To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - prace gosias

Runa - Śro 31 Paź, 2012 20:37

Kciuki trzymam a bransoletki superaśne brawo
Grażyna - Śro 31 Paź, 2012 20:52

Sliczne jesienne widoczki oraz piekne bransoletki cool
SoWa - Śro 31 Paź, 2012 20:55

zdjęcia cudne, jesień to moja ulubiona pora roku cmoknięcie

kciuki obowiązkowo cool powodzenia cmok

saba52 - Czw 01 Lis, 2012 00:38

Śliczne bransoletki cool brawo brawo
Fotki super cool

Kciuki trzymam,bedzie dobrze cmoknięcie

Wredula - Czw 01 Lis, 2012 04:29

Śliczne bransoletki cool brawo trzymam kciuki, szybkiego powrotu do zdrowia cmok
Madzia - Czw 01 Lis, 2012 12:16

Przykro, że znowu u Ciebie jakieś problemy zdrowotne Gosiu. Będę trzymać kciuki żeby minęły jak najszybciej i żebyś jak najlżej zniosła pobyt w szpitalu.
Bransoletki świetne, bardzo w moim stylu. brawo brawo brawo
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

gosias - Czw 01 Lis, 2012 14:59

Runa, Grażyna, SoWa, saba52, Wredula, Madzia, wielkie dzięki dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
nismon - Czw 01 Lis, 2012 16:46

gosias, trzymam kciuki i mocno ściskam cmok
Bransoletki jak zawsze piękne brawo

maranta - Czw 01 Lis, 2012 16:54

Gosiu zdrowiej nam jak najszybciej love

Fajne bransoletki, bardzo mi się podobają i piękne fotki jesienne cool

calicja - Czw 01 Lis, 2012 17:05

gosias, to ja trzymam łapki za Twoje łapki - zdrowiej i wracaj do drutków .... chociaż sama nie wiem - może zajmij się fotografią wesoło mi - bo wszystko piękne! cool
gosias - Czw 01 Lis, 2012 20:06

nismon, maranta, calicja, wielkie dzięki dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

calicja napisał/a:
zdrowiej i wracaj do drutków

jeszcze raz wielkie dzięki cmoknięcie cmoknięcie

Do drutów i wszelakich robótek szybko nie wrócę... Mam do zoperowania łokieć (porażenie nerwu łokciowego) i nadgarstek (tzw. cieśń) lewej ręki... Na chwilę obecną wiem, że "za jednym zamachem" dwóch rzeczy nie zrobi się, bo to są dwa oddzielne nerwy... Od czego zaczną - dowiem się w poniedziałek. Wiem, że łokieć robi się w znieczuleniu miejscowym, a nadgarstek w pełnej narkozie. Na szczęście pobyt w szpitalu nie jest długi; później rehabilitacja troszkę trwa... Zobaczymy jak to będzie, a mam nadzieje, że dobrze. Mam już dość odrętwiałej łapy, co ciągnie się od styczna, bo leczenie farmakologiczne nie dało efektu...

Pysiatom - Pią 02 Lis, 2012 11:37

Gosiu , bransoletki są prześlicze. Zdjęcia są przepiękne. brawo brawo brawo

Będę za Ciebie trzymać kciuki, DUŻO ZDRÓWKA cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Właśnie tydzień temu miałam zabieg "cieśni" w znieczuleniu miejscowym, wiem co przeżywasz. Będzie dobrze. cmoknięcie

calicja - Pią 02 Lis, 2012 15:26

gosias, trzymam kciuki i mam nadzieje, ze jednak uda sie szybko doprowadzić rękę do pełnej sprawności. Jeśli mogę coś doradzić - to najwazniejsza jest potem rehabilitacja. Ja po operacji rekonstrukcji zerwanego więzadła w kolanie tak się zawzięłam, że (mimo wieku) odzyskałam 100% sprawności kolana (tzn. mogę kucnąć i dotykam piętami do tyłeczka Smile a potem podnieść sie bez pomocy rąk). Nawet lekarz był zdziwiony. Ale poświęciłam temu kilka miesięcy - w tym 6 tyg. w Konstancinie, gdzie codziennie miałam min 4-5 godz. różnych ćwiczeń i zabiegów, potem już w przychodni i w domu codziennie min 2-3 godziny. Nic innego się nie liczyło. Tylko tak można odzyskać pełną sprawność po takich operacjach. I wszystko w tzw. państwowej służbie zdrowia - żadnej prywaty, więc jak sie chce to można.
Gosiu, będzie dobrze cmoknięcie .

ciapara - Pią 02 Lis, 2012 17:02

Gosiu gdyby chodziło o same nadgarstki to pomimo groznej nazwy, moj bliski znajomy miał zoperowane dwie rece. Bo w obu siadło mu to samo z racji wykonywanego zawodu. Mial dosłownie odstep miedzy operacjami chyba 2 miesieczny. Do sprawnosci wrócił bardzo szybko, a lekarz kazal mu mocno obciazac rece jak przed operacja. Bardzo mnie to zdziwiło.
Co do łokcia myslę ze tu się totalnie nie orientuje. Goraco Ci jednak kibicuje zeby łapki odzyskały sprawnosc. Serdecznie Cie pozdrawiam kwiatek dla ciebie idę na imprezę

marysia54 - Pią 02 Lis, 2012 22:55

Gosia szybkiego powrotu do zdrowia cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
trzymam mocno kciuki cmok

siebusania - Sob 03 Lis, 2012 16:07

gosias, życze szybkiego powroty do zdrówka
Elżbieta P. - Sob 03 Lis, 2012 16:34

szybko wracaj i porządnie "naprawiona" radocha
gosias - Sob 03 Lis, 2012 16:55

Pysiatom, calicja, ciapara, marysia54, siebusania, Elżbieta P., wielkie dzięki dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie tyle dobrych myśli, to musi być dobrze Smile

I jeszcze w ramach eksploatowania łapki Wink - ostatni wypust - filetowy bieżnik różany

ciapara - Sob 03 Lis, 2012 17:01

Przepiękny! brawo brawo
gosias - Sob 03 Lis, 2012 17:26

dzięki Aga cmoknięcie cmoknięcie
Wredula - Sob 03 Lis, 2012 17:36

Śliczny cool
ciapara - Sob 03 Lis, 2012 17:54

Bedziemy tu tesknic za Tobą
Składaj się do kupy szybko cmoknięcie kwiatek dla ciebie

Violetta21 - Sob 03 Lis, 2012 22:25

piękny jest cool cool
Runa - Nie 04 Lis, 2012 08:59