Nasze spotkania - GDAŃSK- spotkania
ela3s - Nie 22 Sty, 2012 00:31
niestety mnie też nie będzie.... strasznie żałuję
Lucysia - Nie 22 Sty, 2012 13:00
Niestety z powodu zmienności pogody tym razem Elbląg nie dojedzie. Proszę o przypomnienie, że na kolejne spotkanie miałyśmy zabrać ze sobą coś w tematyce walentynkowej, więc mała sugestia z mojej strony, żeby termin lutowego spotkania przypadł na 12.02 Co Wy na to?
Pozdrawiam i bardzo żałuję, że nie spotkam się z Wami.
gustavo_2008 - Nie 22 Sty, 2012 18:55
Bardzo żałuję, ze mnie nie ma z Wami
woalka - Nie 22 Sty, 2012 20:26
My też żałowałyśmy, że Was nie było.
Myślami byłyśmy z Wami.
Pozdrawiamy serdecznie!
oslun - Nie 22 Sty, 2012 22:24
Elbląska propozycja została przyjęta
Prowadzę dalej biuro rzeczy znalezionych - właścicielka parasola już dzwoniła.
Cieszę się, że jednak było nas trochę (bałam się, że będzie nas ok. 10)
alutka171 - Nie 22 Sty, 2012 23:22
Szkoda że Was nie było!!!
Dziękuję za przemiłe spotkanie
A tu można zobaczyć co na nim się działo http://alutka172.multiply...AKI_22-_01-2012
Lucysia - Nie 22 Sty, 2012 23:35
Ile cudnych prac ! I nawet nowe (i dawno niewidziane osoby) się pojawiły. No i oczywiście Marylka znowu pokazała coś nowego- chciałabym bardzo na następnym spotkaniu zobaczyć "na żywo" te zaplątane szaliki.
cirena - Pon 23 Sty, 2012 08:41
Lucynko juz wiesz jak bylo na spotkaniu ,jednak wszyscy wspominali ze Was brakuje a szkoda .
Tak jak sugerowałaś nastepne spotkanie ustalono podtrzymujac twoja propozycje na 12 l u t e g o mam nadzieje ze aura dopisze i nasze wspaniale kolezanki Elblążanki tez.Pozdrawiam ciepło wszystkie ktore nie dotarły na spotkanie
ela3s - Pon 23 Sty, 2012 18:04
Alutko,dziękuję Ci za zdjęcia widać na nich , że jak zwykle atmosfera była super!
Jak już Lucysia zauważyła było dużo bardzo ładnych nowych prac nawet już związanych tematycznie z Wielkanocą , a Marylka jak zwykle coś wymyśliła
następnym razem nie odpuszczę spotkania !
oslun - Sob 04 Lut, 2012 12:26
Dziewczyny, zmarła Mama Reni - może jesteśmy w stanie jakoś Jej pomóc?
woalka - Sob 04 Lut, 2012 12:47
Bardzo mi przykro. Serdecznie współczuję.
Za mało jednak znam sytuację, żebym była w stanie podpowiedzieć jak pomóc.
Z autopsji wiem, że najbardziej potrzebowałam... świętego spokoju i ciszy.
Byłam wdzięczna za nierozdrapywanie, ale za cichą modlitwę i serdeczne myśli.
Cudowne były też dla mnie takie gesty, jak np. niespodzianka od Reni.
oslun - Śro 08 Lut, 2012 19:16
Kochane,w niedzielę ubierzcie się ciepło, bo zima trzyma!
cirena - Czw 09 Lut, 2012 14:07
Ewuniu dlaczego mamy sie cieplo ubrac czyzby zabraklo "sztrumu" ,a jak cieplo mamy sie ubrac, walonek nie mamy a rozbierac sie nie musimy poczekamy z tym do wiosny
oslun - Pią 10 Lut, 2012 10:03
Irenko, budynek po feriach wychłodzony. Śnieg co prawda w sali nie leży, ale nie jest za ciepło.
Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 20:07
Obie z córką dojechałyśmy szczęśliwie. Ale droga bardzo marna(chwilami jechałyśmy 30 km/h) i szczerze mówiąc gdybym wiedziała, że tak będzie sypało, to chyba bym nie wybrała się. Ale nie żałuję, bo spotkanie udane. Zaraz spróbuję wkleić zdjęcia.
gustavo_2008 - Nie 12 Lut, 2012 20:25
Kolejne Elblążanki też są już w swoich domach
Tak jak pisała Lucynka droga była fatalna
Spotkanie jak zwykle było udane
alutka171 - Nie 12 Lut, 2012 21:36
...a ja właśnie się bałam że w ogóle do nas nie przybędziecie ze względu na tą pogodę i ciesze się bardzo , że się myliłam
Dziękuję serdecznie za spotkanie i ciepłą "walentynkę"
Moja porcja zdjęć ze spotkania http://alutka172.multiply...ANIE_12.02.2012
wyrosnieta11 - Nie 12 Lut, 2012 21:37
a ja zdjecia wrzuce jutro :*
janeczka33 - Nie 12 Lut, 2012 21:42
Ech jak ja się za Wami stęskniłam. Ustaliłyście termin marcowego spotkania?? Mam nadzieję, że tym razem dotrę
alutka171 - Nie 12 Lut, 2012 21:55
| janeczka33 napisał/a: | Ech jak ja się za Wami stęskniłam. Ustaliłyście termin marcowego spotkania?? Mam nadzieję, że tym razem dotrę  |
To tak jak my za Tobą
Następne spotkanie 25 marca połączone z wielkanocną wymianką
cirena - Nie 12 Lut, 2012 21:56
Kamien z serca mi spadł a tak sie martwilam ze pada i jak dojedziecie do domku ale jak juz wiem ze jestescie na miejscu to moge spokojnie jsc spac .
Natomiast wszystkim Paniom podziekowania za miła i serdeczna atmosfere zreszto jak zawsze a takze za zorganizowanie przez Lucynke walentynek .Dzieki Tobie Lucynko miałysmy Mikolaji oraz Walentynki.
A moze teraz cos pomyslimy na z a j ą c a. Poddaje ten temat do dyskusji,prosze wyrazać opinie na temat zajaca kto za ,kto przeciw ,i kto sie wstrzymal.
Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 22:02
Oczywiście na następnym spotkaniu robimy zająca, tylko proszę o niezapominaniu o prezentach oraz o tym, aby cieszyć się z tego co otrzymałyśmy, bo tym razem było różnie....
Barbarka - Nie 12 Lut, 2012 22:03
I ja się strasznie za Wami stęskniłam już drugie spotkanie opuściłam: w styczniu ja byłam chora, teraz Zuzia... ot zimowa proza życia. Mam nadzieję, że w marcu już nic się nie wydarzy. Fajnie, że są chociaz zdjęcia, dziękuję! Pozdrawiam Was serdecznie
Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 22:20
Trzeci raz próbuję wkleić zdjęcia Może wreszcie się uda:
Lucysia - Nie 12 Lut, 2012 22:22
Jeszcze kilka jak się uda
|
|
|