To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara1 cz.II

Grażyna - Czw 12 Lut, 2009 13:12

No podziwiam Basiu twoje tempo, bo niby nitki nie takie cienkie, a dziergasz tak szybko, że praktycznie co 2 dni jest cos nowego. Ja obecnie dziergam szydelkiem 2,5mm z Malwy, już 3 dzien i konca nie widac, a nitka dosć gruba i się tak zastanawiam, jak ty to robisz. Wszystko urocze i takie inne, niz dotychczas. cudo brawo brawo brawo
Violetta21 - Czw 12 Lut, 2009 13:18

kurcze nie zdążyłam jeszcze jednej bluzeczki pochwalić a tu już topik powstał śliczne brawo
barbara 1 - Czw 12 Lut, 2009 13:40

Dziewczyny moje kochane,dziergam teraz prawie non stop,bo nie mogę się obrobić do tego stopnia,że nawet do 24h w nocy.Jest jeden plus,ostatnia bluzka i topik to tylko po 100 gr. na każdy ciuch.Ze spódnicą zejdzie dłużej,ale też muszę się spieszyć.Na szczęscie jestem tylko z Maćkiem w domu,reszta wyjechała na dwa tygodnie,więc obowiązków mam dużo mniej w domu.Byłam dzisiaj w butiku(wczesniej pisałam,że jadę)mam tą śmieszną chuste(pózniej zrobie fotki)czegos takiego jeszcze nie widziałam na oczy i w dodatku mam toto zrobić z czarnej korneli,chyba zejdzie z kg.nitki i miesiąc czasu na jej wykonanie.
JJka nie mam maszyny dziewiarskiej i nawet nie chcę moje klientki chcą wszystko ręcznie zrobione

jola373 - Czw 12 Lut, 2009 14:09

Ech, tylko powzdycham!

Basiu, cudo!!! cool brawo

anna.pluta1 - Czw 12 Lut, 2009 14:23

brak słów ekspres cool
barbara 1 - Czw 12 Lut, 2009 14:28

To ma byc na wzór czegoś takiego

Grażyna - Czw 12 Lut, 2009 14:29

Też jestem ciekawa, jak ta chusta wygląda, skoro jest taka dziwna i smieszna. Wstawiaj ja tutaj szybciutko.

A co do czasu dziergania? - wątpie, zebys to długo robiła, bo masz turbodoładowanie w łapkach wesoło mi wesoło mi wesoło mi

Beata T - Czw 12 Lut, 2009 14:45

Tyle nowości Basiu wielkie brawo brawo brawo bluzeczki super co to dla Ciebie jak nie jeden dzień to dwa i na pewno śmigniesz cool
Madzia - Czw 12 Lut, 2009 18:24

Świetny ten topik! brawo brawo brawo
reni - Czw 12 Lut, 2009 18:46

jola373 napisał/a:
Ech, tylko powzdycham!

Basiu, cudo!!! cool brawo

i ja też sobie powzdycham hahahihi

a chustę to ty Basieńko zrobisz w mig,ani się obejrzymy i już będzie wesoło mi

gosia89 - Czw 12 Lut, 2009 18:57

Basiu twoje prace są przepiękne . uklon uklon brawo brawo
Laura S. - Czw 12 Lut, 2009 19:52

Basiu,dawno mnie nie było,a Ty widzę szalejesz! Pooglądałam,według mnie osiągnęłaś mistrzostwo świata Smile. A pamiętam jak to chyba Ty,dawno temu zarzekałaś się,że na zamówienia nie chcesz robić Smile. A tu prosze ,rozkręcasz interes Very Happy. Brawo i oby tak dalej Smile
agnia.p - Czw 12 Lut, 2009 20:59

cool cool brawo cool cool brawo cool cool
nula - Pią 13 Lut, 2009 00:26

A ja co mam napisać ????
Wchodzę tu co parę dni (bo częściej nie daję rady) i dostaję oczopląsu, zwichnięcia żuchwy (to od tej opadającej ciągle szczęki szczęka ), palpitacji serca i sama nie wiem czego jeszcze !!!!!!
Barbara - ja przez Ciebie inwalidką zostanę !!!!!!! rotfl
Ale najważniejsze, że jesteś zadowolona ! Nie dość, że robisz to co lubisz to jeszcze kasa z tego jest na dodatek.
A dla siebie czasami też coś robisz ????????????

jola373 - Pią 13 Lut, 2009 01:07

Basiu, Ty wiesz, że to moze byc coś fajnego?! Poważnie! cool

Takie chusto-szaliko-ponczo hahahihi

Super do ogrzania i prezentowania.

anna.pluta1 - Pią 13 Lut, 2009 06:07

widziałam coś takiego na kims to jest niezłe zarzucone przez ramie koniec przedniej cześci jak szalik.powodzenia
misia0808 - Pią 13 Lut, 2009 09:21

Basiu nie było mnie kilka dni a Ty znów przyprawiasz mnie o zawał. Tyle tego powstało i same piekności! Podziwiam Cię bardzo za tempo, pomysły i mistrzowskie wykonanie. Jestes niedoścignionym wzorem dla wielu z nas uklon uklon brawo brawo
barbara 1 - Pią 13 Lut, 2009 16:52

Dziewczyny jest już cały komplecik.Nitka Gloria,szydełko 3,5mm,poszło na całość 400gr.

Elżbieta P. - Pią 13 Lut, 2009 20:21

jak zobaczyłam tą spódnicę, wróciłam się specjalnie do poprzedniej strony, bo tam prezentujesz ten fajny topik, to było wczoraj o 10.38, a dzisiaj o 16.52 jest już spódnica - to nie jest możliwe żeby w tak krótkim czasie powstała wcale niemała rzecz, Basia jak ty to robisz nie mam bladego pojęcia, nie mogę się nadziwić papa
a spódnica oczywiście śliczna brawo

jola373 - Pią 13 Lut, 2009 20:22

Super komplet!!! cool brawo

Potwierdziło się! SZALONA!!! Codziennie nowy ciuch! cool brawo

reni - Pią 13 Lut, 2009 20:24

Basiu cz ty chcesz żebym dostała zawału serca kazanie

dziergasz z szybkością światła hahahihi

spódniczka cudna uklon cool cool brawo brawo brawo

bean - Pią 13 Lut, 2009 20:30

brawo brawo brawo świetny komplecik!!!

reni napisał/a:
dziergasz z szybkością światła

albo jeszcze szybciej hahahihi

barbara 1 - Pią 13 Lut, 2009 21:04

Mogę Wam zras wstawić fotke nietoperz który kończę,a zaczęłam o 17-stej
Violetta21 - Pią 13 Lut, 2009 21:15

spódniczka śliczna brawo
Basia po prostu dzierga co dzień po jednej rzeczy abyśmy mogły cieszyć nimi oczy hopla

nula - Pią 13 Lut, 2009 21:17

O matko kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mdleje