To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Violetta21 moje robótki nowości str 267

Violetta21 - Wto 01 Lip, 2008 22:25
Temat postu: Violetta21 chwali się
Bożenka to fakt porządki na całego bye ale z reguły tak jest że jak coś wyrzucę to coś by mi się to przydało nie wiem
Ula_K - Śro 02 Lip, 2008 04:12

Remonty ,remonty. Ja lubie jak juz jest po remoncie. Niestety tak sie nieszczesliwie sklada ze takie remonty jak tapetowanie, malowanie a pozniej jeszcze sprzatanie robie sama. Nie mam szczescia do facetow ktorzy by sie tym zajeli....... wściekły wściekły niestety. Jola ja teraz jestem tez w trakcie remontu..wlecze sie niesamowicie bo nie starcza mnie na wszystko czasu ale mam nadzieje ze do konca wakacji skoncze. Moge Ci tylko zazdroscic ze masz kogos kto to zrobi.
nula - Śro 02 Lip, 2008 06:00

Violetta21, Trzymaj się dzielnie !!!!
Aż jestem ciekawa jak to potem będzie wyglądać !!!!!
Koniecznie pokaż jak skończycie !!!! Będę mogła Ci pozazdrościć pięknego i czyściutkiego mieszkanka !!!

małgośka - Śro 02 Lip, 2008 08:40

Violu, trzymam kciuki za szybkie zakończenie remontu. Życzę pogody ducha i energii do pracy. cmok
Ja mam malutkie mieszkanie i zawsze przy remoncie również problem, gdzie to wszystko poprzenosić. Raz nawet w czasie ciąży przeżyłam gipsowanie ścian. Oj nie było lekko. bye
A co tam w sprawie pracy, bo nic nie piszesz? puknąć się

Violetta21 - Śro 02 Lip, 2008 15:50
Danusia narazie z pracą nic nowego ...
Ula zawsze razem z mężem robię remont to już któryś z kolei Smile wiadomo we dwoje raźniej bye

Laura S. - Śro 02 Lip, 2008 23:18
Temat postu: O to,to!
Mao napisał/a:
A ja ci zazdroszczę !!! Lubię remonty choć jestem skonana w ich trakcie ,ale potem jest tak czyściutko ,po nowemu jęzorek ja się chyba mojego nie doczekam takiego generalnego z pruciem i przestawianiem ścian przykro mi wiadomo kosztowna rzecz.
Teraz marzę tylko o pomalowaniu ścian , ale moja męska połowa broni sie rękami i nogami oooo nieee póki co skutecznie od co najmniej 3 lat puknąć się

Ja mam tak samo jak Mao-uwielbiam remonty! Przeprowadzek tylko nienawidzę,ale remonty to sam mniód. No może trochę przesadziłam,ale Wiola pomyśl-ślicznie będzie i tego się trzymaj Wink

Zosia32 - Czw 03 Lip, 2008 10:00

Violettko remont domu to dużo pracy ,nerwów i wielki wydatek , bo chociaż sie zaplanuje wszystko z ołówkiem w ręku to zawsze coś niespodziewanego wypadnie
ale jak zaczyna się sprzątanie układanie i upiększanie po nowemu to dopiero jest
duża frajda , jak sie spojrzy w każdy kąt a tam czyściutko świeżutko , nowe firanki zasłony ,tak lubię remonty i zmiany w domu.
Pozdrawiam Cię serdecznie Violu czeka cię co prawda dużoooooooooo pracy
ale też dużo radości wesoło mi

Violetta21 - Czw 03 Lip, 2008 12:06
Dzieki dziewczyny za podtrzymanie na duchu cmok czasem to jest potrzebne jak woda do życia bye
a teraz idę dewastować łazienkę zanim mąż wróci z pracy to powinnam ją zdążyć zagruntować bye a potem już tylko malowanie, malowanie, malowanie...

misia0808 - Czw 03 Lip, 2008 22:27

nula napisał/a:
Violetta21, Trzymaj się dzielnie !!!!
Aż jestem ciekawa jak to potem będzie wyglądać !!!!!
Koniecznie pokaż jak skończycie !!!! Będę mogła Ci pozazdrościć pięknego i czyściutkiego mieszkanka !!!
ja jestem świeżo po remoncie mieszkania a w trakcie w firmie, więc wiem, ile z tym roboty. Za to po remoncie jest bardzo miło
Violetta21 - Wto 15 Lip, 2008 22:55
A ja dzisiaj troszkę się leniłam Smile bo mieliśmy rocznicę ślubu i dostałam takie kwiatuszki od mężusia Smile

ale nie ma tak dobrze Smile tapetę trzeba było zedrzeć ze ściany....

a powstaje coś fiołkowego Smile bardziej na jesień chociaż ostatnio lato nas nie rozpieszcza...

jola373 - Wto 15 Lip, 2008 23:17

Violetta21, wszystkiego najlepszego! kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie

Coś fiołkowego ma ładny ażurek! cool

gabis - Wto 15 Lip, 2008 23:28

Violetta21, dołączam się do życzeń Joli
Krulik - Wto 15 Lip, 2008 23:28

Violu! naj naj z okazji rocznicy:D A fioletek ładnie się zapowiada;)
dota72 - Śro 16 Lip, 2008 08:07

Wiolu wszystkiego najlepszeg cmoknięcie , kwiatek dla ciebie .
Asia S. - Śro 16 Lip, 2008 10:37

kwiatek dla ciebie Na dalszej drodze życia odkreślaj pogodne dni z małą ilością chmurek, a fiolki niech subtelnie pachną w waszym domku
Zosia32 - Śro 16 Lip, 2008 10:45

Violu wszystkiego najlepszego
Jarka - Śro 16 Lip, 2008 10:49

bean - Śro 16 Lip, 2008 11:00

Violetta21, życzenia szczęścia i miłości z okazji rocznicy ślubu kwiatek dla ciebie

Fioletowa robótka zapowiada się pięknie!!!

Violetta21 - Śro 16 Lip, 2008 14:37
Bardzo dziękuję za życzenia

Antonina - Śro 16 Lip, 2008 16:23

Viola - wszystkiego naj naj najlepszego kwiatek dla ciebie
Elżbieta P. - Śro 16 Lip, 2008 16:50

Violu, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojego męża kwiatek dla ciebie
bjanna - Śro 16 Lip, 2008 18:41

Violu, miodowego życia kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
Bernadka - Śro 16 Lip, 2008 20:48

wielu jeszcze rocznic w miłości i szczęściu i niekoniecznie ze zdzieraną tapetą hahahihi kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie kwiatek dla ciebie
ata30 - Śro 16 Lip, 2008 22:39

Bernadka napisał/a:
wielu jeszcze rocznic w miłości i szczęściu i niekoniecznie ze zdzieraną tapetą
cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
a na efekt końcowy nie mogę sie doczekać

Bożena- 2000 - Śro 16 Lip, 2008 23:34

Samych radosnych rocznic. Fiolecik już czaruje.