To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

ciapara - Śro 01 Gru, 2010 19:15

Ja tez bylam w szoku jak ogladalam wiadomosci
Podobno stacja przekaznikowa zawiodla... szok normalnie
Ciesze sie ze u Ciebie ok.

Rekawiczki piekne

lamika88 - Śro 01 Gru, 2010 19:23

ciapara, Wielkie dzięki cmoknięcie Z wczorajszych wydarzeń pozostało mi jeszcze przewrażliwienie na dźwięk karetki straży pożarnej lub policji puknąć się I oczywiście ciągle nasłuchuję czy coś się nie dzieje... Nie jest to do końca normalne ale pewnie niedługo przejdzie.
Grażyna - Śro 01 Gru, 2010 20:42

Wiem, co czujesz. Przeżyłam rok temu wybuch gazu w sasiednim bloku. W obu blokach wyleciały okna, poniszczyły samochody. Pożar byl ogromny, a stało się tak od wylanego mleka na kuchni. Na szczęście moja klatka była dość odległa i w naszym mieszkaniu nie było szkód. Współczuję...
marysia54 - Śro 01 Gru, 2010 23:48

Tak to straszna tragedia dla mieszkańców i w dodatku w taki mróz.
Coś ten rok jest strasznie pechowy dla naszego kraju, bez przerwy jakieś kataklizmy.
Dobrze, że u Ciebie wszystko w porządku, trzymaj się cieplutko cmoknięcie

lamika88 - Czw 02 Gru, 2010 09:52

Grażyna, marysia54, dziękuję za wsparcie cmoknięcie Dzisiaj życie na osiedlu praktycznie wróciło do normy, oprócz tych kilku rodzin z rozwalonej klatki... Ale jak patrzy się przez okno nie widać w ogóle ze jeszcze 36 godzin temu działo się to co można było zobaczyć w telewizji.
bejbi88 - Czw 02 Gru, 2010 14:05

ohhh jak dobrze że już wszystko wraca do normy, tak mnie to wszystko przeraziło że aż u siebie w domku piecyka gazowego nie włączyłam, za to jak po całym dniu wróciłam w domku tylko 4 stopnie na plusie wściekły ale takie to życie mamy, mam nadzieję że już nas nic w tym roku nie zaskoczy i wszystko w następnym będzie lepiej i szczęśliwie.

odnośnie karetek i straży to jak jestem w domu to średnia 2 razy na godzinę jedzie kartka na sygnale Sad aż przykro się robi Sad

lamika88 - Czw 02 Gru, 2010 14:46

bejbi88, po tej akcji wszyscy są przewrażliwieni. My jeszcze gazu nie mamy ale jak nam włączą to pewnie będę się bała z niego korzystać puknąć się A teraz z innej beczki wesoło mi Skończyłam kolejną część prezentu gwiazdkowego dla siostry wesoło mi Prezentacja na mnie (niezbyt udana bo trochę przemęczona tym wszystkim jestem) ale jest wesoło mi

Mam nadzieję, że siostrze się spodoba... puknąć się Mi taka średnio pasuje ale ona właśnie w takiej chodzi wesoło mi Jeszcze tylko rękawiczki (już zaczęłam) i prezenty dla siostry będą gotowe wesoło mi Może w końcu będę miała czas zrobić coś dla siebie hahahihi hahahihi

Violetta21 - Czw 02 Gru, 2010 20:06

super czapa cool brawo
Cieszę się że już lepiej się czujesz cmok
rzeczywiście ten rok jest paskudny dla niejednej z nas właśnie się ważą losy czy od stycznia zamkną mi sklep czy nie mdleje

ciapara - Czw 02 Gru, 2010 20:25

lamika88,
Cytat:
Może w końcu będę miała czas zrobić coś dla siebie
Hi hi hi skad ja to znam... w tym calym roku robotkowym... zrobilam dla siebie naprawde niewiele ...
saba52 - Czw 02 Gru, 2010 20:28

lamika88, Super czapka brawo brawo brawo
Dlaczego ja takich nie mogę nosić wściekły

Bozenka7 - Czw 02 Gru, 2010 20:30

kwiatek dla ciebie lamika88, czas robi swoje ... cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
...ale śliczny prezent sprawisz siostrzyczce cool cool kwiatek dla ciebie cool cool

marysia54 - Czw 02 Gru, 2010 22:24

lamika88

Suuuuper czapka
brawo uklon brawo uklon brawo

lamika88 - Czw 02 Gru, 2010 23:42

Violetta21, cmoknięcie saba52 cmoknięcie , Bozenka7, cmoknięcie marysia54, cmoknięcie

ciapara napisał/a:
w tym calym roku robotkowym... zrobilam dla siebie naprawde niewiele ..
No to Aga łap za druty i rób wesoło mi Córcia już do komunii wyszykowana to teraz pora żeby i mamusia w tym dniu błyszczała wesoło mi
Jarka - Pią 03 Gru, 2010 08:11

saba52 napisał/a:
Super czapka
cool cool cool
ciapara - Pią 03 Gru, 2010 08:21

Tak powinnam.. ale przyjecie po komunii w domu... i tyle jeszcze spraw do załatwienia... mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim...
mimusia-1 - Pią 03 Gru, 2010 09:23

brawo brawo brawo sliczna czapusia ja z prezentami nie wiem czy zdażę (została mi do zrobienia czapka dla dziewczynki 11latki ,chusta,i tunika dla córci)
bejbi88 - Pią 03 Gru, 2010 10:41

ojej ślicznie wyszła czapka radocha radocha radocha radocha

no to bierz się za druty i zrób sobie coś kazanie
co do gazu będzie dobrze i próbuj Smile

Mysza - Pią 03 Gru, 2010 12:47

Piekny prezent. brawo brawo brawo Zazdraszczam Twojej siostrze. Ja niestety mam brata, który z robótkami nie ma zamiaru mieć nic do czynienia i raczej nic dla mnie nie zrobi. Znając życie rodzina też o mnie zapomni na Gwiazdkę jak od paru lat i znów ja zrobię prezenty wszystkim i sobie samej. Very Happy

cmok cmoknięcie
M.

dehajola - Pią 03 Gru, 2010 14:09

czapusia śliczna brawo no i współczuję przeżyć - dobze że już ok cmok
lamika88 - Pią 03 Gru, 2010 17:26

Jarka, cmoknięcie mimusia-1, cmoknięcie bejbi88, cmoknięcie Mysza, dehajola, cmoknięcie

Bardzo Wam wszystkim dziękuję cmoknięcie A co do przeżyć to już jest ok... wesoło mi Wystarczyły dwie spokojne noce w mieszkaniu i się uspokoiłam wesoło mi Jeszcze tylko będą małe obawy przy używaniu gazu ale jeszcze nam nie włączyli... puknąć się

anle - Pią 03 Gru, 2010 18:01

Piekna czapka brawo brawo brawo
Mariola - Pią 03 Gru, 2010 18:39

brawo brawo brawo radocha radocha radocha
lamika88 - Sob 04 Gru, 2010 12:12

anle, cmoknięcie mariola196412, cmoknięcie
lamika88 - Nie 05 Gru, 2010 18:24

Siostra mnie dzisiaj męczyła żebym w końcu zrobiła jej kolczyki... Kupiła sobie koraliki (ja dorzuciłam trochę swoich koralików i elementów) i oto co powstało wesoło mi

Kupiłam również nową melanżową nitkę... I tak na próbę powstały motylki... wesoło mi

anle - Nie 05 Gru, 2010 18:27

Piękne brawo brawo brawo