kłopotów love bye
Bernadka - Pią 18 Sty, 2008 19:45

dom_Klary, LucynaM, bjanna, cmoknięcie bardzo dziękuję , ale niestety ostatnio jakoś siła złego na jednego od roku i coraz mniej mogę to zrozumieć , nie dość ze miałam problemy z zusem które kosztują mnie masę pieniędzy to jeszcze w ciągu jednego roku zepsuła mi się pralka , mikrofala , okap kuchenny , odkurzacz a dzisiaj zepsuł mi się na dodatek nowy telefon komórkowy który muszę jutro zawieść do salonu do naprawy a pan gazownik pozyniósł mi rachunek za gaz na taką kwotę że szkoda gadać , zaledwie 1400 zł ( nie nie pomyliłam się wcale bo gaz poszedł w górę o prawie 50 groszy i obliczony rachunek podzielony przez metry daje teraz 1,90 za 1 m sześcienny ) no i z czego się cieszyć , trzeba będzie pomyśleć o tańszym ogrzewaniu i ekologię walnąć do konta . cóz nie tworzę nowego wątku , ponarzekam sobie tutaj u siebie . Dziękuję dziewczyny za pamięć papa papa
Jarka - Sob 19 Sty, 2008 09:14

Bernadka znam ten ból, też mam ogrzewanie gazowe swoje, myślę że teraz będzie Ci lżej troszeczkę
_alutka - Sob 19 Sty, 2008 13:56

Bernadka,sliczniutki Twój aniołek brawo brawo brawo
ata30 - Sob 19 Sty, 2008 21:43

prześliczny aniołek, brawo brawo brawo
szkoda że przed świętami nie miałam kiedy sobie zrobić takiego aniołka

głowa do góry

gabis - Nie 20 Sty, 2008 08:14

Bernadka, cudowny ten aniołek!!! Nic nie szkodzi, że miało ich już nie być, wprost przeciwnie - anioły są nam potrzebne cały rok!!!
cool cool cool

Bernadka - Nie 20 Sty, 2008 10:24

Jarka, _alutka, ata30, gabis, kwiatek dla ciebie pogoda raczej u mnie nie nastraja za bardzo ale wzięłam się za obiecaną bratowej bluzeczkę na lato , mam już przód i połowę tyłu . problem zz bluzeczką był talki że jak robiłam na 5 motywów wychodziła za mała (wąska) jak zrobiłam na 6 to była za szeroka, więc sprułam cały przód 2 razy bo niestety w tym wzorze po zrobieniu 10 cm nic nie widać jak będzie i znowu zrobiłam na 5 motywów tylko większym szydełkiem , no i jest ok zaczęłam też wreszcie obrus dla mamy , bluzeczkę dla siebie i 2 serwetki , a więc wracam do życia chociaż zimowa zamkniętodomowa depresja mnie nie opuszcza cmoknięcie
dom_Klary - Nie 20 Sty, 2008 11:11

To ... , uśmiechnij się i pomyśl, że wiosna już z puk puk robi i niedługo będą kwiatuszki za oknem i ptaszki będą śpiewały a kłopoty pójdą w kąt. :wesolek:Aby przetrwać musimy udawać, że depresja nas nie dosięgnie i wspomagać się nawzajem , a więc cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie i
Wiwat wybuchowo

małgośka - Nie 20 Sty, 2008 13:29

Bernadka, ja też staram się nie poddawać depresji, chociaż pogoda mi w tym nie pomaga. Ale już coraz bliżej do wiosny. Chwal się swoimi nowymi pracami. Ty to masz tempo. Pozdrawiam Danusia. kwiatek dla ciebie love bye
misia0808 - Nie 20 Sty, 2008 19:07

Bernadko uszy do góry, nie daj się. cmok Ja też ostatnio mam chandrę, czarne myśli i wogóle... Szydełkuj i pokazuj swoje prace, bo bardzo lubię je oglądać.
kabyr - Nie 20 Sty, 2008 21:22

Bernadko nie myśl o pogodzie tylko włącz turbo doładowanie
i dziergaj aż do wiosny
i jeszcze jeden dzień dłużej
a żadna chandra Cię nie dopadnie. cmoknięcie

Bernadka - Pon 21 Sty, 2008 14:03

dom_Klary, małgośka, misia0808, kabyr, love bardzo wam dziękuję za dobre myśli , cóż prawie zawsze to ja wszystkich wokoło pocieszałam ale teraz jakoś tak smutno mi , ale walczę
maranta - Pon 21 Sty, 2008 16:06

Bernadka, głowa do góry, trzymaj się mocno szydełka i się nie dawaj cmok
Tak to już jest, ze jedna bida nie dokuczy, ot - prawo serii wściekły

Aniołek super, cudny brawo brawo brawo

Violetta21 - Pon 21 Sty, 2008 19:22
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
Bernadka głowa do góry po deszczu zawsze zaświeci słońce cmoknięcie cmok trzymaj się i nie daj się depresji zimowej cmok cmok
Hala72 - Pon 21 Sty, 2008 20:39

bedzie dobrze cmok cmok cmok sama to przeszlam,wszystko naraz sie waliło praca,małzenstwo,finanse, co nas nie zabije na pewno wzmocni kwiatek dla ciebie