Nasze spotkania - Poznan
weraph - Pią 05 Lis, 2010 20:29
saba52, wybacz, nie czytałam wątku po całosci:)
saba52 - Pią 05 Lis, 2010 20:35
weraph, ale ja tak tylko dla informacji bo od niedawna jesteś
A może by tak faktycznie po Browarze się rozejrzeć
nula - Sob 06 Lis, 2010 07:18
To co , może zadzwonić do Ławki ?
Tam chyba jednak trochę jaśniej niż w Republice róż
Uchomisia - Sob 06 Lis, 2010 10:44
Moim zdaniem, można zadzwonić do Ławki. W sumie było przyjemnie i za dużo ludzi się nie kręciło. Wydaje mi się, że było nawet całkiem jasno, mimo, że to piwnica. O prawie prywatnej toalecie nie wspomnę...
bean - Sob 06 Lis, 2010 13:33
nula, też uważam, że w Ławce byłoby najlepiej
nula - Sob 06 Lis, 2010 13:55
oki, w takim razie dzwonię do ławki
nula - Sob 06 Lis, 2010 15:58
Czekam na telefon z "Ławki", czy da się zrobić rezerwację (na razie nie ma szefowej) - mają oddzwonić do mnie dzisiaj wieczorem (ewentualnie jutro rano)
no dobra, już wszystko wiem !
w ławce możemy mieć dla siebie salkę na dole - ale nie tą w której siedziałyśmy ostatnio, tylko tą w głębi.
Ta pierwsza już jest zarezerwowana.
Pogadałam sobie z panią na temat oświetlenia (pani nas pamięta i wie o co nam chodzi ) - w tej drugiej nie ma lampy na suficie - tylko oświetlenie boczne, ale powiedziała, że mogą nam dostawić lampę stojącą - i w miarę możliwości uczynić nam jasność
Była któraś w tej sali ?????
Nada się ?????
Ja tam nie byłam, więc trudno mi decydować samej !!!
Na razie zarezerwowałam, ale z zastrzeżeniem, że jutro zadzwonię i potwierdzę albo odwołam.
Odezwijcie się, bo już sama nie wiem ....
Uchomisia - Sob 06 Lis, 2010 17:49
Droga Nuluś dzielne Uchomisia sprawdziło każdy zakamarek w Ławce stąd wie, jak wygląda druga sala Na pewno jest mniejsza, ale myślę, że jeśli ustawiliby tam stół na środku to się chyba zmieścimy. Pamiętam, że wtedy wchodziło tam dość dużo młodzieży i jakoś się zmieścili... Hmmm... Fakt, że nie ma tam górnej lampy, ale może jak dostawią stojącą to się rozjaśni. No nie wiem może warto docenić dobrą wolę i chęć pomocy biednym dziergaczkom? W sumie, ostatnio też byli bardzo mili, od razu dostawili stoły i nie było problemu To co ryzykujemy? Co by nie było potem na biedne Uchomisia
nula - Sob 06 Lis, 2010 18:00
| Uchomisia napisał/a: | | Na pewno jest mniejsza, ale myślę, że jeśli ustawiliby tam stół na środku to się chyba zmieścimy. |
Jeżeli do 15 osób to się zmieścimy (podobno), jeżeli więcej to może być problem, ale więcej to nas chyba nie będzie ....
| Uchomisia napisał/a: | | To co ryzykujemy? Co by nie było na potem na biedne Uchomisia |
Lepiej, żeby było na biedną nulę
zobaczymy co powie reszta, mam nadzieję, że do jutra jeszcze ktoś tu zajrzy
aiszka4 - Sob 06 Lis, 2010 18:11
To niech będzie na biedną aiszkę (prawie od roku bez pracy)
Skoro są mili, dostawią lampę i nie policzą za dodatkowe zużycie energii, to lepszy wróbel w garści.
A na Mikołaja do buta możemy sobie zażyczyć latarki-czołówki, wtedy w każdej knajpce podziergamy
żabka - Sob 06 Lis, 2010 18:28
Będzie też i na żabke -
| Cytat: | | A na Mikołaja do buta możemy sobie zażyczyć latarki-czołówki, wtedy w każdej knajpce podziergamy | - świetny pomysł - kto wie może mikołaj usłyszy
saba52 - Sob 06 Lis, 2010 18:55
No i na Sabę niech będzie..poświecę oczami może mi się uda
A taką lampkę na czoło to nawet mam jako turystka i jeszcze halogen jakiś
też by się znalazł
weraph - Sob 06 Lis, 2010 19:04
Ostatnio spotkałam się ze znajomą w Sensacji - frywolitkowałysmy - ona mniej wiecej tak:
Chętnie poznam "Ławkę" nigdy tam nie byłam tak naprawde;)
saba52 - Sob 06 Lis, 2010 19:11
weraph, Oczy sobie popsuć chcecie
weraph - Sob 06 Lis, 2010 19:29
Chciałam tylko zaprezentowac, ze latarka wazna rzecz:) Zwłaszcza gdy kawiarniane warunki Poznania są jakie sa.
nula - Nie 07 Lis, 2010 12:52
No dobra, potwierdziłam rezerwację !!!
W takim razie już oficjalnie :
spotkanie 20 listopada - godz. 16 - Cafe Ławka - piwnica - sala w głębi
I słuchajcie - kobieta zabiła mi porządnego klina, bo powiedziała, że jakiś czas temu ktoś od nas robił rezerwację no i się nie pojawiłyśmy !!!!
Mówiła, że osoba dzwoniąca powoływała się na robótkującą grupę, która była tam jakieś 3 tygodnie wcześniej.....
Zapewniłam, że to nie my !!!!
czyżby taki zbieg okoliczności ? może jakaś inna grupa, z innego forum ?
Dałam głowę, że na pewno się zjawimy !!!!
Więc teraz już przepadło, nie mamy innego wyjścia (lubię swoją głowę - czasami mi się przydaje )
aiszka4 - Nie 07 Lis, 2010 14:58
| nula napisał/a: |
spotkanie 20 listopada - godz. 16 - Cafe Ławka - piwnica - sala w głębi
|
nula
Może na następną rezerwację wymyślimy jakieś hasło umowne
Paddington - Nie 07 Lis, 2010 17:10
nula, not o trzeba zadbać o TWOJĄ głowę koniecznie Datę już sobie zapisuję w kalendarzu
Ściskam i pozdrawiam i już nie mogę się doczekać żeby oglądać Wasze dzieła
saba52 - Nie 07 Lis, 2010 20:11
| Cytat: | | spotkanie 20 listopada - godz. 16 - Cafe Ławka - piwnica - sala w głębi |
Jesteś Wielka
żabka - Pon 08 Lis, 2010 08:32
saba52 - Wto 09 Lis, 2010 01:06
Zajrzyjcie tu http://namiart.blogspot.com/
weraph - Wto 09 Lis, 2010 21:07
saba52, A co z Nami? Chcesz ją zaprosic? napewno chętnie przyjdzie, na moje "rodzime forum" przybywa od kilku miesęcy, cuda nie widy robic z tych cieniutkich jak włos niteczek.
saba52 - Wto 09 Lis, 2010 21:35
weraph, Wrzuciłam, bo przypadkiem trafiłam, do pooglądania,bo nie wiedziałam że w Poznaniu takie rzeczy się dzieją
żabka - Czw 18 Lis, 2010 15:51
Kobitki potrzebuje złotą patyne do ikony - wiecie gdzie mogę dostać (w plastycznym na królowej jadwigi nie ma ) ratujcie w potrzebie
weraph - Czw 18 Lis, 2010 17:15
żabka, plastyk na 23 lutego przy Akademii?
|
|
|