Galerie prac użytkowników forum - Violetta21 moje robótki nowości str 267
Halkuk - Śro 18 Cze, 2008 10:09
Violu trzymam kciuki za remont Oby Ci przeszedł szybko i bez niespodzianek Ja przeszłam wielki remont 3 tygodnie temu , oprócz mojego to jeszcze i do Teściowej trzeba było jechać bo też wymiana okien się trafiła akurat .
Do dziś czuję w kościach skutki mojego remontu A wczoraj wracam z zakupów a w kuchni mi z sufitu kapie woda Uroki ostatniego piętra , trochę deszczu i sufit już poplamiony
Violetta21 - Śro 18 Cze, 2008 19:58 Temat postu: Violetta21 chwali się Halinko dziekuję za trzymanie kciuków , mam nadzieję że przeżyję to faktycznie można się zdenerwować
ciaachoo - Śro 18 Cze, 2008 22:14
Viola powodzenia ja prędko na następny remont sie nie zdecyduje:D
trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie
bjanna - Śro 18 Cze, 2008 22:33
Viola, remont bez niespodzianek to nie remont, wiem coś na ten temat, sama remontowałam swoje mieszkanko, ambitnie chciałam bez niczyjej pomocy i nie do końca mi się udało, minęło 5 lat i do tej pory mam się z czego śmiać trzymam mocno kciuki żeby były małe i nie dały w kość
magnolia - Czw 19 Cze, 2008 09:42
Viola wdzianko o kolorku blekitnego nieba cudne i slicznie Tobie w nim
Krakowianka - Pią 20 Cze, 2008 14:32
wdzianko śliczne!!!! a jak słyszę słowo "remont" to mnie dreszcze dopadają brr....
Violetta21 - Śro 25 Cze, 2008 13:53 Temat postu: Violetta21 chwali się Dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków jeszcze żyję...
pomalutku wracam do normy dopadłam się do forum jak szczur do sera tylko 1000 postów do przeczytania a co tam nadrobię
zdjęcia z pola walki
jeszcze tylko dwa pokoje z elektryką weranda, łazienka i hol i koniec remontu czyli jakieś dwa tygodnie z hakiem jak nic
Halkuk - Śro 25 Cze, 2008 14:08
Violu - czyli" już bliżej niż dalej" końca , jak mówi powiedzonko
Jeszcze troszkę i zapomnisz o całym tym bałaganie i będziesz cieszyć się pięknym domem
Przegapiłam Twoje śliczne niebieskie wdzianko - jest naprawdę śliczne
jola373 - Śro 25 Cze, 2008 15:53
Violetta21, ale sajgon! Współczuję, ale jednocześnie... zazdroszczę! Uwielbiam moje mieszkanko po remoncie, a u Ciebie - jak pisała Halinka - już bliżej niż dalej! Życzę jak najrychlejszego delektowania się (oczywiście przy szydełku) odnowionym, pachnącym i wyglancowanym domkiem!
małgośka - Śro 25 Cze, 2008 18:02
Violu, ja również wolę mieszkanie po remoncie. Mój Mąż lubi wszystko robić dokładnie, więc schodzi tyle czasu, że wysiadam nerwowo. Musiałabym w tym roku pomalować okna i aż sie boję za nie brać.
Trzymam kciuki za rychły koniec remontu i zasłużony wypoczynek przy szydełku, drutach, no i forum oczywiście.
Bernadka - Czw 26 Cze, 2008 06:53
a mnie remont dopiero czeka więc jak patrzę na Twoje pole walki to mi się od razu odechciewa
Violetta21 - Czw 26 Cze, 2008 12:11 Temat postu: Violetta21 chwali się Danusia
Bernadka najgorzej jest zacząć później już jakoś idzie
bjanna - Sob 28 Cze, 2008 17:45
Viola, na szczęście masz już z górki
Violetta21 - Nie 29 Cze, 2008 13:15 Temat postu: Violetta21 chwali się Joasia mam nadzieję że jakoś pójdzie wczoraj wymienili mi drzwi wejściowe, a moja połowa zaczęła dewastować sypialnię rycie ścian pod instalację elektryczną
agniechak - Nie 29 Cze, 2008 19:41
Remont w domu to prawdziwy koniec świata... Ale za to, jak się skończy - to będzie pięknie !!! W takim "wyświeżonym" mieszkaniu, to dopiero będziesz miała robótkowe szaleństwo !
Violetta21 - Wto 01 Lip, 2008 14:01 Temat postu: Violetta21 chwali się kolejne zdjęcia z pola walki....
mam taką cichą nadzieję że do niedzieli tapeta znajdzie się na ścianach...
LidkaM - Wto 01 Lip, 2008 14:55
Violetta ale się narobiło bałaganu!!! Oby jak najszybciej udało się zakończyć tę rewolucję!
jola373 - Wto 01 Lip, 2008 15:00
Violetta21, nie wiem jak podtrzymac Cię na duchu, ale życzę abyś mężnie przetrwała ten bangladesz i jak najszybciej cieszyła się nowościami w domku!
agniechak - Wto 01 Lip, 2008 15:08
No... Violu... widok przerazajacy! Ale dasz radę !!! Niedługo będziemy podziwiać nowe wnętrza - jestem tego pewna !
Jarka - Wto 01 Lip, 2008 15:26
| agniechak napisał/a: | | No... Violu... widok przerazajacy! Ale dasz radę !!! Niedługo będziemy podziwiać nowe wnętrza - jestem tego pewna ! |
Halkuk - Wto 01 Lip, 2008 16:55
Ha , jakbym widziała pokój Wojtka i mój sprzed miesiąca
Było identycznie ......... ale już minęło , reszta mieszkanka też jakoś przeszła
Ty tez dasz radę - a najbardziej w tym wszystkim pocieszające jest to że na długo potem będzie spokój
Mao - Wto 01 Lip, 2008 17:11
A ja ci zazdroszczę !!! Lubię remonty choć jestem skonana w ich trakcie ,ale potem jest tak czyściutko ,po nowemu ja się chyba mojego nie doczekam takiego generalnego z pruciem i przestawianiem ścian wiadomo kosztowna rzecz.
Teraz marzę tylko o pomalowaniu ścian , ale moja męska połowa broni sie rękami i nogami póki co skutecznie od co najmniej 3 lat
Elżbieta P. - Wto 01 Lip, 2008 18:19
Viola, najgorsze chyba już za tobą, założenie tapet nie jest już tak bardzo brudzące, trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu
Violetta21 - Wto 01 Lip, 2008 22:00 Temat postu: Violetta21 chwali się Dziekuję jesteście kochane
tak zostanie tapetowanie to już łatwiejsza część remontu i jeszcze tylko troszkę malowania i mam nadzieję że wytrwam ... ja też lubię świeże ściany takie fajne czyściutkie ale najgorsze jest to przenoszenie tych bambotli...
Bożena- 2000 - Wto 01 Lip, 2008 22:20
Ja lubię remonty. Mam szansę wynieść do śmietnika to co to niby miało się przydać.
Trzymaj się!!
|
|
|