To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara1 cz.II

Bernadka - Pon 26 Sty, 2009 06:01

KOMPLET świetny , Dla Maciusia MOCNE uściski cmok
gabrysia - Pon 26 Sty, 2009 07:53

Dużo zdrowia dla Maciusia kwiatek dla ciebie
a komplecik wyszedł cudowny brawo brawo brawo brawo brawo

Aniela41 - Pon 26 Sty, 2009 08:12

Komplecik swietny cool brawo cool brawo
anna.pluta1 - Pon 26 Sty, 2009 08:16

podziwiam twoje prace cool
alicja11 - Pon 26 Sty, 2009 09:12

Komplet do chrztu uroczy ,sweterek bardzo zgrabny ci wyszedł z tym ananaskowym karczkiem cool brawo brawo
Dla Maciusia -szybkiego powrotu do zdrowia cmoknięcie cmoknięcie

Erhe - Pon 26 Sty, 2009 09:29

śliczności! kwiatek dla ciebie
amsta1 - Pon 26 Sty, 2009 09:34

prześliczny komplecik brawo i zdrowia życzę Maciusiowi !
Asia S. - Pon 26 Sty, 2009 10:44

komplet śliczniutki i pewnie goście będą mieli ochotę schrupać maleństwo, a dla Maciusia dużo zdrowia cmoknięcie
buziaczek - Pon 26 Sty, 2009 11:24

wooooooooooooowwwwwwwwww jaki przepiękny komplecik do chrztu brawo
jola373 - Pon 26 Sty, 2009 15:10

Bardzo się cieszę, że Maciuś lepiej się czuje, milion buziaków dla niego! cmoknięcie

Komplecik prześliczny!!! cool brawo

beacia-24 - Pon 26 Sty, 2009 16:36

barbara 1, przecudny komplecik - duże brawa radocha hurrraaa radocha
barbara 1 - Pon 26 Sty, 2009 18:50

Buziaki dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
W piątek Maciek będzie miał wyciągane szwy hopla

Madzia - Pon 26 Sty, 2009 18:53

Basiu widzę, że niezły horrorek przeżyłaś, z powodu Maciusia, a do tego nasłuchałaś się okropności w szpitalu. Współczuję i Tobie i Maćkowi!
Buziaki dla synka! cmoknięcie
A dla Ciebie oklaski za komplecik! brawo brawo brawo

Grażyna - Pon 26 Sty, 2009 19:02

Brawo, brawo kwiatek dla ciebie zdrówka synkowi zyczę cmoknięcie
Elżbieta P. - Pon 26 Sty, 2009 20:21

najważniejsze, że jesteście już z Maciusiem w domu cmok
śliczny komplecik na chrzciny zrobiłaś brawo

maranta - Wto 27 Sty, 2009 09:18

Cieszę się, że Maciuś zdrowieje a za Twoje prace należy Ci się jakiś medal chyba, bo są świetne a te ostatnie słodkie cool brawo
mordka - Wto 27 Sty, 2009 10:21

Ciesze sie i ja że juz w porzadku z Mackiem i ze czuje się dobrze - jak szwy swedza i łaskoczą - to dobry znam znaczy ze sie goi a swoja drogą faktycznie dzieci maja rozne pomysly a rodzice z nimi wielki klopot jesli pozwolicie opisze 2 przypadki - swoj i kolezanki dziecka, kolezanki synek mial 11 miesiecy kiedy to sie stalo, zajety byly probowaniem aluminiowej siatki ktora maja golarki do ubran - no i tak probowal probowal ze pociel sobie buzie tym aluminium ze mama jak sie zorientowala nie mogla tego poskladac w calosc z czesci ktore znalazla wiec pojechali do szpitala do laryngologa i do chirurga w tym czasie robili jakies tam przeswietelnia ktore nic nie wykazaly procz jednego nie mogli zrobic usg brzucha bo dziecko bylo swiezo po jedzeniu wiec musieli czekac a poza tym musieli przez pare dni sprawdzac kupki ktore zrobilo dziecko dokladnie poniewaz usg tez nic nie wykazalo wiec reasumujac jeden kawalek aluminium gdies wyparowal bo ogladanie kupek tez nic nie dalo; jesli o mnie chodzi to z moim synkiem byl troche inny numer, synek wzial sobie do zabawy termometr do zabawy no i zlamal go wystraszym mnie smiertelnie na szczecie byl na tyle nuczony ze on poznawal przedmioty przez dotyk nie prez smak wiec nie wzial do buzi go chociaz bylam pewna ze wzial bylam swiecie przekonana ze wylala sie rtec i wogole ze mu zaszkodzi dopiero na wieczor tego samego dnia doszlo do mnie ze to byl termometr alkoholowy nie rteciowy - ale sie usmialam poniewaz z przerazenia co mogloby sie stac nie myslalam racjonalnie tylko w sumie na mysl przychodzily jednynie najczarniejsze scenariusze ktore w sumie tez i lekarka do ktorej po tym zdarzeniu zadzwonilam i to dzieki niej takie czarne mysli powstaly bo przeciez skad lekarka mogla wiedziec ze to byl terometr zwykly pokojowy a nie taki rteciowy pod pache hihihi a przeciez mnie nie pytala hihihi oh tak to jest z maluchami - pozdrawiam wszystkie mamy cmoknięcie
bean - Wto 27 Sty, 2009 10:50

Przepiękny komplecik!!! uklon brawo

Maciusiowi życzę szybkiego powrotu do zdrowia cmoknięcie

barbara 1 - Śro 28 Sty, 2009 17:06

Skończyłam zamówienie(jeszcze dwa,które miały być ukonczone przed szpitalem)
Rozmiar 42,nitka sasanka,szydełko 3,5mm.druty 3,5mm.Poszło 200gr.kolor śliwka,ostatnia fotka

amsta1 - Śro 28 Sty, 2009 17:13

cudowności brawo brawo brawo kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
kabyr - Śro 28 Sty, 2009 17:24

Basiu jak zwykle bardzo ładne. cool
jola373 - Śro 28 Sty, 2009 17:27

Wyoglądałam z każdej strony fotkę i powiem jedno: Cudna! cool brawo
barbara 1 - Śro 28 Sty, 2009 17:38

Schemacik do bluzeczki.Zachęca do robótki

kabyr - Śro 28 Sty, 2009 17:46

Basiu ale mamy podobne myśli Laughing
Miałam do wyboru dwa wzory na moją rudą bluzkę.
Właśnie ten Twój i ten co Jola robiła.
Przeważył ten drugi cmoknięcie

barburka - Śro 28 Sty, 2009 18:03

barbara 1, kwiatek dla ciebie cool Masz złote ręce.Obejrzałam również inne Twoje prace, śliczne cool Kotek z kwiatkiem też dziergany?? cmoknięcie