Pogaduchy - ciaza
Paddington - Pią 05 Lut, 2010 18:16
brzuszek rośnie i rośnie Zdrowia dla wszystkich życzę
woalka - Śro 10 Mar, 2010 08:10
Weszłam właśnie w III trymestr i nie wytrzymałam. Wzięłam męża pod rękę i poszliśmy wczoraj na porządne USG 3/4D. To naprawdę wzruszające móc obejrzeć buziaczek maleństwa, które ma przyjść na świat dopiero za 3 miesiące.
No i co więcej - wreszcie poznaliśmy płeć naszego oczekiwanego maleństwa. Tym razem na świat ma przyjść córeczka! Jestem przeszczęśliwa
Pozdrawiam wszystkie oczekujące mamusie i inne dziewczyny, które są z nami myślami i ciepłymi słowami. Przesyłam Wam mnóstwo serdeczności i słońca!
Asia S. - Śro 10 Mar, 2010 09:44
cieszę się razem z Tobą i po cichutku zazdroszczę córeczki
woalka - Śro 10 Mar, 2010 10:29
Dzięki, Asiu S..
A co do Twojej córeczki, to pewnie jeszcze nic straconego...
Asia S. - Śro 10 Mar, 2010 20:41
woalko właśnie szansa na następną ciążę to 50% a może nawet mniej
woalka - Śro 10 Mar, 2010 22:02
Asiu S., życie bywa bardzo zaskakujące.
Ja zaledwie 4 lata temu miałam operowaną endometriozę i lekarze przestrzegali mnie, że mogę mieć ogromne problemy z zajściem w ciążę. Wtedy jeszcze nie miałam dzieci. A tymczasem za 3 miesiące już po raz drugi zostanę mamusią.
Jakiekolwiek są przyczyny Twoich obaw - pamiętaj, że naprawdę życie pokazuje, że co ma być, to będzie
Asia S. - Czw 11 Mar, 2010 08:56
Nie mówię, że kolejna ciąża jest niemożliwa tylko szansa bardzo maleńka a zagrożenie ogromne. Nadal jeszcze nie podjęłam decyzji, bo to bardzo trudne.
Jednak Tobie ogromnie gratuluję
betichw - Pią 12 Mar, 2010 16:05
Woalka gratulacje!!!!!
LidkaM - Pią 12 Mar, 2010 18:58
woalko - cudowna wiadomość!!! A imię już wybrane?
woalka - Sob 13 Mar, 2010 17:03
Kochane, dzięki za miłe słowa. Cały czas nie mogę ochłonąć ze szczęścia
Tak, imię wybrane. Będzie Iga
Przy okazji pozdrawiam igawroc
betichw - Sob 13 Mar, 2010 22:33
no sliczne imie Iga a drugie bedzie miala?? Woalka wstawiaj zdjecie z brzuszkiem!!
Ja mialam miec albo Rafalka albo Letycje no i padlo na Rafalka wiec na drugie (ksiadz podsunal ten pomysl) mial miec Emanuel, ale dostal drugie imie po dziadku -moim tacie -Adam wiec jak bedzie kiedys drugie dziecko to imiona juz sa hehe
a tak swoja droga dziewczeta moze napiszecie, skad wziely sie pomysly na imiona Waszych dzieci??
ja na USG jak dowiedzialam sie, ze bedzie chlopak -popatrzylam sie na siebie ze swoja mama (bo byla akurat ze mna) i razem powiedzialysmy RAFAL. A dlaczego Rafal?? jak bylam malutka, bylam z rodzicami nad morzem (mowia, ze szybko strasznie duzo mowilam i rozumialam) i tam dostalam swoja pierwsza lale -bobasa. I od razu nazwalam ta lale RAFAL. Mama mi dlugo starala sie wytlumaczyc, ze to dziewczynka, a ja uparlam sie na Rafala i juz. A co najlepsze to mama mowi, ze nie wie skad wzielam to imie, bo nie mialam ani zadnych kolegow rafalow, ani nie slyszalam nigdzie tego imienia no i wykrakalam sobie Rafałka
aaaa moj Rafcio juz 9 marca konczyl 2 latka a pamietam jak dopeiro dzielilam sie z Wami wiadomoscia o ciazy
woalka - Pią 14 Maj, 2010 09:09
Bardzo chciałam wrzucić fotkę z moim bębenkiem, ale mam problemy z Picasa, więc umieszczę linka do naszej-klasy. Mam nadzieję, że link zadziała. Fotka zrobiona w miniony weekend. Zostało nam już tak niewiele Synka urodziłam w 8 miesiącu, więc śmieję się, że tak daleko w ciąży, to jeszcze w życiu nie byłam
http://nasza-klasa.pl/pro...lery/album/2/29
Maleństwo jeżeli faktycznie urodzi się dziewczynką będzie Igą, ponieważ w życiu spotkałam się z dwoma dziewczynami o tym imieniu - obie bardzo ładne i mądre, więc upodobanie do imienia pozostało...
wiesia_33 - Pią 14 Maj, 2010 15:07
woalka ślicznie wyglądasz
Szczęśliwego rozwiązania
karmelek - Pią 14 Maj, 2010 15:54
Świetnie wyglądasz! wszystkiego dobrego dla mamy i córci
asia0407 - Pią 14 Maj, 2010 20:58
Ślicznie wyglądasz i jak kwitnąco , buziaki dla Ciebie i córci
betichw - Sob 15 Maj, 2010 23:25
Woalka wygladasz przeslicznie a tak na marginesie pozwolilam sobie wyslac do ciebie zapr na nk buziaki dla Ciebie i brzusia a jak reszta naszych ciezarowek??
woalka - Nie 16 Maj, 2010 14:26
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie Wasze miłe słowa. Zaproszenia z radością zaakceptuję
asia0407, a jak Ty się miewasz? Też masz już ostro z górki
asia0407 - Nie 16 Maj, 2010 18:07
Ja też już czekam na rozwiązanie, które następuje coraz blizej
oto zdjecie moje
woalka - Pon 17 Maj, 2010 08:06
Całkiem inna Asia, niż ta w avatarze Słodki widok! Rośnijcie zdrowo i doczekajcie szczęśliwie do terminu rozwiązania
betichw - Pon 17 Maj, 2010 21:49
zgadzam sie z Woalka!! Ślicznie Asiu wygladasz Dbajcie o siebie dziewczyny!!
asia0407 - Wto 18 Maj, 2010 12:06
Dziękuję dziewczyny , miło z Waszej strony
Bratek - Wto 18 Maj, 2010 13:03
Jestem osobą wierzącą i sama mam już wnuki,Będe się za Was poprostu modliła oszczęśliwe rozwiązanie a także za te które jak twierdzą mają małe szanse na zajście w ciążę( nie ma nic niemożliwego a więc niech się spełni)
wiesia_33 - Wto 18 Maj, 2010 13:09
asia0407 ślicznie wyglądasz Szczęśliwego rozwiązania życzę
joana - Wto 18 Maj, 2010 13:35
woalka, Szczęśliwego rozwiązania.
LidkaM - Śro 19 Maj, 2010 10:05
Cudownie dziewczyny, że macie już z górki. Jeszcze odrobinę i zobaczycie swoje maleństwa.
Ja dopiero na półmetku, ale już się cieszę, że jak do tej pory wszystko w porządku. Oby tak do końca się udało.
|
|
|