To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Violetta21 moje robótki nowości str 267

Halkuk - Śro 18 Cze, 2008 10:09

Violu trzymam kciuki za remont cool Oby Ci przeszedł szybko i bez niespodzianek wesoło mi Ja przeszłam wielki remont 3 tygodnie temu , oprócz mojego to jeszcze i do Teściowej trzeba było jechać bo też wymiana okien się trafiła akurat .
Do dziś czuję w kościach skutki mojego remontu hahahihi A wczoraj wracam z zakupów a w kuchni mi z sufitu kapie woda wściekły Uroki ostatniego piętra Sad , trochę deszczu i sufit już poplamiony puknąć się wściekły

Violetta21 - Śro 18 Cze, 2008 19:58
Temat postu: Violetta21 chwali się
Halinko dziekuję za trzymanie kciuków cmok , mam nadzieję że przeżyję Wink to faktycznie można się zdenerwować wściekły
ciaachoo - Śro 18 Cze, 2008 22:14

Viola powodzenia cmoknięcie ja prędko na następny remont sie nie zdecyduje:D

trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie

bjanna - Śro 18 Cze, 2008 22:33

Viola, remont bez niespodzianek to nie remont, wiem coś na ten temat, sama remontowałam swoje mieszkanko, ambitnie chciałam bez niczyjej pomocy i nie do końca mi się udało, minęło 5 lat i do tej pory mam się z czego śmiać cmok trzymam mocno kciuki żeby były małe i nie dały w kość wściekły
magnolia - Czw 19 Cze, 2008 09:42

Viola wdzianko o kolorku blekitnego nieba cudne cool cool cool i slicznie Tobie w nim brawo brawo brawo
Krakowianka - Pią 20 Cze, 2008 14:32

wdzianko śliczne!!!! cool a jak słyszę słowo "remont" to mnie dreszcze dopadają brr....

bye bye

Violetta21 - Śro 25 Cze, 2008 13:53
Dziękuje dziewczyny za trzymanie kciuków cmok jeszcze żyję...
pomalutku wracam do normy dopadłam się do forum zebalek jak szczur do sera wesoło mi tylko 1000 postów do przeczytania a co tam nadrobię Smile
zdjęcia z pola walki hahahihi

jeszcze tylko dwa pokoje z elektryką weranda, łazienka i hol i koniec remontu czyli jakieś dwa tygodnie z hakiem jak nic ooooo

Halkuk - Śro 25 Cze, 2008 14:08

Violu - czyli" już bliżej niż dalej" końca , jak mówi powiedzonko wesoło mi
Jeszcze troszkę i zapomnisz o całym tym bałaganie i będziesz cieszyć się pięknym domem wesoło mi
Przegapiłam Twoje śliczne niebieskie wdzianko puknąć się - jest naprawdę śliczne cool brawo cool

jola373 - Śro 25 Cze, 2008 15:53

Violetta21, ale sajgon! Współczuję, ale jednocześnie... zazdroszczę! Uwielbiam moje mieszkanko po remoncie, a u Ciebie - jak pisała Halinka - już bliżej niż dalej! Życzę jak najrychlejszego delektowania się (oczywiście przy szydełku) odnowionym, pachnącym i wyglancowanym domkiem! bye
małgośka - Śro 25 Cze, 2008 18:02

Violu, ja również wolę mieszkanie po remoncie. Mój Mąż lubi wszystko robić dokładnie, więc schodzi tyle czasu, że wysiadam nerwowo. Musiałabym w tym roku pomalować okna i aż sie boję za nie brać.
Trzymam kciuki za rychły koniec remontu i zasłużony wypoczynek przy szydełku, drutach, no i forum oczywiście. cool love cmok

Bernadka - Czw 26 Cze, 2008 06:53

a mnie remont dopiero czeka więc jak patrzę na Twoje pole walki to mi się od razu odechciewa wesoło mi puknąć się puknąć się puknąć się
Violetta21 - Czw 26 Cze, 2008 12:11
Danusia cmok
Bernadka najgorzej jest zacząć później już jakoś idzie bye

bjanna - Sob 28 Cze, 2008 17:45

Viola, na szczęście masz już z górki love
Violetta21 - Nie 29 Cze, 2008 13:15
Joasia mam nadzieję że jakoś pójdzie nie wiem wczoraj wymienili mi drzwi wejściowe, a moja połowa zaczęła dewastować sypialnię zebalek rycie ścian pod instalację elektryczną bye
agniechak - Nie 29 Cze, 2008 19:41

Remont w domu to prawdziwy koniec świata... Ale za to, jak się skończy - to będzie pięknie !!! W takim "wyświeżonym" mieszkaniu, to dopiero będziesz miała robótkowe szaleństwo !
Violetta21 - Wto 01 Lip, 2008 14:01
kolejne zdjęcia z pola walki....

mam taką cichą nadzieję że do niedzieli tapeta znajdzie się na ścianach... papa

LidkaM - Wto 01 Lip, 2008 14:55

Violetta ale się narobiło bałaganu!!! puknąć się Oby jak najszybciej udało się zakończyć tę rewolucję!
jola373 - Wto 01 Lip, 2008 15:00

Violetta21, nie wiem jak podtrzymac Cię na duchu, ale życzę abyś mężnie przetrwała ten bangladesz i jak najszybciej cieszyła się nowościami w domku! cmoknięcie
agniechak - Wto 01 Lip, 2008 15:08

No... Violu... widok przerazajacy! Ale dasz radę !!! Niedługo będziemy podziwiać nowe wnętrza - jestem tego pewna !
Jarka - Wto 01 Lip, 2008 15:26

agniechak napisał/a:
No... Violu... widok przerazajacy! Ale dasz radę !!! Niedługo będziemy podziwiać nowe wnętrza - jestem tego pewna !
cool cool cool cool cool cool
Halkuk - Wto 01 Lip, 2008 16:55

Ha , jakbym widziała pokój Wojtka i mój sprzed miesiąca hahahihi
Było identycznie ......... ale już minęło , reszta mieszkanka też jakoś przeszła wesoło mi
Ty tez dasz radę - a najbardziej w tym wszystkim pocieszające jest to że na długo potem będzie spokój

Mao - Wto 01 Lip, 2008 17:11

A ja ci zazdroszczę !!! Lubię remonty choć jestem skonana w ich trakcie ,ale potem jest tak czyściutko ,po nowemu jęzorek ja się chyba mojego nie doczekam takiego generalnego z pruciem i przestawianiem ścian przykro mi wiadomo kosztowna rzecz.
Teraz marzę tylko o pomalowaniu ścian , ale moja męska połowa broni sie rękami i nogami oooo nieee póki co skutecznie od co najmniej 3 lat puknąć się

Elżbieta P. - Wto 01 Lip, 2008 18:19

Viola, najgorsze chyba już za tobą, założenie tapet nie jest już tak bardzo brudzące, trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu Laughing
Violetta21 - Wto 01 Lip, 2008 22:00
Dziekuję jesteście kochane kwiatek dla ciebie cmok cmoknięcie
tak zostanie tapetowanie to już łatwiejsza część remontu i jeszcze tylko troszkę malowania i mam nadzieję że wytrwam ... ja też lubię świeże ściany takie fajne czyściutkie ale najgorsze jest to przenoszenie tych bambotli...

Bożena- 2000 - Wto 01 Lip, 2008 22:20

Ja lubię remonty. Mam szansę wynieść do śmietnika to co to niby miało się przydać.
Trzymaj się!!