To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - dagny14

dagny14 - Sob 14 Cze, 2008 22:00

Dziękuję Wam.

cmoknięcie cmoknięcie

cmoknięcie

Viola-faktycznie,włosy ciut krótsze.Ale fryzurą tego bym nie nazywała-skrócone własnoręcznie,nożycami krawieckimi.
Nie polecam tej metody nikomu.
Ja tak mogę-bo moje włosy robią co chcą,na nic wszelkie środki do układania,prostowania itp,itd.[a odrobina wilgoci to dopiero jest fajna!],więc żaden fryzjer i tak nie wniósłby niczego nowego [/b]

Mao - Sob 14 Cze, 2008 22:07

Dagmara brawo brawo brawo o Bogini w zwiewnej szacie uklon uklon uklon a może Nimfo skoro to sieć hmm tak czy siak udało Ci się znakomicie zebalek
Asia S. - Sob 14 Cze, 2008 23:08

brawo brawo
persjanka - Nie 15 Cze, 2008 07:32

no tak..tuniki tu jeszcze nie chwalilam..wiec po raz enty pisze bardzo...bardzo mi sie ta tunczka sie podoba..jest odlotowa...niepowtarzalna i pomyslowa...super i nawet ten kolor pasuje.....a tobie w nim przeslicznie...takl mysle,ze swietnie tez by wygladala czarna weersja wieczorwa....pozdrawiam ania
alienor - Nie 15 Cze, 2008 08:15

Tunika rewelacyjna , nowa fryzura super,doskonale wyglądasz w tej długości włosów, jak do tego doszłaś nieistotne , liczy sie efekt cool . Na tunikę zachorowało juz moje dziecię , już miałam molestować o schematy , ale widzę ,ze byłaś przewidująca. cmoknięcie

Ogromne brawa za całokształt brawo . brawo brawo brawo brawo

Jarka - Nie 15 Cze, 2008 09:21

Violetta21 napisał/a:
super wyglądasz w tej różowej sieci
cool brawo cool brawo cool brawo cool brawo
Bernadka - Nie 15 Cze, 2008 09:23

dagny14, brawo brawo brawo brawo brawo super tuniczka cool cool
ciaachoo - Nie 15 Cze, 2008 11:00

świetna tunika brawo brawo
ślicznie wyglądasz

pozdrawiam serdecznie

_ulcia - Nie 15 Cze, 2008 11:06

Pomysłowa tunika cool cool cool
Ania - Nie 15 Cze, 2008 11:22

Dagny świetnie Ci wyszła ta tuniczka, i kolorek miodzio! cool

Dwa razy startowałam do tej tuniki i za każdym razem nie mogłam się wpasowac, po Twojej wersji zachciało mi się trzeci raz Smile

lucy65 - Nie 15 Cze, 2008 13:07

cool cool cool cool super
LidkaM - Nie 15 Cze, 2008 13:35

Dagny tunika rewelacyjna ale fryzura boska. Bardzo odmłodniałaś a gdyby zdjęcie było robione przez profesjonalistę to nadawałoby się na okładkę. Przepięknie!!! Tak trzymaj cool
elka j. - Nie 15 Cze, 2008 14:03

dagny14 napisał/a:
Po małych perypetiach z dopasowaniem w okolicach biustu

Swego czasu też mi ta tunika wpadła oko i miałam na nią wielką ochotę, ale nie przypuszczałam, że mogą być takie kłopoty. Jednak dla takiego mistrza jak Dagny nie ma rzeczy niemożliwych. Dagny - tunika wyszła świetnie, tak jak wszystkie Twoje prace. Nie nadążam z oglądaniem, tyle pięknych nowości w Twoim wątku!!! uklon uklon uklon

Halkuk - Nie 15 Cze, 2008 14:31

desik napisał/a:
Dagny świetnie Ci wyszła ta tuniczka, i kolorek miodzio! cool

Dwa razy startowałam do tej tuniki i za każdym razem nie mogłam się wpasowac, po Twojej wersji zachciało mi się trzeci raz Smile

Podpisuję sie pod tym brawo cool
Co do mnie zrobiłam ją raz w kolorku czerwonym , ale nijak nie pasuje mi dół wściekły robiłam go już różnymi wzorami i ciągle mi się nie podobał hahahihi Nie sprułam jeszcze całości , może wygrzebię to z samego dna mojego kufra i spróbuję raz jeszcze puknąć się Twoja wersja jest SUPER ! uklon

Violetta21 - Nie 15 Cze, 2008 15:31
Temat postu: dagny14
fajnie wyglądasz w tej fryzurce jest taka bardzo naturalna bye a że nożyce krawieckie posłużyły do cięcia włosów, to nic są bardzo ostre i dobrze się ciacha cmok
magdalena - Nie 15 Cze, 2008 15:33

Wyglądasz w niej świetnie:-) brawo brawo brawo
misia0808 - Nie 15 Cze, 2008 20:43

Dagny tuniczka odlotowa, po prostu super. A co do fryzury, to zgodziłabym się nawet na nożyce krawieckie byleby tak ślicznie wyglądać jak Ty brawo brawo brawo brawo
gabis - Pon 16 Cze, 2008 15:47

dagny14, brawo brawo brawo Wszystko śliczne, zwłaszcza bąbelkowe bolerko i ostatnia tuniczka!!!! Świetnie wyglądasz w tej fryzurce ( i nieważne jakimi nożycami została stworzona!!!).
Elżbieta P. - Pon 16 Cze, 2008 18:27

cool cool cool brawo
ata30 - Pon 16 Cze, 2008 23:35

brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Beata61 - Śro 18 Cze, 2008 00:52

Świetne prace, podziwiam najbardziej za bąbelkowe bolerko uklon brawo
jola373 - Śro 18 Cze, 2008 08:27

Dagny, świetnie wygladasz w cudnej różowej pajęczynce! cool cool cool cool cool cool
małgośka - Śro 18 Cze, 2008 19:10

Dagmaro, jesteś WIELKA. Nie przestaniesz Nas zadziwiać. Co zajrzę, to coś nowego.
Pięknie wyglądasz w tunice. cool cool brawo brawo uklon

magnolia - Czw 19 Cze, 2008 09:45

Dagny pajecza tuniczka super taka orginalan i kolorek fajny cool cool brawo brawo brawo love
dagny14 - Pon 23 Cze, 2008 12:42

DZIĘKUJĘ

kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie