To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Paillette

lamika88 - Sob 29 Paź, 2011 11:07

Śliczna cool cool cool I ta urocza zawieszka cool
kabyr - Sob 29 Paź, 2011 13:24

Bardzo ładna kolorystycznie.
Widzę, że produkcja idzie pełną parą. cmok cmok cmok

kabyr - Sob 29 Paź, 2011 13:40

Violetta21 napisał/a:
jest piękna cool brawo

Prawda piękna jest. cool

Grażyna - Sob 29 Paź, 2011 17:55

Swietna cool
Jarka - Nie 30 Paź, 2011 08:36

Świetne cool cool cool
kasia123 - Nie 30 Paź, 2011 09:59

Piękne brawo brawo brawo
Paillette - Nie 30 Paź, 2011 10:29

Madzia, love Violetta21, love lamika88, love kabyr, love Grażyna, love Jarka, love kasia123, love

Centkowana:

Zaproszenie na drinka:

Niestety nie mam dobrego aparatu, wszystkie fotki robię telefonem, więc wybaczcie jakość zdjęć uklon

Violetta21 - Nie 30 Paź, 2011 11:23

Sylwia śliczne branosletki cool a zdjęcia są bardzo dobre brawo
jadzia59o - Nie 30 Paź, 2011 11:24

wszystko super

brawo brawo brawo

cool cool cool cool

Grażyna - Nie 30 Paź, 2011 11:46

Slicznie dziergasz te bransoletki i bardzo szybko. cool
ciapara - Nie 30 Paź, 2011 12:24

Swietne!!!! brawo brawo
milamirka - Nie 30 Paź, 2011 12:42

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
zonieczka - Nie 30 Paź, 2011 13:22

same cudeńka Smile
maranta - Nie 30 Paź, 2011 13:29

Świetne bransoletki cool

Czekam na naszyjnik Wink

Zawieszki - ozdobniczki przyczepiasz karabińczykiem a nie kółeczkiem? hmm

kabyr - Nie 30 Paź, 2011 15:24

Paillette, jesteś już mistrzynią. uklon uklon uklon
Kamoni - Nie 30 Paź, 2011 15:40

Śliczniutkie brawo brawo brawo
Runa - Nie 30 Paź, 2011 16:38

Rzeczywiście, wszystkie prace są super brawo
gosias - Nie 30 Paź, 2011 16:42

Paillette, cool cool cool brawo brawo brawo uklon uklon uklon uklon
Jarka - Nie 30 Paź, 2011 17:10

Violetta21 napisał/a:
Sylwia śliczne branosletki a zdjęcia są bardzo dobre
cool brawo cool brawo cool
Paillette - Nie 30 Paź, 2011 20:24

Violetta21, love jadzia59o, love Grażyna, love ciapara, love milamirka, love zonieczka, love

maranta, love przygotowuję różne zawieszki, a wybór jaka mam przywiesić należy do przyszłej właścicielki,
a jak się na drugi dzień rozmyśli to zmieniamy... tak sobie umyśliłam na mniejszym karabińczyku i pasuje mi Smile

kabyr, love moni07, love Runa, love Runa, love gosias, love Jarka, love

Madzia - Nie 30 Paź, 2011 20:29

Zaproszenie na drinka przyjmuję! Bransoletki bardzo ładne i zdjęcia też! brawo brawo brawo
maranta - Nie 30 Paź, 2011 20:43

Paillette napisał/a:
maranta, przygotowuję różne zawieszki, a wybór jaka mam przywiesić należy do przyszłej właścicielki,
a jak się na drugi dzień rozmyśli to zmieniamy... tak sobie umyśliłam na mniejszym karabińczyku i pasuje mi

Jasne, że pasuje, tak tylko sobie pomyślałam, że dwa razy szybciej karabińczyki Ci znikną a potem trzeba odbudować zapasy, a przy okazji zawsze coś więcej się wsadzi do koszyka - bo to przecież same zapięcia, to jakoś tak głupio kupować a potem z tego robi się kosz na bieliznę a nie koszyczek na drobne zakupki i potem, trzeba myśleć co by tu z kosza wywalić, żeby przeżyć a w końcu i tak po wielkim trzepaniu kosza zostaje tyle, że po sfinalizowaniu zakupu człek się za łeb chwyta wesoło mi

Wiem po sobie, bo mi się drucik skończył... no, niby tylko drucik miał być, a skończyło się na tym, ze lekarstw w tym miesiącu nie kupię puknąć się

Bożena- 2000 - Nie 30 Paź, 2011 22:33

Paillette, Cudna produkcja. Wydaje mi się, że wpadłaś w to koraliczenie szydełkiem. Popieram wszystkie koleżanki, które mówią "dasz radę". Dasz. cmoknięcie
Grażyna - Nie 30 Paź, 2011 22:47

Aniu, masz rację. Ja już złożyłam 5 zamówień. A to akcesoria do bransolet. Okazało się, że rozmiar od sasa do lasa. No to kolejne. Pomyślałam o narzędziach, kolejne zamówienie, a jak juz zamówiłam narzędzia to stwierdziłam, że popróbuję też z kolczykami. Dzisiaj zamawiałam koraliki i końcówki do bransolet. Stwierdziłam, że nie mam odpowiednich koralików i kamykow na kolczyki, to w innym sklepie zamówiłam i to. Karabińczyki są droższe od kółeczek i wcale ci sie nie dziwię, że zwróciłaś uwagę na to w bransoletach Sylwi. Pewnie zakładanie zawieszki karabińczykiem jest wygodniejsze niż kółeczkiem...
nula - Pon 31 Paź, 2011 09:03

Paillette, ale się cudnie rozszalałaś z tymi bransoletkami !!! brawo brawo brawo
maranta napisał/a:

Jasne, że pasuje, tak tylko sobie pomyślałam, że dwa razy szybciej karabińczyki Ci znikną a potem trzeba odbudować zapasy, a przy okazji zawsze coś więcej się wsadzi do koszyka - bo to przecież same zapięcia, to jakoś tak głupio kupować a potem z tego robi się kosz na bieliznę a nie koszyczek na drobne zakupki i potem, trzeba myśleć co by tu z kosza wywalić, żeby przeżyć a w końcu i tak po wielkim trzepaniu kosza zostaje tyle, że po sfinalizowaniu zakupu człek się za łeb chwyta

Popieram w 100 % !!!
Z tymi zakupami to istne szaleństwo hahahihi
mi właśnie zabrakło jednych koralików, ale przecież nie będę zamawiać jednych koralików !!! hahahihi i wczoraj cały wieczór robiłam selekcję tego co bym "przy okazji" chciała zamówić, bo oczywiście uzbierało się tego mnóstwo rotfl - strasznie to stresujące !!!

A na karabińczyki też zwróciłam uwagę - moim zdaniem fajny pomysł cool