Galerie prac użytkowników forum - Eve
Lacrima - Czw 05 Paź, 2006 18:04
podziwiam za te elementy nienawidze ich a jednocześnie kocham bo takie prace są jednymi z najładniejszych
AnnaSZ - Czw 05 Paź, 2006 18:10
Eve , dziękuje bardzo , również sobie zrobie bo są przepiękne
Eve - Czw 05 Paź, 2006 21:55
Dziekuje dziekuje Bardzo mi milo.
LadyKingfisherg, "jak na modelce", bom chuda jak one
moslamawe, bolerko jest z czerwonej maxi szydelkiem 1.50 mm jak dobrze pamietam. Kolczyki natomiast z cieniutkiego kordonka szydelkiem 0.85 mm ->
Lacrima, robie wlasnie spodnice z elementow i mam juz dosyc. A jeszcze planowalam poncho... Buuu
LadyKingfisherg - Czw 05 Paź, 2006 22:35
| Cytat: | LadyKingfisherg, "jak na modelce", bom chuda jak one
|
hmmm...znaczy sie ze tak ladnie jak na modelce
Eve - Czw 09 Lis, 2006 18:42
Reaktywuje troche moj temat:)
Pare dni temu babcia wygrzebala z szafy to ponad 30-letnie cudo:
Chuste juz wyprana (dlugo lezala w szafie) i zamierzam czesto uzywac
Byla robiona przez moja mame wieki temu (jak policzyla 32 lata temu). Babcia i mama mowi wzor chusty - szyszki, a nie ananasy
Pozdrawiam goraco!!
I wracam do pracy
sylwia12 - Czw 09 Lis, 2006 19:00
Ewe śliczna
http://www.fotosik.pl/moje_obrazki.php
LadyKingfisherg - Czw 09 Lis, 2006 19:33
| Eve napisał/a: | Babcia i mama mowi wzor chusty - szyszki, a nie ananasy
|
A wiesz ze moja babcia tez tak mawiala ze to szyszki
chusta jest przesliczna i kolorek piekny-widac ze juz takie cuda dawno sie robilo
mordka - Pią 10 Lis, 2006 09:41
No dokładnie chusta cudna i ile lat maja te wzorki
pika15 - Pią 10 Lis, 2006 10:27
Eve, śliczna chusta , moja mam ma tez 2 chusty tylko w białym kolorze a po latach to juz nie są takie białe ale jedna właśnie robiona jak ta szyszkami jak to dawniej mówiono.
beniaka - Pią 10 Lis, 2006 10:33
Eve, piękne rzeczy robisz, koronki robione małym szydełkiem wyglądaja najlepiej
Eve - Pon 13 Lis, 2006 20:18
Dziękuję za wszystkie pochwały
To moja mini VS. Wychodziła zbyt krótka, abym mogła ją nosić więc dorobiłam długi ściągacz na górze:). Jeszcze tylko muszę jakiś ładny kolor podszewki znaleźć.
W planach też mam VS w wersji maxi:)
Madzia - Pon 13 Lis, 2006 20:26
Eve bardzo fajna twoja wersja VS.
A ta chusta, no, niesamowita sprawa. Naprawdę. Tzn wcale nie myślałam że my tu robimy z jakiś nowych wzorków, ale tyle takich chust na naszym forum powstało, a tu już 30 lat temu robiło się takie same.
magnolia - Pon 13 Lis, 2006 20:26
Eve spodnica vs i to mini jest super bardzo udana ciekawe jak wyjdzie maxi
Lacrima - Pon 13 Lis, 2006 20:38
No to mamy wszystkie kolorki VS
LadyKingfisherg - Pon 13 Lis, 2006 22:14
Eve bardzo efektowna twoja mini VS
alienor - Wto 14 Lis, 2006 07:33
Eve przepiękna, bardzo mi się podoba w tym kolorze, zrobiona bardzo staranne
summer21 - Wto 14 Lis, 2006 07:34
przyznam, że chusty i spodnice mi sie bardzo podobaja ale brak mi cierpliwosci do takich rzeczy. Wole jednak drobne fileciki i serwetki male czy duze. Dlatego wyrazy uznania za te dziela.
Halkuk - Wto 14 Lis, 2006 12:48
Eve, świetna!
Violetta21 - Śro 15 Lis, 2006 09:55 Temat postu: Eve też się chwali :) Eve spódniczka ślicznie wyszła a z jakich nici robiłaś ze wyszła taka krótka?
Eve - Śro 15 Lis, 2006 10:29
Violetta21, robiłam z Maxi z premedytacją, bo od początku wiedziałam ze wyjdzie krótsza i chciałam kombinować z powtórzeniem kilku rzędów, ale w trakcie zrezygnowałam.
A Maxi wybrałam tylko dlatego, że miałam jej dużo. Zamówiłam z Aleksandry 2 opakowania tych nici: czarną i tę jasną (wcześniej kolor sprawdziłam normalnie w sklepie i sobie numer spisała, więc wiedziałam jaką dokładnie zamawiam).
Z czarnej zrobiłam spódnice z elementów, mama aktualnie robi dla siebie na drutach bluzkę z długim rękawem i jeszcze trochę zostanie (może na jakiś top dla mnie).
Z jasnej wyszła mi właśnie ta spódniczka, mamie bluzka na drutach i jeszcze wyjdzie co dla mnie, więc ogólnie zakup udany
Mini VS sięga mi przed kolana, więc na ciepłą wiosnę - lato będzie akurat. Potem może wkleję fotki na mnie;).
magdalena - Śro 15 Lis, 2006 10:32
Eve śliczna spódniczka!!!
Eve - Śro 15 Lis, 2006 13:30
Tak to wygląda:
Tylko nie mam pojęcia jaki kolor podszewki zrobić
Krakowianka - Śro 15 Lis, 2006 22:23
EVE fajna ta mini VS / jeśli mogę doradzić to ja włożyłabym podszewkę takiego smego lub b.zbliżonego koloru jak spódnica/
Violetta21 - Czw 16 Lis, 2006 08:50 Temat postu: Eve też się chwali :) Ślicznie wygląda spódniczka a podszewka może być biała lub w innym kolorze ciemniejszym żeby wzór był bardziej widoczny muszisz pokombinować najlepiej pod spódnicę podkładaj różne kolory i wtedy będziesz mogła zobaczyć jak to wygląda
Hala72 - Czw 16 Lis, 2006 16:57
no piękności
|
|
|