Pogaduchy - ciaza
Susan - Czw 15 Lip, 2010 19:20
Koniecznie proszę pozdrowić Monikę ode mnie. Tak coś czułam, że to milczenie podejrzane jest! Trzymam kciuki i zanosze dobre myśli juz od jakiegoś czasu
będzie dobrze! Bo niby jak inaczej ma być???
maranta - Czw 15 Lip, 2010 23:57
Ja również gorąco pozdrawiam Monikę i gratuluję- mam nadzieję, ze radość z córci pomoże jej szybko wrócić do zdrowia
bjanna - Pią 16 Lip, 2010 09:48
przed chwilą rozmawiałam z Moniką
jak pisała Jola Monika nadal leży w szpitalu, ale lepiej się czuje choć do pełni sił jeszcze daleko..... ale jest dzielna i cała szczęśliwa, że ma swoje kochane maleństwo, a Kalinka rośnie, przybywa na wadze i powiem Wam w sekrecie, że jest prześliczna
prosiła, żeby wszystkim podziękować za trzymane kciuki i pozdrowienia
woalka - Pią 16 Lip, 2010 10:04
bjanna, dzięki za dobre wieści!
Nie ustajemy w trzymaniu kciuków i nadal czekamy kiedy Monika będzie mogła odezwać się do nas osobiście
LidkaM - Pią 16 Lip, 2010 19:25
Rzadko ostatnio mam czas aby zajrzeć na forum a o Monice myślę codziennie. Moje gratulacje również i kciuki mocno zaciśnięte za szybki come back! Dzielne dziewczyny, świetnie się spisałyście!
iwonka - Sob 17 Lip, 2010 07:46
ja też serdecznie pozdrawiam Monikę niech szybciutko wraca do zdrowia i gratulacje z narodzin córeczki
wiesia_33 - Nie 18 Lip, 2010 01:38
Dołączam się do życzeń i trzymam mocno kciuki za Monikę
Elżbieta P. - Nie 18 Lip, 2010 11:17
i ode mnie uściski i gratulacje dla Moniki
karmelek - Nie 18 Lip, 2010 11:27
Gratulacje i moc pozdrowień dla naszej dzielnej Moniki Szybko wracaj do pełnej formy i dużo zdrówka dla małej Kalinki
milamirka - Pon 19 Lip, 2010 18:07
Gratulacje dla nowych mam Moniko wracaj szybciutko do nas -zdrowa trzymam kciuki i pokazuj swoja Karolinke
monika_b - Wto 27 Lip, 2010 14:45
Dziewczynki dziękuję Wam bardzo wszystkim za wsparcie i kciuki za mnie i Kalinkę. Wszystko tak jak napisała Jola, z malutką wszystko dobrze, jest śliczna, zdrowa i rośnie jak na drożdżach. Niestety ja niemal nie straciłam życia. Kalinka nie będzie miała rodzeństwa... niestety. Ale trzeba się cieszyć z tego co jest, najważniejsza jest ona, a ja mam nadzieję jakoś powoli dojdę do siebie. A to moja Kalinka
a tu ma już miesiąc
woalka - Wto 27 Lip, 2010 15:14
monika_b, bardzo się cieszę, że jesteście już razem.
Raz jeszcze gratulacje dla Ciebie, Kalinki i wszystkich Waszych bliskich.
To prawda, że Kalinka jest ważna, ale Ty jesteś tak samo ważna jak ona. Obie jesteście dla siebie najważniejsze na świecie i proszę, dbaj o siebie, żebyś mogła mieć dużo siły, cierpliwości i miłości dla córeczki. A ja będę zawsze trzymać kciuki za zdrowie Was obu.
Trzymajcie się i dawaj czasami znać jakąś fotorelacją jak to małe kochanie rośnie
milamirka - Wto 27 Lip, 2010 15:23
Moniko sliczna coreczka Gratulacje raz jeszcze a jakie dlugie i duzo wloskow ma Tobie zycze szybkiego powrotu do zdrowia i udzielania sie na forum od czasu do czasu bo to roznie bywa z malenstwem ):
nula - Wto 27 Lip, 2010 15:43
Monika !!!!!!
Rany, ale się cieszę, że się odezwałaś !!!!
Kalinka jest cudowna !!!!!
Buziaki i uściski dla Was obu - dzielne dziewczyny z Was !!!!!
karmelek - Wto 27 Lip, 2010 15:52
monika_b jak dobrze, że już jesteś mam nadzieje, że teraz czekają Was już tylko dobre chwile
barbara 1 - Wto 27 Lip, 2010 17:06
Najwieksze szczęście dla ojca i matki,
Nad dobra ziemskie,rozkosze,dostatki.
To ich krew-życie,to ich własne dziecię,
Co im nad wszystko droższe jest na świecie.
Z tej to okazji ślem szczerych życzeń słowa;
Niechaj ta Wasza pociecha dziś nowa
Radosnie jak kwiatek w pogodny dzień lata,
Niechaj sie chowa w zdrowiu,długie,długie,lata.
I sercom Waszym da widok radosny!
Jak mała jaskółka na początek wiosny.
Serdeczną miłością,z prawdziwą szczerością
Niech kocha świat!
I w owej miłości,dla całej ludzkości
Niech żyje Sto Lat![/b
Madzia - Wto 27 Lip, 2010 17:21
| karmelek napisał/a: | | mam nadzieje, że teraz czekają Was już tylko dobre chwile |
To samo chciałam powiedzieć i życzę Ci tego z całego serca! Kalinka jest cudna!
bjanna - Wto 27 Lip, 2010 19:56
Monika!!
jeszcze raz gratuluję
Kalinka jest śliczna jak księżniczka, Miss Świata wysiadkę przy niej robi
trzymajcie się mocno
wracaj do sił
i pokazuj nam Kalinkę najczęściej jak się tylko da
Susan - Wto 27 Lip, 2010 23:52
Moniko jak dobrze, ze już jesteś... Kalinka cudowna! Cieszcie się razem sobą!
wiesia_33 - Śro 28 Lip, 2010 00:31
monika_b gratuluję ślicznej córeczki
Szybciutko wracaj do zdrowia
zonieczka - Śro 28 Lip, 2010 08:46
Ależ ona jest słodziutka
Życzę Wam obu dużo zdrówka, żebyście mogły cieszyć się każdą chwilą razem spędzoną
Grażyna - Śro 28 Lip, 2010 14:26
Dobrze, że żyjesz i że z dzieckiem wszystko w porządku. Dbaj o siebie i badx dobrej mysli
monika_b - Sob 23 Paź, 2010 23:53
Czy ktoś wie co u LidkiM? Ona już chyba w terminie, albo i po coś mi się tak zdaje.
karmelek - Nie 24 Paź, 2010 09:09
Też o niej często myślę... może niedługo się odezwie...
nula - Nie 24 Paź, 2010 09:46
| monika_b napisał/a: | Ona już chyba w terminie, albo i po coś mi się tak zdaje.
|
Wydaje mi się, że chyba już po...
Też jestem ciekawa co u niej....
miejmy nadzieję, że się odezwie niebawem
|
|
|