Galerie prac użytkowników forum - prace nuli - po pół roku - str.178
karmelek - Śro 29 Lip, 2009 19:44
nula tak się zastanawiałam, kiedy coś pokażesz? Decu Ci wychodzi super, frywolitki pierwsza klasa
| Cytat: | | otrzymałam pisemną zgodę i błogosławieństwo właścicielki |
bo padnę ze śmiechu
A tego z kółeczek dzielonych szczerze zazdroszczę
| Cytat: | | jednak szydełka tak zupełnie nie zdradziłam |
no myślę! Wszak kibicuję i czekam na kolejną boską irlandkę
Haniutka - Śro 29 Lip, 2009 21:09
Nula frywolitki wspaniałe decu piękne
a ta lawenda
nula - Śro 29 Lip, 2009 21:28
dziękuję, dziękuję !!!!
strasznie się cieszę, że Wam się podoba !!!
| bean napisał/a: | | I widzę, że jednak ostatnio lubisz bardziej czółenko niż szydełko |
a wcale nie ! - na szydełku po prostu wolniej przybywa zwłaszcza jak się robi 3 rzeczy równocześnie i jeszcze na drutkach na dodatek
| makneta napisał/a: | | Masz może pożyczyć trochę czasu? |
makneta, żartujesz ? sama bym chętnie trochę przygarnęła !!!!!
teraz po prostu mam urlop i nadganiam zaległości
karmelek - no co ?, przecież otrzymałam ?
do irlandki przybyło parę nowych elemencików - tylko muszę się zmobilizować i zrobić wykrój z papieru (a strasznie tego nie lubię ), żeby móc zacząć łączyć te elementy
i na razie czekam na przypływ natchnienia jak to ma wyglądać w całości
_ulcia - Śro 29 Lip, 2009 21:42
Nula świetne prace ale deseczka z lawendą jest naj naj naj
Violetta21 - Śro 29 Lip, 2009 23:31
Nula jak zawsze cudeńka stworzyłaś
o tak troszkę wolnego czasu by się przydało w pracy szkolenia więc późno się wraca a w czasie wolnym wiadomo czas weków
iwonka - Czw 30 Lip, 2009 06:17
nula przepiękne prace, chylę czoło przed Twoim talentem
Ainer - Czw 30 Lip, 2009 07:44
Cuda ,cuda i jeszcze raz cuda
Aniela41 - Czw 30 Lip, 2009 07:51
super prace
Bożena- 2000 - Czw 30 Lip, 2009 18:08
Piękne prace, bardzo lubię Twój wątek. Podziwiam, trochę zieję zazdrością. Cuda i cudeńka. Artystka z Ciebie.
Grażyna - Czw 30 Lip, 2009 21:26
Wspaniałe wszystko, szczególnie te kubeczki i frywolitki. Mam pytanie, czy te kubeczki maja dno? Do jakich celów je wykorzystujesz?
jola373 - Czw 30 Lip, 2009 21:48
Nula, z zachwytem obejrzałam Twoje piękne prace!
Uzdolniona z Ciebie artystka!
maranta - Czw 30 Lip, 2009 21:59
Świetne wszystkie robótki, lubię taką różnorodność
Ja moje kubeczki, które robiłam na początku decu-przygody jako nieudolne wprawki, te które zdołałam ocalić wykorzystuję do koralików- w każdym kubeczku inne kolory.
Niestety zostały mi tylko trzy kubeczki plus dwie puszki a zabawy z decu jakoś zaprzestałam i jakoś nie tęsknię
Moje też są ze szpulek chyba po Eldorado a denka mają ze sklejki ( http://maranta.livenet.pl...%20(Custom).jpg )
nula - Czw 30 Lip, 2009 22:49
_ulcia, Violetta21, iwonka, Ainer, Aniela41, Bożena- 2000, Grażyna, jola373, maranta, - dziewczyny kochane jesteście wszystkie
Bo muszę się Wam przyznać w tajemnicy, że ja mam podobnie jak jola373 - tzn. też zawsze trochę się obawiam pokazywać moje prace , ale potem jak czytam wasze posty to od razu chce mi się robić dalej.
| Bożena- 2000 napisał/a: | | Podziwiam, trochę zieję zazdrością. |
To ziejemy do siebie wzajemnie - ja ciągle podziwiam Twoje dzieła i też często zazdrość mnie zżera.
Aniu - muszę Ci się przyznać, że to właśnie Twoje kubeczki były dla mnie inspiracją - strasznie spodobał mi się pomysł wykorzystania szpulek po niciach.
Bardzo fajnie się z nich robi - ja trenuję sobie na nich cieniowania, spękania, kropkowania itp. a jak nie wyjdzie to mała strata.
Grażynko - tak mają dna - ja przyklejam od spodu takie kwadratowe "wafelki" od piwa i potem brzegi obcinam skalpelem.
Ostały mi się tylko dwa ostatnie i w jednym trzymam pędzle a w drugim długopisy
Można wykorzystać je jako pojemnik do czegokolwiek
marysia54 - Czw 30 Lip, 2009 23:38
Nula masz sprytne łapki , które tworzą same cudeńka aż miło oglądać wszystkie Twoje prace
beti9 - Pią 31 Lip, 2009 12:50
Bardzo ładne kubeczki a deseczka śliczna. Już stęskniłam się na Twoimi pracami.
Frywolitki też cudne ale kompletnie nie wiem jak się je robi i już chyba czasu na nie nie znajdę.
Czy w kubeczkach nie nakładasz kraka na całość? bo pod motywem jakby nie było pęknięć, czy dobrze myślę?
nula - Pią 31 Lip, 2009 13:08
marysia54, beti9, dzięki !!!
beti9, nakładam kraka na całość. tylko ja na tych kubkach eksperymentuję różne sposoby nakładania kraka i farby. W związku z tym ten krak nie zawsze wychodzi równo na całym kubeczku.
I jak naklejam motywy to staram się je rozmieścić tak, żeby ten ładny krak był widoczny a ten brzydki albo jego brak - zakryty.
A na tych kubeczkach jest akurat papier a nie serwetki więc nawet gdzie był krak to papier go zakrył, więc wygląda jakby pod motywami go nie było.
Ada - Pią 31 Lip, 2009 13:18
Nula jestem zazdrosna, bo ja tego robić nie umiem, tzn. nigdy nie próbowałam. Śliczności!!!
nula - Pią 31 Lip, 2009 13:37
Ada, dziękuję,
| Ada napisał/a: | | nigdy nie próbowałam. |
to po prostu spróbuj !!!!
Ja też zaczęłam się w to bawić dopiero 3 miesiące temu
Phoebe - Pią 31 Lip, 2009 16:53
nula, slicznosci! i taka roznorodnosc!
marzy mi sie decu...taka skrzyneczka - wiecie jak kiedys byly na nici, takie rozsuwane na boki.. i jeszcze pudelko drewniane na druty....jak kupie takie skrzyneczki (gole) to moze zdecyduje sie je podrasowac decu... poki co podgladam i zielenieje z zazdrosci!
bjanna - Pią 31 Lip, 2009 18:10
nula, przyprawiasz mnie o zawrót głowy wszystko tak mi się podoba, że od razu chcę takie mieć a czasu brak i frywolitek robić nie potrafię, choć słowo daję, że próbowałam, ale coś nie bardzo mi to wychodzi w tym temacie cosik tempawa jestem i na razie nie dotykam, ale kiedyś wrócę do tematu od września będę często się spotkać z z klubem seniora, a wiem że cuda te babcine rączki wyprawiają, wiec może uda mi się pozyskać tajemną wiedzę i w tym kierunku od naszych szanownych seniorek
Pani Mama - Pią 31 Lip, 2009 21:40
nula mowe ,i odjęło
jusia1437 - Sob 01 Sie, 2009 14:32
dla mnie bomba, aż szczena opada
Beata T - Nie 02 Sie, 2009 15:35
Pieski na kubeczku ale ślicznie wyszły , biżuteria śliczna
bela1304 - Nie 02 Sie, 2009 19:14
Nula prześliczne cudeńka
Ula_K - Nie 02 Sie, 2009 19:32
kubeczki przesliczne o frywolitkach nawet nie wspomne Te Twoje sprytne lapki robia cuda.
|
|
|