To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Kasiulkowe prace szydełkowe

elunia_olsztyn - Wto 22 Cze, 2010 15:10

Prosiaczek jak z bajki ,śliczny radocha
Mysza - Wto 22 Cze, 2010 17:17

"Ojejejej, Puchatku! I co teraz będzie?" Kocham ten cytat. A Prosiaczki to jest "To, co Tygryski lubią najbardziej". Brawo za maskotkę brawo W każdym razie to Tygrysek i Prosiaczek bardzo do mnie pasują. Tygrysek ze względu na moje ADHD (on sam też ma), a Prosiaczek, bo jestem człowiekiem niedużym i nieśmiałym raczej. Ale jak mnie kto dobrze pozna i przebije się przez moją wredotę, to jestem najlepsiejszym i nawierniejsiejszym pszyjacielem. wesoło mi

Pozdrawiam serdecznie i Tygryskowo hopla

M.

7Kasiulek7 - Wto 22 Cze, 2010 17:50

elunia_olsztyn, Mysza, dziękuję bardzo Wink
cmok cmok

Mysza, takich cudownych i niezapomnianych cytatów z Puchatka jest wiele. Stronka dla poprawienia humoru Wink

Martta - Wto 22 Cze, 2010 23:23

7Kasiulek7 napisał/a:
Myślałam o Kubusiu, ale nie mam wystarczająco dużo żółtej włóczki, a Klapouchy? Hm... aktualnie przeraża mnie jego grzywa na grzbiecie, ale, jeśli już wymyślę, jak ją pokonać, to kto wie Very Happy

A nie masz w pobliżu jakiegoś nadprogramowego futerka,np przy kapturze? Razz

Bernadka - Śro 23 Cze, 2010 08:38

Kasiu jeśli brak żółtej nitki to może ja pomogę bo u mnie resztek od groma ?????????????????????a potem chętnie kubusia też zrobię , a hello kitty na ukończeniu dzięki Tobie oczywiście cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
amsta1 - Śro 23 Cze, 2010 09:05

Ale rozkosznie śliczny kwiatek dla ciebie śliczny!
7Kasiulek7 - Śro 23 Cze, 2010 11:13

Martta napisał/a:
7Kasiulek7 napisał/a:
Myślałam o Kubusiu, ale nie mam wystarczająco dużo żółtej włóczki, a Kłapouchy? Hm... aktualnie przeraża mnie jego grzywa na grzbiecie, ale, jeśli już wymyślę, jak ją pokonać, to kto wie Very Happy

A nie masz w pobliżu jakiegoś nadprogramowego futerka,np przy kapturze? Razz

Może pozbieram kocią sierść, której wszędzie pełno rotfl
A tak poważnie to myślę, że da się do zrobić, np przez przeciągnie nitek z prawej strony na lewą i wiązanie ich tam.

Aktualnie jestem w pełni pochłonięta wymiankowym prezentem. Później muszę zrobić rzeczy, które zamówiła koleżanka i kolega i wtedy będę miała czas dla moich misiów Wink

Bernadka napisał/a:
Kasiu jeśli brak żółtej nitki to może ja pomogę bo u mnie resztek od groma ?????????????????????a potem chętnie kubusia też zrobię , a hello kitty na ukończeniu dzięki Tobie oczywiście

A to ja bardzo chętnie po te żółtości się zgłoszę. Wink Do Kubusia mam opis po angielsku, więc nie będziesz miała problemu. Gorzej może być ze mną, ale wtedy to ja Ciebie będę męczyła o pomoc Smile
Twojego Hello Kitty nie mogę się już doczekać. Wink

amsta1, dziękuję serdecznie Wink cmok

gosias - Śro 23 Cze, 2010 12:04

7Kasiulek7, Smile SUPER!!!!! cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Śro 23 Cze, 2010 12:14

gosias, dziękuję bardzo Wink cmok
katarina38 - Śro 23 Cze, 2010 15:27

brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Śro 23 Cze, 2010 18:31

katarina38, dziękuję cmok cmok
barbara 1 - Śro 23 Cze, 2010 19:19

śliczniutki prosiaczek brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Śro 23 Cze, 2010 19:32

barbara 1, dziękuję bardzo Wink cmok

Jeju, chyba mi się przypadkiem wykluły urodziny w niedzielę u koleżanki Very Happy Takiej fajnej koleżanki, a skoro to 19., to trzeba jej będzie zrobić jakiegoś bajkowego stworka Wink Chce mi ktoś pożyczyć czasu albo łapki jednej do pracy? rotfl

Violetta21 - Czw 24 Cze, 2010 20:17

Kasia nie mam aż takiej cierpliwości do takich maleństw bye ale z miłą chęcią sobie na nie patrzę wesoło mi
7Kasiulek7 - Czw 24 Cze, 2010 21:29

Violetta21, dziękuję bardzo serdecznie Wink cmok

Właśnie powstaje kolejny Prosiaczek w związku z urodzinami Very Happy Obawiam się, że będzie ładniejszy niż ten mój Wink

7Kasiulek7 - Pią 25 Cze, 2010 22:49

Powstał kolejny Prosiaczek. W pewnych miejscach ładniejszy w innych ma spuchnięty nos Very Happy

Jarka - Sob 26 Cze, 2010 08:41

radocha radocha radocha radocha radocha radocha radocha
joanna76 - Nie 27 Cze, 2010 18:58

cool cool cool
joaska77 - Nie 27 Cze, 2010 23:24

Super brawo brawo brawo .
gosias - Pon 28 Cze, 2010 06:38

7Kasiulek7, cool cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Pon 28 Cze, 2010 08:56

Jarka, joanna76, joaska77, gosias, dziękuję bardzo Wink cmok

Koleżanka dostała jeszcze coś szydełkowego, ale nie miałam czasu na zdjęcia. Mam nadzieję, że będą potem Wink A Prosiaczek bardzo się jej podobał.

lamika88 - Pon 28 Cze, 2010 10:33

cool cool cool
Krakowianka - Pon 28 Cze, 2010 11:42

śliczny brawo brawo brawo
Grażyna - Pon 28 Cze, 2010 14:06

cool brawo cool brawo cool Mistrzyni zabawek z ciebie. cool
Mysza - Pon 28 Cze, 2010 16:08

7Kasiulek7, brawo znam takiego jednego siwobrodego pana, który pewnie chętnie by Cię zatrudnił. Masz ochotę wyjechać do Rovaniemi w Finlandii?

Pozdrawiam cmoknięcie
M.