Sprawy administracyjne - Limit transferu, opcje hostingowe
Ula_K - Pią 22 Wrz, 2006 14:54
Ciesze sie Aniu ze Poczta Polska nie zawiodla i list doszedl....no niestety nie mialam wiecej polskich zl w banknocie....oprocz tych nieszczesnych 10 jeszcze jakis bilon znalazlam ale go trudno wyslac listem. ))
maranta - Pon 25 Wrz, 2006 11:34
Moslamawe ślicznie dziękuję za wpłatę, właśnie wpłynęła na konto
Mamy już ok. 438zł uzbieranych (te zagraniczne na razie przeliczam na złotówki tak plus minus, bo jeszcze nie wymieniłam na złotówki )
magdalena - Pon 25 Wrz, 2006 12:59
Hura forum uratowane!!!
Masz w nas zawsze oparcie Aniu,więc jak coś będzie nie tak to zaraz do nas się zwracaj a my zawsze ci pomożemy.Bo jak nie to my cię w Gdyni znajdziemy i .
Teraz najważniejsze jest Twoje zdrówko.
moslamawe - Czw 28 Wrz, 2006 22:05
nie ma za co Aniu
wracaj szybciutko do zdrowia
maranta - Pią 29 Wrz, 2006 11:30
Przed chwilką otrzymałam pieniążki od Marzeny z Gniewina- dziękuję ślicznie
uzbieraliśmy ok. 458zł z tego na dodatkowe gigabajty w tym miesiącu wydałam 12zł a admin LiveNet-u dołożył od siebie jeszcze 5GB gratisowo Dziekujemy
Gdyby nie Wasza pomoc, byłoby bardzo źle bo odkąd Kaiem ma problemy jest u nas większy ruch i tym samym gigabajtów szybciej ubywa, no ale dzięki Wam, kochani nie ma problemu
A Kaiem życzę, żeby udało się jak najszybciej forum reanimować- wiem, że to trudne po takich przenosinach
U nas na początku też był taki problem- przenosiny na nowe serwery do Amsterdamu, wtedy nam sporo postów poznikało, na szczęście tuż przed przenosinami zrobiłam kopię bazy danych, później zrobiłam kopię wszystkiego co pisaliśmy po przeniesieniu i ręcznie wszysko łączyłam- stare z nowym i exportowałam do bazy. Na szczęście to były początki i nie było tak wiele materiału na naszym forum a na Kaiem była przecież kopalnia...
meka007 - Pią 29 Wrz, 2006 11:59 Temat postu: limit transferu Aniu cieszę się, że mogłam pomóc naszemu forum . Mając twój adres chętnie podeślę co jakiś czas parę " groszy" na uzupełnienie brakujących gigabajtów, a ty martw się tylko tym ,aby być w dobrej formie zdrowotnej, żebyś mogła nam jak najdłużej administrować tym forum tak dobrze jak do tej pory. Bo atmosfera tutaj jest fantastyczna, a to w głównej mierze ( choć nie tylko ) twoja zasługa. Jeszce raz życzę dużo sił w walce z chorobą i dużo zdrowka. Marzena
p.s. to nie jest istotne, ale mieszkam we wsi Mierzynko w gminie Gniewino (piszę to bo wiele osób się myli widząc mój adres)
Dziunia - Pią 29 Wrz, 2006 12:05
Tak, teraz to już tylko dbaj o zdrówko i nie martw się jakie będzie "jutro" nszego forum... Będzie dobrze
Ania_Kraków - Pią 29 Wrz, 2006 12:53
Nigdy się nie odzywałam na forum tylko obserwowałam talenty i umiejętności forumowiczek, aż się sama wciągnęlam w szydełkowanie. Dlatego też zaraz wchodzę na konto i wpłacam sumkę na istnienie forum. Pozdrawiam i życzę zdrowia Marancie
maranta - Pią 29 Wrz, 2006 13:13
Dziewczyny, jestem wzruszona, tyle miłych słów... i tyle serca...
| Ania_Kraków napisał/a: | | Nigdy się nie odzywałam na forum tylko obserwowałam talenty i umiejętności forumowiczek, aż się sama wciągnęlam w szydełkowanie. |
Cieszę się, Aniu, że się odezwałaś i mam nadzieję, że pochwalisz się nam swoimi pracami
maranta - Pon 02 Paź, 2006 11:12
Dotarła wpłata od Ani z Krkowa, Aniu duża buźka
Ania_Kraków - Pon 02 Paź, 2006 16:19
Cieszę się, że pieniążki doszły Zarejestrowałam sie na fotosik.pl aby umieścić swoje prace. Jestem początkujaca więc pewnie super nie wyszły, ale i tak jestem z nich dumna! Obecnie robie dużż serwetke dla swojej mamy więc jak ją ukończę równięz umieszczę. A nuż się komus spodoba Pozdrawiam!
maranta - Pon 02 Paź, 2006 17:27
Marwalen, włąśnie wpłynęły pieniążki na konto, dziękuję ślicznie
maranta - Czw 12 Paź, 2006 16:15
Dotarły pieniążki od Haliny z Chorzowa, ślicznie dziękuję
W sumie na koncie mamy (po wymianie pieniędzy na złotówki i drobnych wpłatach na LiveNet na dodatkowe gigabajty)- 475zł 89 groszy.
Hala72 - Pią 13 Paź, 2006 11:19
nie ma za co, jeszcze chyba do końca roku ze dwa razy przyjdą, mam nadzieję, że wystarczy, jakby trzeba było jeszcze to daj znać
maranta - Pon 16 Paź, 2006 14:00
| Hala72 napisał/a: | | mam nadzieję, że wystarczy |
Kochana, wystarczy, bardzo, bardzo dziękuję
Asia0407 ślicznie dziękuję za wpłatę, pieniążki dotarły
asia0407 - Pon 16 Paź, 2006 20:26
Nie ma za co, służe pomocą.
Ja też dziękuję za wspaniałe forum.
isabell - Czw 19 Paź, 2006 18:34
Jeszcze ja zaraz po wypłacie poślę czyli tak koło po 30 ile będę mogła to poślę bo chociaż mało mnie tu piszacej to ja regularnie czytam i podglądam
pika15 - Wto 07 Lis, 2006 11:43
maranta, poszły pieniążki , wreszcie udało mi sie aktywowac te kody.
sylwia12 - Śro 08 Lis, 2006 08:43
Dlaczego ja się ociągam oj nieładnie jutro wpłacam pieniążki
maranta - Śro 08 Lis, 2006 08:56
Pikusia, pieniążki dotarły, dziekuję ślicznie
Sylwia, dziękuję
Jeszcze raz mówię, że jesteście kochane
W tej chwili mamy na koncie (już na przyszły rok)- 165zł (330zł na ten rok już wpłaciłam)
pika15 - Czw 09 Lis, 2006 09:59
Maranto, to Ty jestes kochana , że mamy takie wspaniałe forum , gdzie panuje miła atmosfera i pomoc z każdej strony.
Nie wyobrazam sobie rannej kawki , bez naszego kochanego forum i kawkujących dziewczyn.
Jeszcze raz ślicznie dziękuje.
A jeszcze zapomniałam , ze poznałam tu wiele sympatycznych i milusich osób , z którymi codziennie rozmawiam i które strasznie lubię i choć mieszkamy daleko to może kiedyś się spotkamy
monika80 - Czw 16 Lis, 2006 15:48
maranta z forum korzystam niestety tylko w pracy ale zawsze z wielka przyjemnością więc chetnie tez pomogę 5 zł to nie majatek a dla forum pomoc więc nawet dziś chetnie zrobie przelew i to zaraz ale jakieś dane do numeru konta bym poprosiła na mail albo pw. Przyda się każdy grosik
maranta - Czw 16 Lis, 2006 17:24
Hala, po raz kolejny dziękuję za wpłatę
Irleand Dane wysłałam na pw.
monika80 - Czw 16 Lis, 2006 19:12
maranta-Aniu miałam problem z wejściem na forum ale właśnie pieniążki poszły i oby doszły
maranta - Sob 18 Lis, 2006 08:23
Sylwia12 oraz Monika z Bierzwnika- ślicznie dziękuję za wpłatę
|
|
|