To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara 1 - 2009 rok

iwonka - Śro 09 Wrz, 2009 06:03

następna wspaniała bluzeczka uklon uklon uklon uklon
bjanna - Śro 09 Wrz, 2009 07:47

jednodniówki rewelacyjne brawo brawo nigdy nie zrobiłam nic w takim tempie, nawet jak bardzo mi zależało, wtedy nawet wolniej mi wychodzi placzek
barbara 1 napisał/a:
szybko nowosci nie zobaczycie
Basiu, dasz radę i zanim się obejrzymy pokarzesz nam to czarne cudo wesoło mi
Aniela41 - Śro 09 Wrz, 2009 07:51

super brawo brawo brawo
beacia-24 - Śro 09 Wrz, 2009 08:08

barbara 1, ja dostaję zawału z Tobą pomału. Najzwyczajniej w świecie prędkość światła ma żółwie tempo w porównaniu z Tobą. Piękne są te ostatnie jednodniówki. radocha radocha radocha
mimusia-1 - Śro 09 Wrz, 2009 11:01

Co tu mówić tylko brawo brawo brawo brawo bić. brawo brawo brawo
alla - Śro 09 Wrz, 2009 13:35

brawo brawo No to Basiu czekamy na album hurrraaa
Mao - Śro 09 Wrz, 2009 13:47

he ,he Basia już doszła do takiej perfekcji ,że jak tylko pomyśli to już ma zrobione hahahihi

Przyznaj się kamuflujesz jakiegoś Dżina w butelce po nalewce rotfl

A prace Super i nie wiem co ładniejsze nie wiem za wszystko brawo brawo brawo

barbara 1 - Śro 09 Wrz, 2009 15:39

alla napisał/a:
No to Basiu czekamy na album

Nasza kochana Monisia(Mordka),własnie zaczyna mi robić album na Picasa hopla hopla hopla hopla hopla
Monisia dziękuje Ci bardzo mocno cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie ,bo ja chyba nigdy nie znajde czasu aby zrobic taki album wściekły

alienor - Śro 09 Wrz, 2009 16:44

Piękna choc tylko z daleka podziwiac moge , powiekszyc sie nie da , Password na mnie wola . Forumowiczki są super jedna wymyśla druga już realizuje Super dziewczyny i to dla nich dzis brawo

Barbaro patrząc na twoje prace powstające w kosmicznym tempie nasunęło mi sie pytanie ,co by się stało gdyby umieścić cie w jednym pokoju z Dagny?

mordka - Śro 09 Wrz, 2009 17:05

alienor napisał/a:
Barbaro patrząc na twoje prace powstające w kosmicznym tempie nasunęło mi sie pytanie ,co by się stało gdyby umieścić cie w jednym pokoju z Dagny?

Wiem wiem mielibyśby dwie "TORPEDY" turbodoładowane jedną drutowo a drugą szydelkowo, chociaz obie są zdolne i robią i na drutach i szydelku ale myślę że więcej Dagmara robi na drutach a Basia na szydełku.
Basia obiecała że zrobi filmik i wstawi jak szybko szydełkuje - trzymam Cię za słowo, bo Dagmara juz taki wstawiła zebalek

JJka - Śro 09 Wrz, 2009 17:52

Basia!! - to że Twoje wyroby są śliczne to wiadomo!! ale dlaczego tak szybko??! hahahihi

mnie się kończą pomysły jak okreslac to co Basia robi... a właściwie jak szybko robi...
Smile Smile
na razie wpadłam na coś...
piszecie że Basia ma jakiegoś dżina... turbodoładowanie... itp
nie... Basia chyba ma jednak jakiś szatański konszacht z "czasowstrzymywaczem" Wink wesoło mi wesoło mi wesoło mi

brawo brawo brawo

bieta - Czw 10 Wrz, 2009 20:10

Piękne prace brawo brawo brawo
Ainer - Czw 10 Wrz, 2009 20:27

Basiu jednodniówki rewelacyjne cool brawo radocha cmoknięcie
bean - Czw 10 Wrz, 2009 22:54

Basiu, ogromniaste brawa dla Ciebie brawo brawo brawo brawo brawo

Zgadzam się z dziewczynami, że album jest jak najbardziej potrzebny (czytaj: do inspiracji i abyśmy mogły co nieco odgapić Wink )

elka j. - Pią 11 Wrz, 2009 09:10

Basiu - Przed wejściem na Twój wątek wzięłam parę głębszych wdechów, na szczęście zawał mnie jeszcze ominął, ale jak zaczniesz robic jednogodzinówki - to zawał murowany. wesoło mi Bluzeczka śliczna cool ale szkoda że nie mogę zobaczyć większej fotki, bo pojawia się okienko z zawołaniem o hasło Sad
barbara 1 - Pią 11 Wrz, 2009 09:58

Dziewczynki kochane,mam wrescie album na picasie nad którym od paru dni ciężko pracuje Monisia(Mordka) cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
http://picasaweb.google.com/barbara1.lyko
Teraz tylko muszę poczekać aż Monika skończy(a jest tego wielka,wielka ilość) na instruktaż obsługi Picasa i umieszczania fotek

mordka - Pią 11 Wrz, 2009 10:02

elka j. napisał/a:
Bluzeczka śliczna cool ale szkoda że nie mogę zobaczyć większej fotki, bo pojawia się okienko z zawołaniem o hasło Sad

Dziwne u mnie pokazuje sie normalnie, wydaje mi się że to zalezy od tego jaka masz przegladarkę internetową, ale nie martwcie sie pracuje na albumem Basi, moze do poniedziału zdąże a może wcześniej to nie ode mnie zalezy tylko od fotosika wściekły bo ja bym to zrobiła w jeden dzien ale jak ja za dużo fotek ściągam to blokuja mi fotki i co ja mam zrobic no musze zrobic przerwę niestety a fotek jest w sumie w fotosiku i na fototube ok 2000 więc mozecie sobie to wyobrazić puknąć się blokuja mi dostep do zdjęc po otwarciu 200 fotek musze zrobic przerwe puknąć się na razie jedna z naszych forumowych koleżanek juz Basię "wyczaiła" hahahihi

barbara 1 - Pią 11 Wrz, 2009 10:14

Monisia pisałyśmy posta równoczesnie,na poprzedniej str. podałam już linka do mojego albumu(jak się cieszę jak to fajnie brzmi hopla )
Jeszcze raz bardzo ale to bardzo Ci dziękuje za tyle włożonej pracy w to abym mogła się teraz cieszyć,że i ja mam album hopla hopla hopla hopla hopla

elka j. - Pią 11 Wrz, 2009 11:20

Teraz widzę - śliczna bluzeczka cool Bardzo się cieszę z Twojego albumu, na pewno będę tam często zaglądać bye
buziaczek - Pią 11 Wrz, 2009 11:21

ostatnie dwie tuniki są równie piękne jak wszystkie poprzednie, a album ze zbiorem prac jest rewelacyjny, aż oczy bolą z zachwytu brawo
Beata T - Pią 11 Wrz, 2009 12:38

Przepiękne jednodniówki cool cool cool a ostatnia szara cudo brawo brawo brawo i albumik super łatwiej wszystko pooglądać .....
Grażyna - Pią 11 Wrz, 2009 14:13

No i dobrze Basiu, że masz wreszcie swój album. Obejrzałam go z uwagą i rzeczywiscie wielu twoich prac człowiek nie pamieta. Monisia slicznie prace posegregowała, normalnie raj dla oczu.
Madzia - Pią 11 Wrz, 2009 17:52

Wielkie buziaki dla Mordki, już dodałam di ulubionych i będę często zaglądać! cmoknięcie
Basieńko jesteś po prostu wielką skarbnicą!

barbara 1 - Pią 11 Wrz, 2009 18:31

Madzia napisał/a:
Wielkie buziaki dla Mordki, już dodałam di ulubionych i będę często zaglądać!

wielkie to mało powiedziane,OGROMNIASTE cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
bo to jeszcze nie wszystkie zdjęcia,Monisia cały czas pracuje nad uzupełnianiem fotek.A ja w między czasie segreguje poszczególne albumy
A tu już coś nowego,do tej bluzeczki
http://picasaweb.google.c...235909973704450
powstał już przód
http://picasaweb.google.c...233952176413506
szer. bluzki to 42 cm. nitka cienka (coton filet)szydełko 1,3mm
I skończona na tip top tunika
http://picasaweb.google.c...234798015095298
http://picasaweb.google.c...234934074971490

gabrysia - Pią 11 Wrz, 2009 19:09

Basiu, album powalił mnie na kolana. brawo Wiedziałam, że dużo i śliczne, ale to co zobaczyłam przeszło moje oczekiwania bye bye i bardzo cenny folder to Rumento. Patrząc na Twoje nitki odetchnęłam z ulgą myślałam, że tylko ja upycham nitki gdzie można wściekły