To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania

ela3s - Nie 22 Sty, 2012 00:31

niestety mnie też nie będzie.... strasznie żałuję Sad
Lucysia - Nie 22 Sty, 2012 13:00

Niestety z powodu zmienności pogody tym razem Elbląg nie dojedzie. Proszę o przypomnienie, że na kolejne spotkanie miałyśmy zabrać ze sobą coś w tematyce walentynkowej, więc mała sugestia z mojej strony, żeby termin lutowego spotkania przypadł na 12.02 Co Wy na to?
Pozdrawiam i bardzo żałuję, że nie spotkam się z Wami.

gustavo_2008 - Nie 22 Sty, 2012 18:55

Bardzo żałuję, ze mnie nie ma z Wami wściekły
woalka - Nie 22 Sty, 2012 20:26

My też żałowałyśmy, że Was nie było.
Myślami byłyśmy z Wami.
Pozdrawiamy serdecznie!

oslun - Nie 22 Sty, 2012 22:24

Elbląska propozycja została przyjęta radocha
Prowadzę dalej biuro rzeczy znalezionych - właścicielka parasola już dzwoniła.
Cieszę się, że jednak było nas trochę (bałam się, że będzie nas ok. 10)

alutka171 - Nie 22 Sty, 2012 23:22

Szkoda że Was nie było!!!

Dziękuję za przemiłe spotkanie Smile
A tu można zobaczyć co na nim się działo http://alutka172.multiply...AKI_22-_01-2012

Lucysia - Nie 22 Sty, 2012 23:35

Ile cudnych prac ! I nawet nowe (i dawno niewidziane osoby) się pojawiły. No i oczywiście Marylka znowu pokazała coś nowego- chciałabym bardzo na następnym spotkaniu zobaczyć "na żywo" te zaplątane szaliki.
cirena - Pon 23 Sty, 2012 08:41

Lucynko juz wiesz jak bylo na spotkaniu ,jednak wszyscy wspominali ze Was brakuje a szkoda .
Tak jak sugerowałaś nastepne spotkanie ustalono podtrzymujac twoja propozycje na 12 l u t e g o mam nadzieje ze aura dopisze i nasze wspaniale kolezanki Elblążanki tez.Pozdrawiam ciepło wszystkie ktore nie dotarły na spotkanie

ela3s - Pon 23 Sty, 2012 18:04

Alutko,dziękuję Ci za zdjęcia cmoknięcie widać na nich , że jak zwykle atmosfera była super!
Jak już Lucysia zauważyła było dużo bardzo ładnych nowych prac nawet już związanych tematycznie z Wielkanocą , a Marylka jak zwykle coś wymyśliła brawo
następnym razem nie odpuszczę spotkania ! wesoło mi

oslun - Sob 04 Lut, 2012 12:26

Dziewczyny, zmarła Mama Reni - może jesteśmy w stanie jakoś Jej pomóc?
woalka - Sob 04 Lut, 2012 12:47

Bardzo mi przykro. Serdecznie współczuję.

Za mało jednak znam sytuację, żebym była w stanie podpowiedzieć jak pomóc.
Z autopsji wiem, że najbardziej potrzebowałam... świętego spokoju i ciszy.
Byłam wdzięczna za nierozdrapywanie, ale za cichą modlitwę i serdeczne myśli.
Cudowne były też dla mnie takie gesty, jak np. niespodzianka od Reni.

oslun - Śro 08 Lut, 2012 19:16

Kochane,w niedzielę ubierzcie się ciepło, bo zima trzyma! brrrrrr
cirena - Czw 09 Lut, 2012 14:07

Ewuniu dlaczego mamy sie cieplo ubrac czyzby zabraklo "sztrumu" ,a jak cieplo mamy sie ubrac, walonek nie mamy a rozbierac sie nie musimy poczekamy z tym do wiosny zima
oslun - Pią 10 Lut, 2012 10:03

Irenko, budynek po feriach wychłodzony. Śnieg co prawda w sali nie leży, ale nie jest za ciepło.
śnieżka

Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 20:07

Obie z córką dojechałyśmy szczęśliwie. Ale droga bardzo marna(chwilami jechałyśmy 30 km/h) i szczerze mówiąc gdybym wiedziała, że tak będzie sypało, to chyba bym nie wybrała się. Ale nie żałuję, bo spotkanie udane. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcia.
gustavo_2008 - Nie 12 Lut, 2012 20:25

Kolejne Elblążanki też są już w swoich domach wesoło mi

Tak jak pisała Lucynka droga była fatalna wściekły

Spotkanie jak zwykle było udane cmoknięcie

alutka171 - Nie 12 Lut, 2012 21:36

...a ja właśnie się bałam że w ogóle do nas nie przybędziecie ze względu na tą pogodę i ciesze się bardzo , że się myliłam cmoknięcie
Dziękuję serdecznie za spotkanie i ciepłą "walentynkę" hopla

Moja porcja zdjęć ze spotkania http://alutka172.multiply...ANIE_12.02.2012

wyrosnieta11 - Nie 12 Lut, 2012 21:37

a ja zdjecia wrzuce jutro :*
janeczka33 - Nie 12 Lut, 2012 21:42

Ech jak ja się za Wami stęskniłam. Ustaliłyście termin marcowego spotkania?? Mam nadzieję, że tym razem dotrę cmoknięcie cmoknięcie
alutka171 - Nie 12 Lut, 2012 21:55

janeczka33 napisał/a:
Ech jak ja się za Wami stęskniłam. Ustaliłyście termin marcowego spotkania?? Mam nadzieję, że tym razem dotrę cmoknięcie cmoknięcie

To tak jak my za Tobą cmoknięcie

Następne spotkanie 25 marca połączone z wielkanocną wymianką

cirena - Nie 12 Lut, 2012 21:56

Kamien z serca mi spadł a tak sie martwilam ze pada i jak dojedziecie do domku ale jak juz wiem ze jestescie na miejscu to moge spokojnie jsc spac .

Natomiast wszystkim Paniom podziekowania za miła i serdeczna atmosfere zreszto jak zawsze a takze za zorganizowanie przez Lucynke walentynek .Dzieki Tobie Lucynko miałysmy Mikolaji oraz Walentynki.

A moze teraz cos pomyslimy na z a j ą c a. Poddaje ten temat do dyskusji,prosze wyrazać opinie na temat zajaca kto za ,kto przeciw ,i kto sie wstrzymal.
co by tu...

Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 22:02

Oczywiście na następnym spotkaniu robimy zająca, tylko proszę o niezapominaniu o prezentach oraz o tym, aby cieszyć się z tego co otrzymałyśmy, bo tym razem było różnie....
Barbarka - Nie 12 Lut, 2012 22:03

I ja się strasznie za Wami stęskniłam kwiatek dla ciebie już drugie spotkanie opuściłam: w styczniu ja byłam chora, teraz Zuzia... ot zimowa proza życia. Mam nadzieję, że w marcu już nic się nie wydarzy. Fajnie, że są chociaz zdjęcia, dziękuję! Pozdrawiam Was serdecznie cmoknięcie
Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 22:20

Trzeci raz próbuję wkleić zdjęcia wściekły Może wreszcie się uda:

Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 22:22

Jeszcze kilka jak się uda