To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Prace Barbara1 cz.II

barbara 1 - Pią 20 Lut, 2009 09:48

Ślicznie dziękuje dziewczyny cmoknięcie cmoknięcie
Teraz przez cztery dni mnie nie bedzie na forum.Więc proszę wstrzymajcie się z wiadomosciami na pw.Będę od wtorku.Całuski dla Wszystkich cmoknięcie

mordka - Pią 20 Lut, 2009 10:29

barbara 1 napisał/a:
Teraz przez cztery dni mnie nie bedzie na forum.Więc proszę wstrzymajcie się z wiadomosciami na pw.Będę od wtorku.Całuski dla Wszystkich cmoknięcie

Zabrzmiało tajemniczko hmm

gosias - Pią 20 Lut, 2009 11:03

Bardzo ładna bluzeczka cool brawo brawo brawo
beacia-24 - Pią 20 Lut, 2009 13:12

barbara 1, bluzia cudna i nie widzę w niej nic skromnego - jest cudna brawo radocha brawo
Erhe - Pią 20 Lut, 2009 16:50

cool
misia0808 - Pią 20 Lut, 2009 16:56

barbara 1 napisał/a:
Nasza Basia zrobiła sobie ferie zebalek A już poważnie Basieńko ostatnia bluzeczka bardzo mi się podoba. Super wzorek cool brawo brawo
Elżbieta P. - Pią 20 Lut, 2009 20:38

świetna ta ostatnia bluzeczka, do zobaczenia po przerwie wesoło mi bye
wiesia_33 - Pią 20 Lut, 2009 21:01

śliczniusia bluzeczka brawo brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Jarka - Sob 21 Lut, 2009 07:57

Należy Ci się Basiu chwila wytchnienia po tym ciągłym, ale dla Ciebie jakże przyjemnym pędzie. cmoknięcie
Beata T - Nie 22 Lut, 2009 09:48

Bluzeczka świetna i to powstała w jeden dzień gały radocha radocha radocha
ata30 - Pon 23 Lut, 2009 17:34

super bluzeczka
barbara 1 - Wto 24 Lut, 2009 14:19

misia0808 napisał/a:
Nasza Basia zrobiła sobie ferie

nasz komputer pojechał do generalnego przeglądu,na szczęscie juz jest w domciu.Ja nie miałam żadnej przerwy.Są nowosci wydziergane,tylko,że w kompie nie ma zadnych programów,teraz trzeba na nowo wszystko wgrywać.Ja sie na tym nie znam,starszy syn bedzie powolutku wszystko znowu wgrywał

Bernadka - Wto 24 Lut, 2009 15:40

brawo basiu śliczna bluzia brawo brawo
jola373 - Wto 24 Lut, 2009 18:09

Basiu, zmobilizuj starszego do wgrania tego co trzeba, bo starsze panie czekają na Twoje nowości kwiatek dla ciebie
misia0808 - Śro 25 Lut, 2009 22:24

Oj to Ci współczuje Basiu, ja tez miałam niedawno awarię mojego kompika i niestety po naprawie wiele rzeczy mi poginęło. Mam nadzieję, że nie będziesz miała tego problemu. Czekam cierpliwie na nowości. A swoja drogą wypoczynek napewno by Ci się przydał, tak ciężko pracujesz szydełkiem
barbara 1 - Czw 26 Lut, 2009 10:19

To trochę nowosci
Bluzka z kotka wiskozowego.Szydełko 3,00mm poszło 200 gr. z hakiem

komplet b.szybko zrobiony(bo była taka potrzeba klientki na wyjazd)Nitka Fantazja,szydełko 7,00mm.poszło nie całe 250gr.Szal 2m dł.30cm.szer.

Czapka i beret

A na tapecie
Bluzka z hemery(czarna ze srebrem nitka)

Tunika z korneli

Bluzka z coton filet

i to nie wszystko co mam zaczęte.Oczywiscie zaczęłam już robić chusto-szal i białą bluzkę z elementów i też cieniutka nitka hemera

wiesia_33 - Czw 26 Lut, 2009 10:29

barbara 1 tempo powalające uklon wszystkie prace śliczne i te zaczęte też zapowiadają się super(jak zawsze) cool cool cool brawo brawo brawo brawo cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
amsta1 - Czw 26 Lut, 2009 10:30

Przepiękne, widzę że praca wre cool cool brawo brawo
jola373 - Czw 26 Lut, 2009 10:55

Z wielką przyjemnością dziś tu zajrzałam - tyle nowości!!!! cool

Wszystko super!!! brawo

Zaintrygowała mnie tunika z kornelii - takich elementów chyba jeszcze nie widziałam, a bardzo ciekawie wyglądają. co by tu...

Bluzka z hemery uświadomiła m, że już dawno planowałam jej zrobienie, ale gdzieś zapodziałam schemat. puknąć się

Niebieskie elementy z cotton filet też super wyglądają. cool

Dobra, dziś rano pokazałaś zaczęte, ciekawa jestem kiedy pokażesz ukończone? wesoło mi

qrystyna216 - Czw 26 Lut, 2009 11:12

Jak oglądam prace Basi to przypomina mi się filmik zamieszczony tu na forum wesoło mi takie tempo pracy brawo

Nie moglam się powstrzymać i wkleiłam

http://www.youtube.com/watch?v=M6ZjMWLqJvM

Grażyna - Czw 26 Lut, 2009 11:53

Wszystko zapowiada się na piękne, a ja jednoczesnie współczuję ci Basiu, bo nitki czarne, no i podziwiam, że tyle rzeczy naraz robisz. cool
buziaczek - Czw 26 Lut, 2009 11:58

jacie kręce ile nowych prac a ile powstaje wesoło mi
Asia S. - Czw 26 Lut, 2009 12:03

Jak zwykle tempo zawrotne i piękne prace brawo
Jarka - Czw 26 Lut, 2009 12:10

Asia S. napisał/a:
Jak zwykle tempo zawrotne i piękne prace

jola373 napisał/a:
dziś rano pokazałaś zaczęte, ciekawa jestem kiedy pokażesz ukończone?

cool cool brawo brawo cool cool brawo brawo cool cool

barbara 1 - Czw 26 Lut, 2009 12:10

jola373 napisał/a:
Zaintrygowała mnie tunika z kornelii - takich elementów chyba jeszcze nie widziałam, a bardzo ciekawie wyglądają.

wzór zaczerpnięty z pledu

przed połaczeniem tak wygladał

Grażyna napisał/a:
a ja jednoczesnie współczuję ci Basiu, bo nitki czarne, no i podziwiam, że tyle rzeczy naraz robisz. cool

rano tylko z czarnych nitek.A wieczorkiem z jasnych,dlatego tyle mam zaczętych robótek.Teraz robie duzo wolniej,moi panowie wrócili po wojażach do domciu to i obowiązków wiecej wściekły wściekły wściekły

qrystyna216 napisał/a:
Nie moglam się powstrzymać i wkleiłam

filmik jest fantastyczny i chyba coś w tym jest,bo własnie mój szal tak przybywał