To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Halkuk

Violetta21 - Wto 19 Cze, 2007 23:46
Temat postu: Prace Halkuk
Halinko teraz wózeczek jest w pełnej krasie cool brawo brawo
mama Jo - Śro 20 Cze, 2007 08:09

Wózeczek coś pieknego kwiatek dla ciebie
Zosia32 - Śro 20 Cze, 2007 09:26

Bolerko śliczne cool cool cool cool cool
ale pomysł na prezent i wykonanie dla szczęśliwej babci superrrrrrrrr radocha radocha radocha radocha
Pozdrowienia wesoło mi

Halkuk - Śro 20 Cze, 2007 14:11

Ślicznie dziekuję love kwiatek dla ciebie Jestescie kochane wesoło mi
Mam nadzieję , że jako prezencik tez się spodoba - jutro tam idę . A wózeczek od wczoraj stoi na półce i kółeczka wytrzymują wesoło mi , całkiem dobrze się trzyma . Bałam sie że będę musiała jeszcze jakoś krochmalu na te kółka użyć - ale widzę że nie trzeba !

Zygfryd Smarzyk - Śro 20 Cze, 2007 15:45

Wózek przenajfajniejszy. Brawo.
Z tysiącem serdeczności

agnieszkamat - Czw 21 Cze, 2007 12:16

Piękne bolerko a wózeczek po prostu boski cool cool cool cool
szydeleczko - Czw 21 Cze, 2007 12:39

cool brawo ooooo
magnolia - Czw 21 Cze, 2007 12:45

cudenkaaaaaaaaaaa uklon wesoło mi hopla cool cool cool brawo brawo brawo love
Halkuk - Czw 21 Cze, 2007 18:33

Dziękuję uklon dziękuję love kwiatek dla ciebie
Wózeczek już podarowany , wzbudził zachwyt , postawiono go na honorowym miejscu - tzn musi być na widoku żeby wszyscy widzieli hahahihi jak to określiła obdarowana Wink

Zygfryd Smarzyk - Czw 21 Cze, 2007 18:54

Cytat:
musi być na widoku żeby wszyscy widzieli

Miło jest otrzymać tak wspaniałą "zapłatę" za... przyjemność robienia takich cudeniek. Chciałbym być na Twoim miejscu...
bye bye
Idź za ciosem i rozkochaj się w szydełku trójwymiarowym.
Z tysiącem serdeczności

Halkuk - Czw 21 Cze, 2007 19:59

Zygfrydzie , dziękuję uklon kwiatek dla ciebie wesoło mi
To wspaniała sprawa , podarować coś własnoręcznie zrobionego komuś , kto to doceni wesoło mi Mnie bardzo to ucieszyło bye

Cytat:

Idź za ciosem i rozkochaj się w szydełku trójwymiarowym.

Napewno jeszcze nie jedno "coś" Wink powstanie , bo to lubię :wesolek:

Pyza - Czw 21 Cze, 2007 22:09

Wózek naprawdę bombowy wybuchowo ! Bardzo podoba mi się dopracowanie szczegółów - elfik w charakterze dzidziusia oraz poduszeczka i kołderką. Świetny pomysł i wykonanie. brawo brawo brawo
gabis - Pią 22 Cze, 2007 00:20

Halkuk, ogromne brawo brawo brawo za bolerko i jeszcze brawo brawo brawo a wózeczek!!!
Jarka - Pią 22 Cze, 2007 08:35

Jeszcze raz wielkie brawo brawo brawo brawo brawo za wózeczek jest boski. I dziękuję za schemacik uklon uklon uklon , spróbuję taki zrobić.
alicja11 - Pią 22 Cze, 2007 13:54

Halkuk, bolerko cudne a wózeczek dla malca to to miniaturowe dzieło,wiem ile zachodu jest przy krochmaleniu tych drobiazgów cool cool cool uklon Wózeczek za 5 zł to wcale nie dużo masz rację panie w kwiaciarni nie znaja rękodzieła a tak masz satysfakcje z zadowolenia obdarowanej wesoło mi
Halkuk - Pią 22 Cze, 2007 19:02

Dziewczyny dziękuję love kwiatek dla ciebie wesoło mi

Alicja muszę przyznać że wykończanie wózeczka zajęło mi dużo więcej czasu niż jego wydzierganie hahahihi Będę robić jeszcze kolejne dla rodzinki wesoło mi , myślę że tym razem pójdzie mi to sprawniej hahahihi . A za 5 zł nie ma mowy żebym sprzedała , to wolę robić w prezencie i mieć satysfakcję z radości jaką to sprawiło wesoło mi

ata30 - Sob 23 Cze, 2007 21:53

wózeczek jest wspaniały, bolerko bardzo mi sie podoba brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Nie 24 Cze, 2007 09:48

Ata, dziękuję love kwiatek dla ciebie
Asia S. - Śro 27 Cze, 2007 15:56

Halinko! Panie w sklepie jak się nudzą to niech wydziergają kilka takich wózeczków i sprzedają za 5 zł... Patrzę i oczu nadziwić nie mogę. brawo
Klaudia - Śro 27 Cze, 2007 22:36

Śliczny ten wózeczek! *zapisałam sobie nawet schemacik na dysku, z pewnością się kiedyś przyda Smile*
Faktycznie lepiej robić na prezent, w sklepach, to myślą, że takie w chwilę można zrobić i sprzedawać za grosze. Nie ma tak łatwo nie wolno

dota72 - Czw 28 Cze, 2007 09:33

Śliczności cmoknięcie .
Bolerko świetne,a wózeczek boski kwiatek dla ciebie cmok brawo .

Halkuk - Czw 28 Cze, 2007 16:30

Asia , Klaudia , Dota dziękuję ślicznie love kwiatek dla ciebie Cieszę się że Wam się podobały moje prace wesoło mi uklon
Bernadka - Czw 28 Cze, 2007 18:25

Halkuk, za 5 złotych to panie niech sobie swoje prace sprzedają , niestety ja często spotykam się z niezbyt miłymi paniami w pasmanteriach , patrzą na mnie jak na wariata gdy pytam o jakieś nici typu Aida albo o DMC , mówią żę DMC to tylko muliny puknąć się puknąć się więc wolę się w internetowych zaopatrywać wózeczki brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo brawo
Halkuk - Pią 29 Cze, 2007 06:23

Bernadka, dziękuję love kwiatek dla ciebie
Co do tej ceny , to nawet mąż powiedział że za takie pieniądze nie warto nic robić puknąć się Widział ile czasu i jak męczyłam się z wykończeniem wózka Smile.
No cóż - robię dla własnej przyjemności i przyjemnie jest popatrzeć że ktoś jest z tego zadowolony i potrafi docenić wkład mojej pracy wesoło mi Bo trzeba wiedzieć komu można podarować własnoręcznie zrobioną rzecz , nie każdy to kocha się .

barbara 1 - Pią 29 Cze, 2007 09:20

Halinko wózek dopiero teraz powala na kolana brawo brawo brawo