To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Pogaduchy - Reakcja domownikow na hobby

ciapara - Sob 25 Wrz, 2010 12:56

Trusia moim zdaniem on juz rosnie uparty... wesoło mi i mówi... mamo... to zbyt dziewczynskie... nie bede tego nosil...
A pisze tak bo mam corke i jak tylko cos nie jest rozowe to krzyczy... mamo to chłopackie!!! hopla

Asia S. - Nie 26 Wrz, 2010 08:24

Trusia! A może Synek w ten sposób pomaga?
Trusia - Pon 27 Wrz, 2010 07:01

MaBo, mam zamiast zasypać Go różnymi cudami Smile
Ciaparo - moja córka najbardziej lubi pomarańczowy i zielony a buty kupuje chłopięce (ma 5 lat). Zobaczymy, może Pan Syn będzie najbardziej lubił fiolet Wink
Asiu, oczywiście, na to nie wpadłam - pomaga! Smile

MaBa - Pon 27 Wrz, 2010 20:40

Trusia, oj zasypuj bo talent masz Smile
krufka - Pią 18 Mar, 2011 06:42

Odświeżę trochę temat bye
Mój mąż na początku śmiał się z moich frywolitek(tzn. 2 miesiące temu- bo wtedy totalnie ugrzęzłam z czółenkiem przy komputerze-zaczęłam się uczyć tej techniki).Zresztą wcale łatwo ze mną nie było,latałam po chałupie wściekła jak osa,że mi nic nie wychodzi,a już powinno,rodzina przytomnie kryła się po kątach,ja byłam gotowa użyć siekiery,gdyby ktoś odważył się przeszkodzić mi w nauce.
Teraz już jest dużo lepiej-nauczyłam się,że do frywolitek trzeba cierpliwości,dziecko zaakceptowało frywolitkującą mamę,a mąż,największy prześmiewca i sceptyk,wczoraj zdobył gdzieś ultralekkie drewno i będzie strugał dla Żony czółenko.Wydmuszki na frywolitki też on mi pięknie maluje(wkrętarką wesoło mi ),bo mnie zajmowało to dużo czasu i efekty były mizerne...

Kachaaa - Pon 15 Paź, 2012 23:46

wszystkim sie podoba:D
Anonymous - Pią 31 Mar, 2017 12:21

Moim niby się podoba, ale trochę patrzą z boku.