To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Kasiulkowe prace szydełkowe

7Kasiulek7 - Sob 10 Lip, 2010 21:53

Grażyna, bean, Paddington, dziękuję serdecznie Wink

Paddington napisał/a:
Ale że te nitki się Tobie nie poplątały...

Też się dziwię, ale starałam się skończyć za jednym podejściem każdą część, żeby się nie poplątało w czasie "leżenia" Very Happy A jedną część się robi około godziny...
Trochę żałuję, że przed zszyciem nie uprasowałam ich...

Paddington - Sob 10 Lip, 2010 22:48

nic nie widać, że nie uprasowane. Z resztą to rzecz która "dynda" więc jej przestrzenność moim zdaniem tylko dodaje uroku Smile Jesteś rewelacyjna w tych pomysłach Smile
7Kasiulek7 - Sob 10 Lip, 2010 22:50

Głównie to przeszkadzają mi zgrubienia przy zmianie kolorów, ale nie zamierzam tego poprawiać Very Happy
bjanna - Nie 11 Lip, 2010 08:19

7Kasiulek7 napisał/a:
Czuję, że będę musiała się zdobyć na trochę odwagi, żeby je założyć
no co Ty mówisz lanie lanie a kiedy będziesz je nosić , na emeryturze nie wolno nie wolno
jesteś młodziutka i to jest właśnie czas na noszenie takich kolorowych cudeniek cool cool
baw się kolorami, póki możesz, bo potem się okaże, że nie wypada, niestosowne.......i takie tam..... puknąć się puknąć się
albo nosisz, albo konfiskuję jęzor

Paddington - Nie 11 Lip, 2010 10:13

7Kasiulek7, jak to nie chcesz ich nosić? No proszę Cię!!!!!!!
Ja ostatnio kupiłam sobie kolczyki z asterixem i je noszę z dumą. Mam też malutkie rękawiczki niebiesko- różowe i w sezonie zimowym to jedne z moich ulubionych kolczyków. Nie masz się czego wstydzić bo to ładne i oryginalne ozdoby!!! Nie patrz na inncyh tylko na to na co masz ochotę Smile

7Kasiulek7 - Nie 11 Lip, 2010 15:19

bjanna, Paddington, spokojnie Wink Jak napisałam w jednym z postów, miały swoja premierę na czwartkowym ognisku klasowym.
Swoją drogą chciałabym mieć tyle odwagi, żeby założyć je w czasach mojej emerytury rotfl
Dziękuję za ta wszelkie ciepłe słowa Wink

7Kasiulek7 - Pon 12 Lip, 2010 15:21

Jakoś tak dziwnie odkąd skończyłam prace wymiankowe i ostatnie kolczyki, nie ciągnie mnie do szydełka lanie ale muszę się jakoś zmusić, bo zamówienia czekają Very Happy

Muszę się Wam pochwalić: dostałam się na Politechnikę Krakowską. Wieczorkiem będą jeszcze wyniki rekrutacji na UJ, ale ja i tak wolę PK Wink
Teraz trzeba skompletować dokumenty, zamknąć w teczkę i dostarczyć do Krakowa.

bjanna - Pon 12 Lip, 2010 15:39

7Kasiulek7, kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie gratulacje kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Kasia184 - Pon 12 Lip, 2010 16:53

cool cool kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie GRATKI !!!!! brawo brawo brawo brawo brawo
7Kasiulek7 - Wto 13 Lip, 2010 09:19

bjanna, Kasia184, dziękuję bardzo Wink cmok
Mariola - Wto 13 Lip, 2010 09:22

śliczne podziwiam za wytrwalosc przy zmianach koloru cool brawo brawo brawo cool
Mysza - Wto 13 Lip, 2010 13:23

Kasiulek gratulacje!!! kwiatek dla ciebie idę na imprezę kwiatek dla ciebie Kiedy wybierasz się z tymi papierami? Od jutra będę w Grodzie Kraka. Może przypadkiem na siebie wpadniemy ? wesoło mi
dehajola - Wto 13 Lip, 2010 14:03

cudne kolczyki !!! brawo cool brawo
Paddington - Wto 13 Lip, 2010 16:31

nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować politechnice że ma w swoich szeregach CIEBIE! Z resztą nie mogło pewnie być inaczej bo domyślam się, że na polach niemarantowych radzisz sobie równie rewelacyjnie Smile
Beata T - Wto 13 Lip, 2010 16:59

uklon uklon uklon wspaniałe maskoteczki i cudne kolorowe kolczyki cool cool cool
7Kasiulek7 - Wto 13 Lip, 2010 21:20

mariola196412, Mysza, dehajola, Paddington, Beata T, jak mi się miło na serduszku zrobiło po przeczytaniu tych Waszych wypowiedzi. Dziękuję bardzo Wink
cmok cmok cmok

Paddington napisał/a:
Z resztą nie mogło pewnie być inaczej bo domyślam się, że na polach niemarantowych radzisz sobie równie rewelacyjnie

Hm, pomyślmy... Very Happy Jakoś tam jest z ta moją nauką. Albo jestem za bardzo skromna, albo znam swoje możliwości, albo wcale się tak dobrze nie uczę, albo nie lubię się chwalić tymi szkolnymi rzeczami. (Niepotrzebne skreślić)

Martta - Wto 13 Lip, 2010 21:46

Gratuluję Smile brawo
buziaczek - Wto 13 Lip, 2010 22:27

bardzo ciekawe tęczowe kolczyki brawo
7Kasiulek7 - Wto 13 Lip, 2010 22:40

Martta, buziaczek, dziękuję Wink cmok
Elżbieta P. - Śro 14 Lip, 2010 07:59

Kasiu gratuluję hurrraaa i życzę powodzenia na Politechnice radocha bye
Madzia - Śro 14 Lip, 2010 18:45

Wciąż jestem pod wrażeniem tych tęczowych kolczyków, że nie nie mogę się wysłowić. Wielkie wrażenie na mnie wywarły, tzn jak Ty je zrobiłaś.
Violetta21 - Śro 14 Lip, 2010 21:39

Kasiu gratuluję cmok
7Kasiulek7 - Śro 14 Lip, 2010 22:56

Elżbieta P., Madzia, Violetta21, dziękuję serdecznie Wink
cmok cmok cmok

Madzia napisał/a:
Wielkie wrażenie na mnie wywarły, tzn jak Ty je zrobiłaś.

Na mnie też. Very Happy Sama się dziwię, że się w końcu to wszystko nie poplątało, chociaż pewnego razu mało brakowało: mego kota zainteresowało, co robię Very Happy

marysia54 - Śro 14 Lip, 2010 22:58

Kasia GRATULACJE
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

SoWa - Czw 15 Lip, 2010 08:50

wielkie gratulacje

za politechnikę cmok

za talent kolczykowy love