To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

bjanna - Sob 19 Maj, 2007 16:10

Halinko podziwiam Cię, ja nie znoszę prucia wściekły w takiej sytuacji moja robótka idzie na samo dno szafy i przystępuję do następnej, ale Ty masz cierpliwość i z tego co już widziałam doskonale sobie poradzisz radocha
torebeczka i kapelusik bardzo ładne cool radocha bye

szyszka - Sob 19 Maj, 2007 21:29

Torebka super cool cool kapelusik tez super, szczególnie pomysł cool

Co do prucia..nie pruta praca źle się nosi wesoło mi

Ula_K - Nie 20 Maj, 2007 00:18

Torebka cool cool cool a kapelusiki urocze brawo brawo brawo
Halkuk - Nie 20 Maj, 2007 09:15

Bjanna, Szyszka, Ula_K, dziękuję Wam ślicznie kwiatek dla ciebie love kwiatek dla ciebie

szyszka napisał/a:

Co do prucia..nie pruta praca źle się nosi wesoło mi

Coś w tym jest Wink bo czasem pruję sporo hahahihi hmm hahahihi

Violetta21 - Nie 20 Maj, 2007 11:38
Temat postu: Prace Halkuk
Halinko kapelusik jest super cool torebka bardzo mi się podoba brawo brawo i czekam na efekt końcowy bluzeczki, a co do prucia hmm to jest nieodłączny element przy każdej dzierganej robótce... bye
gabis - Nie 20 Maj, 2007 12:46

Halkuk, brawo brawo brawo
alienor - Nie 20 Maj, 2007 15:51

Wspaniałe prace , bardzo podoba mi się ten początek bolerka , Halkuk nie rzucaj tego w kąt czasami , czekam na efekt końcowy bo zapowiedż jest super

bardzo podoba mi sie koszyko- kapelusz , poproszę o jakąś instrukcję jak to zrobić , ja go już widzę na głowie mojej Michasi , do białej sukienki poprostu cudo

Halkuk - Nie 20 Maj, 2007 17:06

Violetta21, Gabis, Alienor, dziękuję serdecznie idę na imprezęcmoknięcie kwiatek dla ciebie

alienor napisał/a:

bardzo podoba mi sie koszyko- kapelusz , poproszę o jakąś instrukcję jak to zrobić , ja go już widzę na głowie mojej Michasi , do białej sukienki poprostu cudo

Robiłam to przed świętami , nie pamiętam z jakiej gazetki hmm ale wiem że była to serwetka która miała fajny wzorek , a ja go nieco zmniejszałam w obwodzie Wink tzn że jak miały być 3 oczka łańcuszka to ja robiłam 2 itp. Dopiero "rondo" robiłam normalnie wg wzoru i wyszło mi to tak wesoło mi . Cały czas jako koszyczek stało to na stole , ale sezon świąteczny za nami , a ja mam bzika na punkcie kapelusików hahahihi . Ten akurat jest większy niż miniaturki które robiłam wcześniej , ale dla dziecka i tak za mały .

Gosiek - Nie 20 Maj, 2007 18:03

Śliczne prace - szczególnie podoba mi się torebka, wielkie brawo brawo brawo
Grochu - Nie 20 Maj, 2007 19:31

Halina często zastanawiam się co właściwie robię: szydełkiem, na drutach, czy też pruję? Ostatnio odnoszę wrażenie, że głównie z powrotem zamieniam w kłębki to , co już zrobiłam wściekły

Torebka po zmianach nabrała nowego blasku , a kapelusik jak zwykle słodki cool

Elżbieta P. - Nie 20 Maj, 2007 20:35

świetne przeróbki - torebka jest teraz bardzo fajna cool kapelusik śliczny i oczywiście ciekawa jestem bluzeczki radocha co do prucia, to każdy ma to samo, bez prucia nie zrobimy niczego, tak już chyba musi być bye
asia0407 - Nie 20 Maj, 2007 21:53

Halina za kapelusz i torebkę brawo brawo brawo brawo brawo brawo śliczności
ciaachoo - Pon 21 Maj, 2007 08:10

na temat prucia to już nawet nic nie napisze,ale pocieszające jest to,ze nie tylko ja tak mam
Halinko super torebka brawo
uroczy ten kapelusz,podoba mi sie brawo
no i tez czekam na gotowe bolerko wesoło mi

pozdrawiam serdecznie cmoknięcie

Bernadka - Pon 21 Maj, 2007 08:56

brawo brawo brawo brawo śliczna torebka i kapelusik też a bluzeczka , cóż szydełkowanie uczy cierpliwości hahahihi albo i nie hahahihi pozdrawiam i trzymam kciuki za bluzeczkę radocha radocha
beniaka - Pon 21 Maj, 2007 09:06

Śliczne prace brawo brawo brawo
agnieszkamat - Pon 21 Maj, 2007 09:18

Podziwiam wszystko cmoknięcie cmoknięcie cool cool cool przecudne kapelusik,torebka bluzeczka uklon uklon topik byłby równie śliczny
Krakowianka - Pon 21 Maj, 2007 11:38

torebka i kapelusz b.ładne uklon uklon uklon
czasami już tak jest że bez prucia się nie obejdzie pewno wiele z nas tak ma hahahihi
ale jak się skończy robótke i jest dobrze to buźka się cieszy nie!
życzę więc Ci cierpliwości w poprawkach! cmok

szydeleczko - Pon 21 Maj, 2007 12:44

Halkuk przesliczne prace bolerko tez zapowiada sie super nie przejmuj sie ja niedawno tez zrobilam bluzke i babka twierdzila ze nosi rozmiar 38 (i na taki rozmiar robilam mierzac na manekinie) a tu okazalo sie ze u gory tak 38 ale w biodrach 44 i bluzka u dolu robiona w calosci cala musiala byc robiona od nowa ale coz - teraz jestem madrzejsza biore miare i mierze - jeszcze raz brawa pozdrawiam bye brawo radocha
Halkuk - Pon 21 Maj, 2007 15:58

Gosiek, Grochu, Fruzia, Asia0407, Ciaachoo, Bernadka, Beniaka, Agnieszkamat, Krakowianka, Szydeleczko, dziękuję love kwiatek dla ciebie cmoknięcie
Dziewczyny jesteście kochane uklon A z tym pruciem to mnie pocieszyłyście wesoło mi

alienor - Pon 21 Maj, 2007 17:29

EUREKA- cmoknięcie Halkuk ja cię ozłocę, proste jak budowa cepa , dopasuję serwetkę , która mi się podoba i machnę hopla kapelusz . Nie wpadłam na taki genialny pomysł, jakoś gotowe schematy nie bardzo mi sie podobały , a w serwetkach można przebierać do woli, hopla
Halkuk - Pon 21 Maj, 2007 19:10

Alienor, cieszę się że mimo wszystko pomogłam wesoło mi
Serwetek faktycznie jest cała masa a niektóre naprawdę prześliczne , aż żal żeby tylko na meblach leżały - mam nadzieję że ujrzę Twoje dzieło , jak będzie gotowe cmoknięcie Powodzenia ! cool

magnolia - Pon 21 Maj, 2007 19:55

Halkuk, Twoje prace jak zawsze wspaniale cool cool cool cool brawo brawo brawo brawo a z pruciem to tez mam za pan brat juz piaty raz zaczynam bluzeczke dla corci i jest jeszcze nie tak jak powinno wesoło mi love
ata30 - Pon 21 Maj, 2007 22:00

Halkuk torebka wspaniała, brawo brawo brawo niezły pomysł z opszydełkowaniem, cool cool cool teraz zacznę rozglądać się za niedrogimi torebkami,
już nie mogę się doczekać końca bluzeczki

LadyKingfisherg - Pon 21 Maj, 2007 22:05

Halkuk, wszystkie prace przewspaniale brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Wto 22 Maj, 2007 07:54

Magnolia, Ata30, LadyKingfisherg, dziękuję love kwiatek dla ciebie love

Ata30, ja mam w zapasie kolejne 3 torebki - jedna jest wielka i dwie mniejsze Smile . Teraz można kupić za niewielkie pieniążki torebkę z zamkiem , z podszewką i nie ma problemu . Zameczek do mojej pierwszej torebki , kosztował więcej niż teraz dałam za całą torebkę hahahihi -bo kilka dni temu kupiłam torebeczkę za 2 zł !!! puknąć się Jak się w końcu zdecyduję na jakiś kolor to zrobię ją sobie Smile .