Nasze prace - chwalimy się - prosto z bajorka - to już konieci str 23 (10-07)
gosias - Pią 24 Lip, 2009 15:20
żabka, bardzo ładne
beacia-24 - Pią 24 Lip, 2009 16:01
żabka, brawa - piękne nowe dziełka. Oj to pudełeczko na różności szybko bym Ci podwędziła hahaha - wygląda cudnie. Motylkowa szkatułka pomysłowo zrobiona. Same brawa dla Ciebie
reni - Pią 24 Lip, 2009 19:59
śliczne
żabka - Pią 24 Lip, 2009 20:59
Gosias, Beacia-24, Reni dziękuje wam bardzo za miłe słowa
Beaciu nie wiem czy dałabyś rade podwędzić to pudełeczko bo córa prawie się z nim nie rozstaje
nula - Sob 25 Lip, 2009 07:36
żabka, fajne te nowe skrzyneczki !!!
Widzę, że zabrałaś się za złocenia - świetnie Ci wyszło (ja też nie wytrzymałam i kupiłam sobie folię i całą resztę )
Ja bym nawet na tej skrzyneczce widziała trochę więcej tych złoceń - gdzieś tak między motylkami albo w narożnikach....
I widzę, że wypróbowałaś szablon ?
makneta - Sob 25 Lip, 2009 18:09
Żabka, twoje prace są prześliczne. Deseczka powitalna super!
żabka - Sob 25 Lip, 2009 22:11
Nula, Makneta - dziękuje
Nuleczko jak na pierwsze złocenia nie chciałam przecholować, tym bardziej że korzystałam z szablonu a nie zakupiłam jeszcze kleju montażowego i troche ciężko było go utrzymać w jednym miejscu. Fajnie że kupiłaś cały kram potrzebny do złoceń - teraz czekam na zdjęcia pozłacanych prac
gosias - Sob 25 Lip, 2009 22:40
żabka, mocno ktoś pilnuje tych ślicznych prac????
elka j. - Sob 25 Lip, 2009 23:18
Jak dużo ślicznych prac
żabka - Nie 26 Lip, 2009 11:39
Gosias, Elka - dziękuje
Gosias część poszła do ludzi, a część jest w pokoju moich skarbów i to one je pilnują - zwłaszcza córa
beti9 - Pon 27 Lip, 2009 10:17
Żabka śliczne prace. czy to złocenie robiłaś szablonem?
żabka - Pon 27 Lip, 2009 11:35
Beti dziękuje za pochwały
Motylek złoceniami ozdobiony to była próba - użycia szablonu i wykonania złoceń.
żabka - Wto 11 Sie, 2009 08:13
Najnowsze prace - wczoraj skończone
1) osłonki na doniczki
- tulipany - róże - krokusy
Pierwsze próby na szkle - czyli ozdobiony pas na butelce
Padło też na lusterko
No i na sam koniec - kubeczki, wykonane dzięki podpowiedziom Nuli (za co wielkie dzięki)
gosias - Wto 11 Sie, 2009 12:57
żabka, śliczności
beti9 - Wto 11 Sie, 2009 12:58
Żabka widzę,że czasu nie marnujesz i cały czas tworzysz. Śliczne prace tylko trochę ciemne zdjęcia. Bardzo fajny pomysł na butelki. U mnie totalny brak czasu na wszystko. Pozdrawiam cieplutko
nula - Wto 11 Sie, 2009 18:06
| beti9 napisał/a: | | Żabka widzę,że czasu nie marnujesz i cały czas tworzysz. |
To samo sobie pomyślałam !!!!
Faktycznie niektóre zdjęcia troszkę ciemne, ale z tego co widać prace bardzo udane.
Mi się bardzo podoba pomysł na ozdobienie butelki
No i cieszę się, że szpulki doczekały się wykorzystania (prawda, że fajnie je się robi ? )
żabka - Wto 11 Sie, 2009 21:26
Gosias, Beti9, Nula dziękuje bardzo
Zdjęcia ciemne bo robione bez lampy (wnerwiało mnie że odbija mi się flesz i nic nie widać na zdjęciu )
Szpulki fajnie się obrabia - jedną już mam w pracy (pełną spinaczy). Osłonki też już trafiły do biura, a niedługo w ślad za nimi podąży skrzynia z przeznaczeniem na dokumenty do niszczarki - mój małżonek mi ją dzisiaj skończył i moge się brać za dekorowanie
Haniutka - Wto 11 Sie, 2009 23:27
Żabko śliczne prace! a butelki rewelacyjne
gosias - Śro 12 Sie, 2009 06:34
beti9 - Śro 12 Sie, 2009 11:01
Żabka ja mam też ten problem nie mogę zrobić wyraźnych zdjęć.Jak z lampą to się odbija,musi być bardzo słoneczna pogoda i bez lampy wtedy. Podziwiam zdję cia Nuli.Pozdrawiam
reni - Śro 12 Sie, 2009 11:59
śliczne decu
nula - Śro 12 Sie, 2009 17:04
| beti9 napisał/a: | | Podziwiam zdjęcia Nuli. |
żabka, przepraszam, że w Twoim wątku ale muszę na to odpowiedzieć beti9,
Nawet nie wiecie ile nerwów kosztuje mnie zrobienie w miarę dobrych zdjęć decu !!!
Faktycznie, żabka - masz rację - z lampą się nie da !!!!
A bez lampy to rzeczywiście musi być akurat bardzo jasno
Ja w końcu znalazłam w domu jedno miejsce gdzie jest odpowiednie oświetlenie do zrobienia zdjęć bez lampy.
Niestety jest to ława u teściowej w pokoju więc na ogół robię foty jak jej nie ma w domu, najlepiej przed południem (oświetlenie) i jak ja akurat w tym domu jestem
A swoją drogą, od kiedy robię zdjęcia swoich prac to zaczęłam podziwiać profesjonalnych fotografów - zawsze mi się wydawało, że zrobić zdjęcie to żadna sztuka
A tu nagle okazuje się, że coś na co w ogóle nie zwróciłyśmy uwagi (jakaś fałdka, okruszek, plamka na stole, coś w tle) na fotce strasznie rzuca się w oczy i psuje cały efekt !!!
żabka - mam nadzieję, że się nie gniewasz za dygresje nie na temat
buziaczek - Śro 12 Sie, 2009 18:12
śliczne prace
żabka - Śro 12 Sie, 2009 22:20
Kobietki dziękuje za słowa uznania
Nuleczko pewnie, że się nie gniewam. Chciałam jak najszybciej wstawić fotki nowych prac i nie czekałam na popołudnie następnego dnia żeby zrobić fotki - dlatego są takie a nie inne, ale obiecuje solenną poprawę
żabka - Wto 25 Sie, 2009 22:34
Najnowsza praca - skrzyneczka do pracy na papierzyska do niszczarki hihihihi
- opętały mnie motyle
|
|
|