Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2009 rok
iwonka - Śro 09 Wrz, 2009 06:03
następna wspaniała bluzeczka
bjanna - Śro 09 Wrz, 2009 07:47
jednodniówki rewelacyjne nigdy nie zrobiłam nic w takim tempie, nawet jak bardzo mi zależało, wtedy nawet wolniej mi wychodzi | barbara 1 napisał/a: | | szybko nowosci nie zobaczycie | Basiu, dasz radę i zanim się obejrzymy pokarzesz nam to czarne cudo
Aniela41 - Śro 09 Wrz, 2009 07:51
super
beacia-24 - Śro 09 Wrz, 2009 08:08
barbara 1, ja dostaję zawału z Tobą pomału. Najzwyczajniej w świecie prędkość światła ma żółwie tempo w porównaniu z Tobą. Piękne są te ostatnie jednodniówki.
mimusia-1 - Śro 09 Wrz, 2009 11:01
Co tu mówić tylko bić.
alla - Śro 09 Wrz, 2009 13:35
No to Basiu czekamy na album
Mao - Śro 09 Wrz, 2009 13:47
he ,he Basia już doszła do takiej perfekcji ,że jak tylko pomyśli to już ma zrobione
Przyznaj się kamuflujesz jakiegoś Dżina w butelce po nalewce
A prace Super i nie wiem co ładniejsze za wszystko
barbara 1 - Śro 09 Wrz, 2009 15:39
| alla napisał/a: | | No to Basiu czekamy na album |
Nasza kochana Monisia(Mordka),własnie zaczyna mi robić album na Picasa
Monisia dziękuje Ci bardzo mocno ,bo ja chyba nigdy nie znajde czasu aby zrobic taki album
alienor - Śro 09 Wrz, 2009 16:44
Piękna choc tylko z daleka podziwiac moge , powiekszyc sie nie da , Password na mnie wola . Forumowiczki są super jedna wymyśla druga już realizuje Super dziewczyny i to dla nich dzis
Barbaro patrząc na twoje prace powstające w kosmicznym tempie nasunęło mi sie pytanie ,co by się stało gdyby umieścić cie w jednym pokoju z Dagny?
mordka - Śro 09 Wrz, 2009 17:05
| alienor napisał/a: | | Barbaro patrząc na twoje prace powstające w kosmicznym tempie nasunęło mi sie pytanie ,co by się stało gdyby umieścić cie w jednym pokoju z Dagny? |
Wiem wiem mielibyśby dwie "TORPEDY" turbodoładowane jedną drutowo a drugą szydelkowo, chociaz obie są zdolne i robią i na drutach i szydelku ale myślę że więcej Dagmara robi na drutach a Basia na szydełku.
Basia obiecała że zrobi filmik i wstawi jak szybko szydełkuje - trzymam Cię za słowo, bo Dagmara juz taki wstawiła
JJka - Śro 09 Wrz, 2009 17:52
Basia!! - to że Twoje wyroby są śliczne to wiadomo!! ale dlaczego tak szybko??!
mnie się kończą pomysły jak okreslac to co Basia robi... a właściwie jak szybko robi...
na razie wpadłam na coś...
piszecie że Basia ma jakiegoś dżina... turbodoładowanie... itp
nie... Basia chyba ma jednak jakiś szatański konszacht z "czasowstrzymywaczem"
bieta - Czw 10 Wrz, 2009 20:10
Piękne prace
Ainer - Czw 10 Wrz, 2009 20:27
Basiu jednodniówki rewelacyjne
bean - Czw 10 Wrz, 2009 22:54
Basiu, ogromniaste brawa dla Ciebie
Zgadzam się z dziewczynami, że album jest jak najbardziej potrzebny (czytaj: do inspiracji i abyśmy mogły co nieco odgapić )
elka j. - Pią 11 Wrz, 2009 09:10
Basiu - Przed wejściem na Twój wątek wzięłam parę głębszych wdechów, na szczęście zawał mnie jeszcze ominął, ale jak zaczniesz robic jednogodzinówki - to zawał murowany. Bluzeczka śliczna ale szkoda że nie mogę zobaczyć większej fotki, bo pojawia się okienko z zawołaniem o hasło
barbara 1 - Pią 11 Wrz, 2009 09:58
Dziewczynki kochane,mam wrescie album na picasie nad którym od paru dni ciężko pracuje Monisia(Mordka)
http://picasaweb.google.com/barbara1.lyko
Teraz tylko muszę poczekać aż Monika skończy(a jest tego wielka,wielka ilość) na instruktaż obsługi Picasa i umieszczania fotek
mordka - Pią 11 Wrz, 2009 10:02
| elka j. napisał/a: | Bluzeczka śliczna ale szkoda że nie mogę zobaczyć większej fotki, bo pojawia się okienko z zawołaniem o hasło  |
Dziwne u mnie pokazuje sie normalnie, wydaje mi się że to zalezy od tego jaka masz przegladarkę internetową, ale nie martwcie sie pracuje na albumem Basi, moze do poniedziału zdąże a może wcześniej to nie ode mnie zalezy tylko od fotosika bo ja bym to zrobiła w jeden dzien ale jak ja za dużo fotek ściągam to blokuja mi fotki i co ja mam zrobic no musze zrobic przerwę niestety a fotek jest w sumie w fotosiku i na fototube ok 2000 więc mozecie sobie to wyobrazić blokuja mi dostep do zdjęc po otwarciu 200 fotek musze zrobic przerwe na razie jedna z naszych forumowych koleżanek juz Basię "wyczaiła"
barbara 1 - Pią 11 Wrz, 2009 10:14
Monisia pisałyśmy posta równoczesnie,na poprzedniej str. podałam już linka do mojego albumu(jak się cieszę jak to fajnie brzmi )
Jeszcze raz bardzo ale to bardzo Ci dziękuje za tyle włożonej pracy w to abym mogła się teraz cieszyć,że i ja mam album
elka j. - Pią 11 Wrz, 2009 11:20
Teraz widzę - śliczna bluzeczka Bardzo się cieszę z Twojego albumu, na pewno będę tam często zaglądać
buziaczek - Pią 11 Wrz, 2009 11:21
ostatnie dwie tuniki są równie piękne jak wszystkie poprzednie, a album ze zbiorem prac jest rewelacyjny, aż oczy bolą z zachwytu
Beata T - Pią 11 Wrz, 2009 12:38
Przepiękne jednodniówki a ostatnia szara cudo i albumik super łatwiej wszystko pooglądać .....
Grażyna - Pią 11 Wrz, 2009 14:13
No i dobrze Basiu, że masz wreszcie swój album. Obejrzałam go z uwagą i rzeczywiscie wielu twoich prac człowiek nie pamieta. Monisia slicznie prace posegregowała, normalnie raj dla oczu.
Madzia - Pią 11 Wrz, 2009 17:52
Wielkie buziaki dla Mordki, już dodałam di ulubionych i będę często zaglądać!
Basieńko jesteś po prostu wielką skarbnicą!
barbara 1 - Pią 11 Wrz, 2009 18:31
| Madzia napisał/a: | | Wielkie buziaki dla Mordki, już dodałam di ulubionych i będę często zaglądać! |
wielkie to mało powiedziane,OGROMNIASTE
bo to jeszcze nie wszystkie zdjęcia,Monisia cały czas pracuje nad uzupełnianiem fotek.A ja w między czasie segreguje poszczególne albumy
A tu już coś nowego,do tej bluzeczki
http://picasaweb.google.c...235909973704450
powstał już przód
http://picasaweb.google.c...233952176413506
szer. bluzki to 42 cm. nitka cienka (coton filet)szydełko 1,3mm
I skończona na tip top tunika
http://picasaweb.google.c...234798015095298
http://picasaweb.google.c...234934074971490
gabrysia - Pią 11 Wrz, 2009 19:09
Basiu, album powalił mnie na kolana. Wiedziałam, że dużo i śliczne, ale to co zobaczyłam przeszło moje oczekiwania i bardzo cenny folder to Rumento. Patrząc na Twoje nitki odetchnęłam z ulgą myślałam, że tylko ja upycham nitki gdzie można
|
|
|