Galerie prac użytkowników forum - kolekcja dzianin SoWy
Elżbieta P. - Wto 04 Maj, 2010 18:46
no to miałaś dowcipny prezent, ale za to spisałaś się na medal, bluzeczka jest bardzo ładna
ciapara - Wto 04 Maj, 2010 18:53
jednym słowem cierpliwosc popłaca
SoWa - Wto 04 Maj, 2010 19:14
| Elżbieta P. napisał/a: | no to miałaś dowcipny prezent, ale za to spisałaś się na medal, bluzeczka jest bardzo ładna  |
koleżanka już niejednokrotnie raczyła mnie " końcówkami ze swojego magazynu" , a ja patrzyłam na te końcóweczki, aż nadchodził moment natchnienia i do dzieła! Za każdym razem była zdumiona, że to z włóczki od niej! Moja koleżanka ( i jednocześnie imienniczka) specjalizuje się w serwetach, obrusach, dzwoneczkach itd. ogólnie robi wszystko, co się krochmali - wszystko z b. cienkiej nici i na włóczkę patrzy niechętnie.
jolamj - Pią 07 Maj, 2010 09:23
śliczne prace
SoWa - Wto 18 Maj, 2010 23:02
jolamj
wyszukałam swój temacik, bo jutro pochwalę się kamizelką z elementów zrobioną dla mamy . Robiłam w tzw. międzyczasie ze snehurki. Właśnie skończyłam zakańczać nitki - brrrrrrrrrrrrrr
I do tego wiele stresu związanego z zagrożeniem powodziowym, stale słychać jadącą na sygnale straż, policję, karetki. Mieszkam na górce, to dom na razie nie zagrożony, ale może nas odciąć od świata, jak okoliczne wsie - z żadnej strony wjazdu, drogi pozalewane i tory kolejowe też. Czekamy, kiedy przestanie padać.....
we_st - Wto 18 Maj, 2010 23:21
SoWa, trzymaj się sucho. Moja siostra też boryka się z tym problemem. Ona mieszka w przygliwickich Przyszowicach i najgorsze chyba za nimi... Przynajmniej mam taką nadzieję.
Violetta21 - Wto 18 Maj, 2010 23:50
mam taką cichą nadzieję że pogoda będzie łaskawsza bo to co się dzieje w tej chwili to przypomina mi się rok 97 ....
trzymam kciuki
Bożena- 2000 - Śro 19 Maj, 2010 00:08
Lubię Twoje pomysły na prace i wykonanie też. Padać przestanie, bo musi już przestać. U nas jest już drugi dzień pięknie, a moje przyjaciółki twierdzą, że pogoda w Polsce jest odbiciem duńskiej 2-3dni później, czyli jutro a może dopiero w czwartek będzie sucho , a do dziś zawsze tym czarownicom, czyli moim przyjaciółkom, takie prognozowanie się sprawdzało.
Kasia184 - Śro 19 Maj, 2010 00:21
trzymaj sie Sowka
ciapara - Śro 19 Maj, 2010 07:31
Czekam na Twoja nowa prace z niecierpliwoscia...
Jezeli chodzi o rok 97 to dla mnie byl szczesliwy
Ale w dniu w którym wyszłam za maz zaczela sie powodz ...
Nastepnego dnia na poprawiny niektórzy goscie mieli problem z dotarciem...
SoWa - Śro 19 Maj, 2010 09:45
Dziękuję za słowa otuchy!
Bożena 2000 - no to teraz tylko czekać poprawy, podziękuj przyjaciólkom za dobre prognozy
Aga - wszyscy goście na pewno pamiętają o kolejnych rocznicach Waszego ślubu!
No to teraz ostatnie wykończenia wdzianka.....
ciapara - Śro 19 Maj, 2010 09:49
NIe chce Cie martwic SoWa ale wiele osob które byly goscmi na naszym slubie i weselu... nie zyje... jak liczylismy ostatnio ogladajac film z wesela to ponad 10 osob...
SoWa - Śro 19 Maj, 2010 11:20
Aga, no to trafiłam, jak nie powiem co.......
A to mój prezent dla ciapary .
Od Agi w zamian mam czadowe mitenki - pochwalę się po powodzi.
Prognozy przyjaciółek Bożeny 2000 się sprawdzają - przestało padać!
córka zrobiła zdjęcia konikom , którymi się opiekujemy na okres powodzi , trzeba je było ewakuować. My przyjeliśmy dwa - Tasmana i Fionę, a sąsiedzi Szuberta i Tajgę ( jest żrebna i lada moment na świat mogą przyjść bliżniaki), no i jeszcze u sąsiadów jest koza Julka.Może póżniej im też uda się zrobić zdjęcia.
ciapara - Śro 19 Maj, 2010 11:31
Jakie ładne zwierzaczki
NIe chce Cie martwic SoWa ale mnie sie marzy teraz komplet czapka plus szalik w kolorze ecri
Nie moge sie doczekac kiedy bede mogla wyslac Ci prezent
SoWa - Śro 19 Maj, 2010 11:41
Agusia, może być ecru zamiast czekoladowo-miedzianego
lamika88 - Śro 19 Maj, 2010 11:54
Śliczny komplecik...
ciapara - Śro 19 Maj, 2010 12:11
No dobra to jakie wloczki ci klorystycznie pasuja jeszcze na mitenki?
Zrobie poszukiwania zeby sie przygotowac
milamirka - Śro 19 Maj, 2010 12:22
Sowka wszystko jest piekne Zycze sloneczka duzo
kasiajulia2 - Śro 19 Maj, 2010 19:23
piękne
SoWa - Śro 19 Maj, 2010 22:18
Dziękuję za życzenia dobrej pogody.
Za pochwały zimowego kompletu
Violetta21 - Śro 19 Maj, 2010 22:52
śliczny jest ten zimowy komplecik
SoWa - Śro 19 Maj, 2010 23:53
Violetta 21
| ciapara napisał/a: | No dobra to jakie wloczki ci klorystycznie pasuja jeszcze na mitenki?
Zrobie poszukiwania zeby sie przygotowac  |
No koleżanko, żartów nie ma i chyba zrobisz rzeczywiście tak jak się dowiesz, na co następne kolorowe wyszukane włóczki będą potrzebne Moje córki orzekły komisyjnie i jednogłośnie, że jeżeli jesteś taka zdolna i radzisz sobie z 5 drutami, to na pewno dasz radę ......... aż się boję napisać........bo marzą teraz o ................ skarpetkach
saba52 - Czw 20 Maj, 2010 01:02
Ja normalnie nie mogę...od paru dni jestem na forum i stopniowo oglądam albumy..i napatrzeć się nie mogę Sowa cuda cuda cuda
A tak w ogóle to motorki w rękach jakieś macie czy cuś
Bernadka - Czw 20 Maj, 2010 07:29
Bardzo fajne nowe prace , tunika super
ciapara - Czw 20 Maj, 2010 07:51
skarpetki ?
|
|
|