To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Lacrima - Sob 14 Kwi, 2007 08:08

CUDNY
Mamutka - Sob 14 Kwi, 2007 08:47

Sporo się przy nim napracowałaś i spore też miałaś nerwy, na pewno. Ale liczy się efekt a jest co podziwiać cool . Piękny brawo brawo brawo
agniechak - Sob 14 Kwi, 2007 09:34

Bardzo mi się podoba ten sweterek - ja też chcę taki !!! W ogóle piękne rzeczy robisz. I bardzo mnie to pociesza, że też masz robótki odłożone, do których ciężko wrócić. Ja mam to samo... Jeden swetr to robię już pół roku... ale też może kiedyś skończę Wink
Halkuk - Sob 14 Kwi, 2007 12:14

Gosiek, Madzia, Ata30, Jarka, Lacrima, Mamutka, Agniechak, ślicznie dziękuję love kwiatek dla ciebie wesoło mi

Aga jak miło poczytać , że też masz sweter nieskończony Wink

Mój mąż powiada, że nie powinnam brać się za nową robótkę póki nie skończę jednej. To prawda, tylko że nie rozumie, że jak zobaczy się jakiś wzór czy model , albo kupi nową włóczkę, to chciałoby się mieć coś natychmiast ! Może gdyby nie to FORUM , to kończyłabym od razu wszystko , ale tu nowe wzorki pojawiają się z prędkością światła Wink i jak człowiek ma być pewny , czego chce hahahihi kiedy tu wszystko jest super uklon

tintam - Sob 14 Kwi, 2007 15:27

Sweterek wyszedł pięknie kwiatek dla ciebie brawo brawo brawo brawo brawo brawo a co do prucia to nie jesteś Halinko osamotniona ja zawsze mam problem z rękawami.
Debra - Sob 14 Kwi, 2007 15:48

Co za mistrzostwo. Może maranta zalozy sklep intrnetowy przy forum i będziecie dziewczyny sprzedawać swoje cuda? hmm
Hala72 - Sob 14 Kwi, 2007 19:55

brawo brawo brawo tez sie do niego przymierzam,ale nie mam wloczki jeszcze,powiedz ile ci poszło na te wdzianko
Grażyna - Sob 14 Kwi, 2007 21:09

hopla cool brawo hopla cool brawo hopla cool brawo
joana - Sob 14 Kwi, 2007 22:17

Halinko, cudo wydziergałaś! brawo
magnolia - Sob 14 Kwi, 2007 23:13

WOW! cudenko wesoło mi hopla cool brawo hopla brawo love
Halkuk - Nie 15 Kwi, 2007 10:43

Tintam, Debra, Hala72, Grażyna, Joana, Magnolia, ślicznie dziękuję kwiatek dla ciebie love cmoknięcie

Hala72, ja robiłam z włóczki "Peonia" . Wyszło mi ok 30 dag . Całość robiona szydełkiem 3,5 i tylko dolna część rękawa robiona szydełkiem 2,5 bo jak dla mnie był za szeroki Wink. Szerokość dołu rękawa dzięki temu się zmieniła a na wzorze nawet tego nie widać wesoło mi Wyszedł bardzo mięciutki i lekki . Nosi się świetnie !

Wczoraj przyszyłam jeszcze szlufki do paska , żeby się nie zgubił Smile .

alicja11 - Nie 15 Kwi, 2007 13:16

Halkuk, sweterek mimo problemów wyszedł uroczy.Nie martw się każda coś pruła a jeśli nie to się do tego nie przyznaje ,bo kto lubi pruć wściekły .Za sweter brawo brawo brawo
gabis - Pon 16 Kwi, 2007 07:28

Halinko Sweterek przepiękny i jaki elegancki. Po prostu brak słów!!!
radocha radocha radocha

Halkuk - Pon 16 Kwi, 2007 17:19

Alicja11, Gabis, dziękuję serdecznie kwiatek dla ciebie love cmoknięcie
alienor - Pon 16 Kwi, 2007 17:19

Dla tego efektu warto było. brawo brawo brawo
Bernadka - Pon 16 Kwi, 2007 17:23

brawo brawo brawo bardzo ładny sweterek , a prucie dodało mu uroku osobistego hahahihi radocha brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Pon 16 Kwi, 2007 22:11

Halinko brawo śliczny sweterek brawo brawo pruciem nie ma się co przejmować, to normalka chyba dla każdej z nas, robi się i pruje, aż osiągnie żądany efekt wesoło mi
iwusia - Wto 17 Kwi, 2007 08:24

Halinko - piękny sweterek, wielkie brawa Smile brawo brawo brawo
Halkuk - Wto 17 Kwi, 2007 16:27

Alienor, Bernadka, Fruzia, Iwusia, dziękuję serdecznie kwiatek dla ciebie love cmoknięcie Jesteście kochane uklon
bjanna - Pią 20 Kwi, 2007 07:18

Halinko, warto było się pomęczyć, bo świetny efekt końcowy cool radocha
makneta - Pią 20 Kwi, 2007 11:48

bardzo ładny sweter i jaki pracochłonny. radocha brawo cool
Halkuk - Pią 20 Kwi, 2007 16:18

Bjanna, Makneta, dziękuję kwiatek dla ciebie love
Beata61 - Pią 20 Kwi, 2007 19:13

Halinka, wspaniały sweterek brawo
Halkuk - Pią 20 Kwi, 2007 21:35

Beatko dziękuję uklon kwiatek dla ciebie
Halkuk - Wto 01 Maj, 2007 15:50

Pisałam już o moim "odwyku" tu - http://www.maranta.livene...opic.php?t=2759
Nie wytrzymałam ! Ciągle oglądam Wasze cuda , więc musiałam zacząć też coś robić Wink
Na razie mało bo ręka ciągle jeszcze nie tak Sad i nadal leki zażywam .
Sporo czasu zajęło mi wykończenie tuniki , zaczętej jeszcze przed wizytą u lekarza . W niedzielę skończyłam wreszcie i mogę się pochwalić .

Można ją nosić na bluzki i na topiki , z paskiem albo bez Smile Można też nosić na odwrót czyli tyłem do przodu zebalek ale mi na razie odpowiada tak Wink

Zrobiona z grubszej bawełny , kupionej okazyjnie w tamtym roku Wink Nic mi z niej nie wychodziło ciągle coś prułam i wreszcie mam tuniczkę . Bawełna ma takie supełki , robi się całkiem nieźle , ale do prucia okropna wściekły
Robiłam szydełkiem nr 5 .