Galerie prac użytkowników forum - prace gosias
Runa - Śro 31 Paź, 2012 20:37
Kciuki trzymam a bransoletki superaśne
Grażyna - Śro 31 Paź, 2012 20:52
Sliczne jesienne widoczki oraz piekne bransoletki
SoWa - Śro 31 Paź, 2012 20:55
zdjęcia cudne, jesień to moja ulubiona pora roku
kciuki obowiązkowo powodzenia
saba52 - Czw 01 Lis, 2012 00:38
Śliczne bransoletki
Fotki super
Kciuki trzymam,bedzie dobrze
Wredula - Czw 01 Lis, 2012 04:29
Śliczne bransoletki trzymam kciuki, szybkiego powrotu do zdrowia
Madzia - Czw 01 Lis, 2012 12:16
Przykro, że znowu u Ciebie jakieś problemy zdrowotne Gosiu. Będę trzymać kciuki żeby minęły jak najszybciej i żebyś jak najlżej zniosła pobyt w szpitalu.
Bransoletki świetne, bardzo w moim stylu.
gosias - Czw 01 Lis, 2012 14:59
Runa, Grażyna, SoWa, saba52, Wredula, Madzia, wielkie dzięki dziewczyny
nismon - Czw 01 Lis, 2012 16:46
gosias, trzymam kciuki i mocno ściskam
Bransoletki jak zawsze piękne
maranta - Czw 01 Lis, 2012 16:54
Gosiu zdrowiej nam jak najszybciej
Fajne bransoletki, bardzo mi się podobają i piękne fotki jesienne
calicja - Czw 01 Lis, 2012 17:05
gosias, to ja trzymam łapki za Twoje łapki - zdrowiej i wracaj do drutków .... chociaż sama nie wiem - może zajmij się fotografią - bo wszystko piękne!
gosias - Czw 01 Lis, 2012 20:06
nismon, maranta, calicja, wielkie dzięki dziewczyny
| calicja napisał/a: | | zdrowiej i wracaj do drutków |
jeszcze raz wielkie dzięki
Do drutów i wszelakich robótek szybko nie wrócę... Mam do zoperowania łokieć (porażenie nerwu łokciowego) i nadgarstek (tzw. cieśń) lewej ręki... Na chwilę obecną wiem, że "za jednym zamachem" dwóch rzeczy nie zrobi się, bo to są dwa oddzielne nerwy... Od czego zaczną - dowiem się w poniedziałek. Wiem, że łokieć robi się w znieczuleniu miejscowym, a nadgarstek w pełnej narkozie. Na szczęście pobyt w szpitalu nie jest długi; później rehabilitacja troszkę trwa... Zobaczymy jak to będzie, a mam nadzieje, że dobrze. Mam już dość odrętwiałej łapy, co ciągnie się od styczna, bo leczenie farmakologiczne nie dało efektu...
Pysiatom - Pią 02 Lis, 2012 11:37
Gosiu , bransoletki są prześlicze. Zdjęcia są przepiękne.
Będę za Ciebie trzymać kciuki, DUŻO ZDRÓWKA Właśnie tydzień temu miałam zabieg "cieśni" w znieczuleniu miejscowym, wiem co przeżywasz. Będzie dobrze.
calicja - Pią 02 Lis, 2012 15:26
gosias, trzymam kciuki i mam nadzieje, ze jednak uda sie szybko doprowadzić rękę do pełnej sprawności. Jeśli mogę coś doradzić - to najwazniejsza jest potem rehabilitacja. Ja po operacji rekonstrukcji zerwanego więzadła w kolanie tak się zawzięłam, że (mimo wieku) odzyskałam 100% sprawności kolana (tzn. mogę kucnąć i dotykam piętami do tyłeczka a potem podnieść sie bez pomocy rąk). Nawet lekarz był zdziwiony. Ale poświęciłam temu kilka miesięcy - w tym 6 tyg. w Konstancinie, gdzie codziennie miałam min 4-5 godz. różnych ćwiczeń i zabiegów, potem już w przychodni i w domu codziennie min 2-3 godziny. Nic innego się nie liczyło. Tylko tak można odzyskać pełną sprawność po takich operacjach. I wszystko w tzw. państwowej służbie zdrowia - żadnej prywaty, więc jak sie chce to można.
Gosiu, będzie dobrze .
ciapara - Pią 02 Lis, 2012 17:02
Gosiu gdyby chodziło o same nadgarstki to pomimo groznej nazwy, moj bliski znajomy miał zoperowane dwie rece. Bo w obu siadło mu to samo z racji wykonywanego zawodu. Mial dosłownie odstep miedzy operacjami chyba 2 miesieczny. Do sprawnosci wrócił bardzo szybko, a lekarz kazal mu mocno obciazac rece jak przed operacja. Bardzo mnie to zdziwiło.
Co do łokcia myslę ze tu się totalnie nie orientuje. Goraco Ci jednak kibicuje zeby łapki odzyskały sprawnosc. Serdecznie Cie pozdrawiam
marysia54 - Pią 02 Lis, 2012 22:55
Gosia szybkiego powrotu do zdrowia
trzymam mocno kciuki
siebusania - Sob 03 Lis, 2012 16:07
gosias, życze szybkiego powroty do zdrówka
Elżbieta P. - Sob 03 Lis, 2012 16:34
szybko wracaj i porządnie "naprawiona"
gosias - Sob 03 Lis, 2012 16:55
Pysiatom, calicja, ciapara, marysia54, siebusania, Elżbieta P., wielkie dzięki dziewczyny tyle dobrych myśli, to musi być dobrze
I jeszcze w ramach eksploatowania łapki - ostatni wypust - filetowy bieżnik różany
ciapara - Sob 03 Lis, 2012 17:01
Przepiękny!
gosias - Sob 03 Lis, 2012 17:26
dzięki Aga
Wredula - Sob 03 Lis, 2012 17:36
Śliczny
ciapara - Sob 03 Lis, 2012 17:54
Bedziemy tu tesknic za Tobą
Składaj się do kupy szybko
Violetta21 - Sob 03 Lis, 2012 22:25
piękny jest
Runa - Nie 04 Lis, 2012 08:59