To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Bernadki twórczość radosna wszelka :)

gabis - Sob 16 Lut, 2008 10:29

Bernadka, jeszcze raz chwalę - sweterek jest śliczny!!!!
brawo brawo brawo

Bernadka - Pon 18 Lut, 2008 07:25

Violetta21, LidkaM, Grażyna, gabis, cmoknięcie cmoknięcie że tak powiem przez cały jeden dzień rozwiązywałam problem , jak tu zrobić raglanowe wcięcie na sweterek puknąć się puknąć się no cóż straszne problemy NOWICJUSZA hahahihi ale znalazłam w necie różne rodzaje raglanu i jakoś może sobie teraz poradzę
małgośka - Pon 18 Lut, 2008 07:30

Bernadka, sweterek zapowiada się świetnie. Czekam na efekt końcowy. Mnie też bardzo się ta bluzeczka podoba. uklon cool brawo brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 18 Lut, 2008 16:42

małgośka, sweterek przybywa , jest już przód i nawet udało mi się zrobić raglanowe jego wykończenie , ale ponieważ pogoda dzisiaj nie nastrajała mnie za bardzo to nurałam ostatnio w szafie i stwierdziłam że moja zielona ananaskowa bluzeczka wymaga TUNINGU , troszkę się za duża zrobiła hahahihi z czego się cieszę ale niestety nie za bardzo bo zmalał mi najbardziej biust wściekły i dlatego bluzeczkę sprułam biust zrobiłam z innego wzoru znalezionego w necie ale też wykończenia zrobiłam inne , ramiączka i obwódki , tak więc ją pokażę choć to jeszcze nie lato ale tak już za nim tęsknie że łooooooooooooooooooj wesoło mi
Jarka - Pon 18 Lut, 2008 17:06

WYSZŁO SUPER cool cool cool
buziaczek - Pon 18 Lut, 2008 21:11

wowwwwwwwwwww cudowna bluzka i piękny sweterek cool brawo
kabyr - Pon 18 Lut, 2008 21:15

Bernadka piękny kolorek topiku.
Bernadka - Wto 19 Lut, 2008 08:07

Jarka, buziaczek, kabyr, cmoknięcie
bjanna - Wto 19 Lut, 2008 08:40

Bernadka, topik po TUNINGU wygląda rewelacyjnie cool poprzednia wersja też mi sie podobała radocha ale skoro topik wyrósł z Ciebie, to stanowczo prucie mu się należało nie wolno no i gratuluję, bo z tego co pamiętam chyba sama chciałaś zgubić troszkę ciałka hopla wesoło mi radocha
ata30 - Wto 19 Lut, 2008 09:47

super topik cool cool cool brawo brawo brawo
maranta - Wto 19 Lut, 2008 11:09

Bernadka, poprawki przyjęte wesoło mi topik super cool cool
Grochu - Wto 19 Lut, 2008 12:15

Dopowiem do wypowiedzi Maranty: zdecydowanie przyjęte cool
Ja też chcę słoneczka!

barbara 1 - Wto 19 Lut, 2008 22:19

Śliczny topik brawo brawo brawo
Jola_1976 - Śro 20 Lut, 2008 08:31

Super, dziergaj dalej kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Śro 20 Lut, 2008 20:16

wyszedł bardzo fajny topik po przeróbce wesoło mi brawo
Violetta21 - Śro 20 Lut, 2008 21:30
Temat postu: Bernadka i jej szydełko .
I bardzo ładnie wygląda topik po tuningu cool radocha brawo
Bernadka - Czw 21 Lut, 2008 08:51

bjanna, ata30, maranta, Grochu, barbara 1, Jola_1976, fruzia, Violetta21, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie cmoknięcie dziękuję , kończę już moją tunikę ale raczej zanim ją pokażę to muszę kupić sobie jakiś top w kolorze ciałowym bo ona dość mocno prześwituje , co pokazywałam już Ani hahahihi hahahihi no i tak to raczej nie mogę w niej chodzić bo to już nie te lata i córka 16 lat mogłaby się mamy wstydzić hahahihi hahahihi hahahihi hahahihi hahahihi
kabyr - Czw 21 Lut, 2008 12:54

Bernadka przesadzasz.
To co założysz pod ten top
moim wieku radocha
Pokazuj dzieło na sobie
a później biegaj i kup sobie nawet "koszulę barchanową"
pod to radocha
( myślę, że masz poczucie humoru )

Bernadka - Czw 21 Lut, 2008 14:08

zebalek poczucie humoru mam ale jednaj najpierw będzie koszulka bo jak czasem widzę modelki którym więcej widać jak nie widać to mdleje oooo nieee morduję rękawy i jeszcze zszywanie mnie czeka i najpierw pranie
gabis - Czw 21 Lut, 2008 15:50

Bernadka, brawo brawo brawo
topik śliczny!!! A co do wieku moja babcia mawiała, że wiek mamy jeden dla wszystkich, aktualnie XXI !!!!

kabyr - Czw 21 Lut, 2008 21:22

Gabi dobre brawo brawo brawo
magdalena - Pią 22 Lut, 2008 11:09

ślicznie przerobiłaś ten topik brawo brawo
jola373 - Sob 23 Lut, 2008 00:01

Bernadka, śliczny topik! brawo brawo brawo
Mąż mi dzisiaj dzwonił, że w okolicach Castelonu 24 st., 3 dni jazdy samochodem i ... topik jak znalazł! bye

Bernadka - Nie 24 Lut, 2008 13:37

cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie ostatnio w ogóle brak mi czasu na przeglądanie forum , muszę jutro zabrać się za odrabianie zaległości . bardzo dziękuję za pochwały dla topika , mam nadzieję że teraz niedługo i w Polszcze uda mi się go założyć bez szukania cieplejszych miejsc hurrraaa hurrraaa
Bernadka - Czw 28 Lut, 2008 18:44

MOja tunika .