To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace gosias

gosias - Śro 01 Sie, 2012 21:38

Runa napisał/a:
jak wrócę to koraliki, zyłki i sznurki już będa na mnie czekać a wtedy ... Smile

Oj, to się będzie działo..... Wink Very Happy

Miłego wypoczynku życzę Smile cmoknięcie

Runa - Śro 01 Sie, 2012 21:43

gosia dzięki ale pewnie wypoczęłabym bardziej siedząc w domu Smile a nie pilnując moich niegrzecznych zawodniczek, które sa w wieku burzy hormonów puknąć się
ciapara - Śro 01 Sie, 2012 21:45

Woooooowwwww duzo i piękne cool brawo cool
gosias - Śro 01 Sie, 2012 21:45

to też prawda.....

Chętnie byłabym Twoją podopieczną Wink (burza hormonów już dawno za mną Wink )

gosias - Śro 01 Sie, 2012 21:47

Aga Smile cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

(właśnie zaczęłam pisać do Ciebie wiadomość na PW)

małgośka - Śro 01 Sie, 2012 22:01

Gosiu, kolejne cudne biżutki. wesoło mi radocha radocha
Aż mnie nachodzi ochota spróbować.
Ale to już raczej bliżej jesieni.
Życzę Ci Kochana dużo zdrówka i samych pozytywnych myśli. cmok

gosias - Śro 01 Sie, 2012 22:05

Danusiu Smile próbuj, chociaż ostrzegam Wink robienie biżutek wciąga jak narkotyk Wink

Wielkie dzięki love pozdrawiam serdecznie i życzę Ci tego samego - myśl pozytywnie love cmok love cmok

Od 5 listopada poproszę wszystkie życzliwe duszyczki o trzymanie kciuków, żebym później jeszcze cokolwiek mogłabym dziubać....

Kelmuska - Śro 01 Sie, 2012 22:09

Runa napisał/a:
w piątek wyjeżdżam na obóz

ale Ci zazdroszczę, obozy to były najwspanialsze wyjazdy, kilkanaście lat temu oczywiście bye bye

gosias - Śro 01 Sie, 2012 22:14

Kelmuska napisał/a:
ale Ci zazdroszczę, obozy to były najwspanialsze wyjazdy, kilkanaście lat temu oczywiście bye bye

ja też (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) Smile a obozy wędrowne.... nie zapomniane wspomnienia Smile

Kelmuska - Śro 01 Sie, 2012 22:16

gosias napisał/a:
a obozy wędrowne.

niestety tych nie było mi dane "skosztować". Jedyne wędrówki jakie zaliczyłam to do Częstochowy, 10 dni - 300km. Niezłe przeżycia radocha

gosias - Śro 01 Sie, 2012 22:19

Kelmuska, a ja mam "w nogach" prawie cale Góry Stołowe Smile i nie tylko...

No tak... My tu gadu, gadu o obozach Wink a jak tam bransoletki???? robią się???? Wink

Kelmuska - Śro 01 Sie, 2012 22:22

gosias, zrobiłam tylko dwie, ale mam problem z końcówkami i zapięciami. Przy obydwu zrobiły się strasznie brzydkie, ściemniały wściekły Nie wiem jakie kupić, żeby pozostały ładne na dłużej, czy jakieś posrebrzane?
gosias - Śro 01 Sie, 2012 22:25

Kelmuska, ja kupuje końcówki do wklejania w sklepie internetowym Kadoro
Kelmuska - Śro 01 Sie, 2012 22:26

I nic się z nimi nie dzieje?
gosias - Śro 01 Sie, 2012 22:29

Nic niepokojącego nie zauważyłam i osoby, którym robiłam biżutki, też nic złego nie mówiły
Kelmuska - Śro 01 Sie, 2012 22:32

gosias, dzięki wielkie za pomoc cmoknięcie O i koraliki też tam mają, super cmok cmok cmok cmok
gosias - Czw 02 Sie, 2012 07:45

Kelmuska, nie ma za co Smile
Violetta21 - Czw 02 Sie, 2012 10:24

Gosia biżutki jak zawsze piękne cool cool właśnie miałą mCię pytać o te bransoletki czy nie spadają ale już się doczytałam bye no niestety biżuteria wciąga jak zaraza chociaż mnie przystopowało na jakiś czas od momentu kiedy to nie mogę się doczekać dostawy towaru od 2 miesięcy właśnie od P.... czekam od 7 czerwca i niby reklamacja poszła... przykro mi
Gosia pewnie że będe mocno trzymać kciuki cmok

Pysiatom - Pią 03 Sie, 2012 10:32

Gosiu, przepiękne biżutki. brawo brawo brawo
Asia S. - Nie 05 Sie, 2012 09:23

Gosiu wszystko piękne, ale Ty może oszczędzaj się przed operacją cmoknięcie
Paddington - Nie 05 Sie, 2012 12:16

doskonałe bransoletki!!! Ta czerwono-czarna najbardziej mi się podoba- czy podpowiesz coś o jej schemacie?
Wszystkie pozostałe piękne wesoło mi I tak z ciekawości jeszcze zapytam- czy obrabiasz zdjęcia w photoshopie czy w jakimś innym programie?
Serdecznie pozdrawiam

nismon - Pon 06 Sie, 2012 10:23

Znowu kolejne śliczności!!! brawo
BeniaJ - Pon 06 Sie, 2012 14:18

Gosias piękne bransoletki. Już jakiś czas temu chciałam sobie taką zrobić, ale jakoś czasu brakuje. Teraz mam zamówienie na letnią tunikę i jesienny komplet, a później wyjazd na urlop. Także z koralikami muszę poczekać do września. Ale cudowności robisz brawo brawo brawo
Paillette - Wto 07 Sie, 2012 18:57

Gosiu zupełnie nie wiem jak to się stało,że przestały do mnie przychodzić powiadomienia o dodawaniu postów do Twojego wątku placzek

ale juz nadrobiłam hopla

same cudeńka, hurrraaa a Twoje najnowsze bransoletki rzemykowo-koralikowe
sprawiły,że już zapełniam koszyk w sklepie internetowym...

będę mocno trzymała kciuki 5 listopada,
domyslam sie co przeżywasz, bo sama miesiąc temu poszłam pod nóż... trzymaj sie kochana cmok

buziaczek - Czw 09 Sie, 2012 23:57

wooooooooooowwwwwwww własnym oczom niewierzę , ileż tu powstało cudownych prac od mojej ostatniej wizyty, szokkkkkkkkkkkk
ogromne brawa radocha