Nasze prace - Hardanger Nikusa
Haniaga - Wto 10 Wrz, 2013 15:43
Przepiękna serwetka . Bardzo ładnie dobrane kolory. I ja myślę ,że ażur ją jeszcze upiększy.
Bardzo mi się podoba.
Nikus4 - Pon 18 Lis, 2013 19:16
Dziewczynki dostałyście już gazetki te które zamawiałyście? Bo do mnie jeszcze nie przyszła!!!!
mirka-zet - Pon 18 Lis, 2013 19:29
U nich się nieraz trochę czeka. Ja swoją zamawiałam na e-bay'u. Może zadzwoń do nich, albo wyślij e-mail i zapytaj, jak długo będziesz czekać. A w ogóle, to gazetka jest fajna,
jest w niej sporo ładnych rzeczy.
Nikus4 - Pon 18 Lis, 2013 19:37
Już napisałam. Właśnie zobaczyłam że mają nową gazetkę Diana specjal 2185 ale nie wiem czy warto zamówić jak jeszcze tamta nie przyszła.
Haniaga - Pon 18 Lis, 2013 21:06
Ja otrzymałam w piątek gazetkę.
Ale dopiero po moim telefonie.
Miły Pan tłumaczył, że czekają na dostawę z Niemiec. Ale przecież w momencie gdy my zamawiałyśmy to były na stanie . Specjalnie pytałam Pani przyjmującej zamówienie- czy trzeba będzie długo czekać czy też fizycznie mają na stanie.
Oddzwonił za parę minut ,że już wysyła.
mirka-zet - Wto 19 Lis, 2013 09:50
Danusiu, ja właśnie pisałam o tej Dianie Specjal 2185, a Ty jaką zamawiałaś?
Nikus4 - Wto 19 Lis, 2013 13:47
Anna hardanger specjal, tą z aniołkami na froncie.
O! przed chwilką dzwoniłam do wydawnictwa BPV i tej Anny specjal świątecznej już mi nie przyślą! A dostałam potwierdzenie, że przyślą mi ją. Jestem zawiedziona.
elapok - Wto 19 Lis, 2013 14:31
No ja też nie dostałam. Kiedyś u nich zamawiałam to trochę potrwało nim mi przysłali.
Chyba też będę musiała zadzwonić
Nikus4 - Wto 19 Lis, 2013 15:09
Haniu mam prośbę możesz wstawić zdjęcie pierwszej strony tej Anny specjal. Będę szukać może gdzieś znajdę a tak nie wiem nawet jaki to nr jej był.
elapok - Wto 19 Lis, 2013 15:28
Danusiu właśnie przed chwilą napisałam do nich liścik i pani mi zaraz odpowiedziała, że zamówienie do mnie wczoraj wysłano, a zwłoka była spowodowana tym, ze zabrakło im egzemplarzy i przyszły dopiero z Niemiec
Nikus4 - Wto 19 Lis, 2013 16:02
No widzisz ja się nie załapałam. Mąż znalazł mi inną stronę i przed chwilą zamówłam za 6euro na niemieckiej stronie ale zapłacę w złotówkach przy odbiorze.
Ale puki nie będe jej miała to nie mówię że mam. Może tak wyjdzie jak z tym wydawnictwem BPV
Haniaga - Wto 19 Lis, 2013 20:47
Danusiu,
wysłałam Ci mailem skan strony tytułowej gazetki.
Przepraszam, że tak późno. Chyba to już przysłowiowa " musztarda po obiedzie".
Nikus4 - Śro 20 Lis, 2013 16:23
Nie Haniu! Dziękuję!
Dopiero wróciłam do domku. Byłam dziś na badaniach w Sopocie a dla mnie to zmarnowany cały dzień. Bo to 120km od mojego domku.
elapok - Pią 22 Lis, 2013 14:42
No i klapa, dziś dostałam pocztą dużą kopertę a tam tylko inne gazetki, które zamówiłam ale tej Anny spec. niestety nie było tylko przeprosiny, że już nie posiadają
Nikus4 - Pią 22 Lis, 2013 15:45
No widzisz! dobrze, że kasy nie wpłacałam to żadnej innej gazetki mi nie wcisnęli. Widać nierzetelna firma. Zamówiłam u nich tą różową Dianę i też jej jeszcze nie mam. Czuje że nici z tego.
Haniaga - Pią 22 Lis, 2013 19:42
Moje kochane
ponieważ jak się okazuje tylko ja otrzymałam zgodnie z zamówieniem gazetkę, mam taką oto propozycję.
Postaram się , może nawet jutro , zrobić skan gazetki i chętnym przesłać mailem.
Co o tym myślicie ???? Chętne proszę o przesłanie na PW adresu mailowego.
Nikus4 - Pią 22 Lis, 2013 21:34
Oj Haniu jesteś kochana!
Halina46 - Sob 23 Lis, 2013 06:58
Haniu chociaż ja nie zamawiałam ale chętnie skorzystam.
halinaser@wp.pl
Haniaga - Sob 23 Lis, 2013 11:49
skan gotowy.
Podzieliłam to na 7 maili. Osobno zdjęcia szkółka, schematy, uwagi ( ilość tkaniny, nici).
Jakby coś było słabo widoczne to proszę o sygnał.
Ale strasznie Ci Danusiu, nabałaganiłam w Twoim wątku. Przepraszam.
Jeśli uważasz za stosowne to może przenieś to do wątku o wzorach.
Nikus4 - Sob 23 Lis, 2013 12:43
Nie szkodzi Haniu! najważniejsze że będziemy miały gazetkę. Jak będę miała coś nowego i ładnego w zamian podziele się z tobą.
Haniaga - Sob 23 Lis, 2013 12:47
Mam nadzieję,że wszystko doszło.
Ja też zamówiłam Dianę. Toć to zupełnie jak na loterii.
Może i tej gazetki staniemy się wspólnymi siłami posiadaczkami.
Halina46 - Nie 24 Lis, 2013 07:25
Haniu dziękuję Ci bardzo.
elapok - Nie 24 Lis, 2013 08:54
Haniu przesłałam Ci na PW mój adres i będę wdzięczna za przesłanie mi również skanu gazetki
elapok - Pon 25 Lis, 2013 14:24
Dziekuję Haniu za przesłanie wzorków - doszły w świetnym stanie
Nikus4 - Nie 22 Gru, 2013 15:56
Elu dziękuję z życzenia Również składam wszystkim koleżankom z naszego forum dużo zdrowia (bo tego mi brakuje najbardziej), szczęścia i radosnych świąt Bożego Narodzenia. Aby te święta były udane i pełne prezentów.
|
|
|