To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Madziowe robótki - serwetki i minikomoda str. 38

cedra - Sob 18 Maj, 2013 22:13

Bluzeczka piękna, a kołnierzyk powalił mnie - cudo.
katrinka - Sob 18 Maj, 2013 22:29

Bluzeczka śliczna brawo kołnierzyk piękny i świetnie zaprezentowany brawo brawo brawo
nula - Nie 19 Maj, 2013 08:37

kołnierzyk jest fantastyczny - a jego prezentacja - pełen profesjonalizm - zdjęcie wręcz artystyczne brawo brawo
Nowa fryzurka ? - świetnie wyglądasz cool

bluzeczka śliczna - szkoda, że za duża - mam nadzieję, że znajdziesz kogoś na kogo będzie pasowała i kto to doceni cmoknięcie

Grażyna - Nie 19 Maj, 2013 14:03

cool brawo cool
elka j. - Nie 19 Maj, 2013 14:23

Świetna bluzeczka - wielka szkoda, że za duża, ktoś będzie miał z niej pociechę. Kołnierzyk prześliczny i jak zaprezentowany cool cool
Madzia - Nie 19 Maj, 2013 19:07

Bardzo dziękuję za miłe słowa! cmoknięcie Dawno mnie nie widziałyście, od jakiegoś czasu noszę krótkie włosy i dobrze się w nich czuję. Tylko, że strasznie szybko rosną.
maranta - Nie 19 Maj, 2013 19:26

Kołnierzyk cudny, pięknie zaprezentowany a fryzurkę chętnie bym skopiowała Smile

Bluzeczka też bardzo mi się podoba brawo brawo cool

Pysiatom - Wto 21 Maj, 2013 16:22

Bluzeczka i kołnierzyk to prawdziwe śliczności. brawo brawo brawo
Madzia - Wto 21 Maj, 2013 19:26

Dziękuję! cmoknięcie
Violetta21 - Sob 25 Maj, 2013 00:03

Kochana masz świetną fryzurkę cmok bluzeczka jest fikuśna a ten kołnierzyk cudeńko cool cool
Madzia - Sob 25 Maj, 2013 19:15

Dziękuję Violu! cmoknięcie
siebusania - Sob 25 Maj, 2013 21:04

Madzia, cool cool
Madzia - Sob 11 Sty, 2014 14:41

nie do wiary, że ostatnio publikowałam tu w maju
nowy komplet, włóczka Magic Fine Yarn Art

jakaś mini miniaturka mi wyszła, ale powiększa się bez problemu. Natomiast polityka albumów zdjęć doprowadza mnie do szału. Czy ktoś zna sposób, aby przy moich albumach nie widniało nazwisko?

BeniaJ - Sob 11 Sty, 2014 16:19

Madzia, super komplet
nula - Sob 11 Sty, 2014 16:57

Madzia, normalnie bajka ! brawo brawo
świetny komplet, a szaliczek wyszedł obłędnie cool
Madzia napisał/a:
Czy ktoś zna sposób, aby przy moich albumach nie widniało nazwisko?

aż musiałam poszperać po kilku albumach....
z tego co widzę, nazwisko wyświetla Ci się też jako nazwa użytkownika - u góry po prawej stronie, tam gdzie jest awatar....
Jeśli ktoś ma tam coś innego (ja np. mam "nula 2"), to wtedy ta nazwa się wyświetla przy albumach i przy zdjęciach - sprawdziłam u kilku osób.
Nie pamiętam jak się zakładało te albumy, ale gdzieś tam w profilu było coś takiego jak pseudonim

o mam znalazłam - u góry na czarnym pasku po prawej stronie - ja właśnie tam mam nazwisko - nie wiem co jest u Ciebie, ale obok jest strzałka w dół - najedź na nią i kliknij na "wyświetl profil" i zobacz co Ci się pokaże....
u mnie jest Hanna Mał..... (czyli imię i nazwisko) , a dalej w nawiasie (publicznie widoczny jako nula 2)
to nula 2 - to właśnie pseudonim, który jest widoczny w moich albumach

a jak klikniesz na "konto" to otworzy Ci się okno "dane osobowe"
tam pod "nazwa" mam imię i nazwisko a niżej jest "pseudonim" - i tam mam nula 2
na dole jest opcja "edytuj"
może spróbuj to edytować i zobacz co masz pod pseudonimem ? jeżeli też nazwisko to chyba można zmienić hmm

Nic innego nie przychodzi mi do głowy hmm

może znajdzie się ktoś mądrzejszy i doradzi coś lepszego....

barbara 1 - Sob 11 Sty, 2014 17:25

Madzia sliczny komplecik w ładnych kolorach brawo brawo brawo
ciapara - Sob 11 Sty, 2014 18:01

Madziu kochana komplecik śliczny brawo brawo
Masz w ustawieniach prawdopodonie w google wpisane nazwisko (albo w picassa) bo to sie polaczylo. Jak zmienisz te ustawienia nie bedzie sie wyswietlac.

małgośka - Sob 11 Sty, 2014 18:41

Śliczna bluzeczka i kołnierzyk. wesoło mi
Piękny komplecik. hopla
radocha radocha

Elżbieta P. - Sob 11 Sty, 2014 19:10

Madzia, śliczny komplecik sobie zrobiłaś, bardzo ładnie wyglądasz w tych kolorach.
Nazwisko to może tylko Ty widzisz po zalogowaniu się, ja też tak mam, bo adres mailowy który wpisałam pojawia się po uruchomieniu albumu, natomiast dla innych widoczny jest tylko mój nick, pod którym figuruje ten album (sprawdziłam to w pracy)

ciapara - Sob 11 Sty, 2014 19:32

Elżbieta P., Nie. Wszyscy widzą Madzi nazwisko, bo tak ma w ustawieniach. Można to zmienić.
Madzia - Sob 11 Sty, 2014 19:48

Dziękuję bardzo za miłe słowa i porady cmoknięcie .

Próbowałam wielokrotnie zmieniać w profilu dane osobowe i wciąż żąda nazwiska i to prawdziwego! Podejrzewam, że musiałam to wpisać przy zakładaniu konta, ale było kilka lat temu. Dzisiaj chciałam wpisać jakieś zmyślone i postraszyło mnie po angielsku. puknąć się

ciapara - Sob 11 Sty, 2014 19:51

Madzia, szukam tego dla Ciebie
Tesa60 - Sob 11 Sty, 2014 20:17

piękny komplecik
maranta - Sob 11 Sty, 2014 20:57

Madziu, bardzo mi się komplecik podoba i kolorek i wykonanie, no jednym słowem - uroczy brawo brawo
nula - Sob 11 Sty, 2014 21:18

Madzia napisał/a:
Próbowałam wielokrotnie zmieniać w profilu dane osobowe i wciąż żąda nazwiska i to prawdziwego!

owszem - nazwisko jest pod "nazwa" (w tych danych osobowych)
a pod spodem masz "pseudonim" - próbowałaś tam zmienić ?

co Ci się teraz tam pokazuje ?

ja też zakładałam te konta kilka lat temu - a tam nie idzie nadążyć za zmianami !!! wściekły