To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)

ciapara - Śro 02 Lut, 2011 18:45

Pełen szczękospad cool cool
Cudo wyszło niesamowite brawo brawo brawo
No władasz drutami... rewelacyjnie uklon uklon

lamika88 - Śro 02 Lut, 2011 18:54

Bardzo wam dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

saba52 tak jakoś mi się lepiej uczy do egzaminów jak przy powtarzaniu mam robótkę w ręku hahahihi Rękawy robiłam od dołu (jakoś nigdy nie robiłam od góry i chyba nie wiedziałabym jak główkę uformować puknąć się ) i zszywałam (jeszcze nie miałam okazji robić na okrągło). Skończyłam wczoraj o 23:30 hahahihi bo nie mogłam zostawić w połowie wszytego rękawa hahahihi

A młodsza siostra myślała, że ja ten sweter kupiłam hahahihi hahahihi Chyba mnie nie docenia hahahihi

ciapara - Śro 02 Lut, 2011 19:05

lamika88,
Cytat:
A młodsza siostra myślała, że ja ten sweter kupiłam Chyba mnie nie docenia

Juz czuje co Ty bedziesz wyprawiac na tych metalach KP
Z pewnoscia Cie nie docenia Smile

saba52 - Śro 02 Lut, 2011 19:07

lamika88 napisał/a:
A młodsza siostra myślała, że ja ten sweter kupiłam

i to gdzie....hihih
i
lamika88 napisał/a:
(jakoś nigdy nie robiłam od góry
też jeszcze nie robilam ale teoretycznie wiem o co chodzi i wygląda na dosc proste
anle - Śro 02 Lut, 2011 19:08

Piękny brawo brawo brawo
barburka - Śro 02 Lut, 2011 19:26

lamika88, brawo brawo Piękny sweterek,ale nie otwiera mi się powiększenie. Masz dziewczyno talent , wszystkie prace piękne uklon : uklon
basiau - Śro 02 Lut, 2011 22:28

Lamika, aleś Ty zdolna bestia jest Smile Sweter jest śliczny, modelka też niczego sobie oklaski

Robienia od góry nie masz się czego obawiać, to tylko takie straszne się wydaje w teorii, w praktyce jest rewelacyjne - a też dopiero raczkuję w tym temacie Cool

zonieczka - Śro 02 Lut, 2011 22:41

basiau napisał/a:
Robienia od góry nie masz się czego obawiać, to tylko takie straszne się wydaje w teorii, w praktyce jest rewelacyjne

Też tak myślę, ja ostatnio spróbowałam robienia od dołu i bardzo mi się spodobało

Violetta21 - Śro 02 Lut, 2011 22:49

sweterek cud miód malina śliczny brawo uklon
elka j. - Śro 02 Lut, 2011 23:21

Rewelacyjne wdzianko, fantastyczny przytulasek na chłodne dni. cool cool cool
marysia54 - Śro 02 Lut, 2011 23:42

lamika88 Sweterek rewelacja, piękny mdleje gały cool cool cool
brawo brawo brawo brawo brawo brawo

iwonka - Czw 03 Lut, 2011 06:16

lamika88 duże brawa i ukłony sweterek przepiękny brawo brawo brawo uklon uklon uklon
amsta1 - Czw 03 Lut, 2011 07:39

Przepiękny!! brawo
barbara 1 - Czw 03 Lut, 2011 07:53

Cudowny sweterek i slicznie w nim wygladasz brawo brawo brawo
Elżbieta P. - Czw 03 Lut, 2011 08:58

Lamika ależ Ty zdolna jesteś, jakbym zobaczyła ten sweterek "na żywo" też bym pomyślała, że jest kupiony, pięknie go zrobiłaś i ślicznie w nim wyglądasz cool brawo [/b]
iwona150 - Czw 03 Lut, 2011 09:43

lamika88, Wow,ale cudeńko brawo brawo brawo
lamika88 - Czw 03 Lut, 2011 10:12

Bardzo wszystkim dziękuję za tule miłych słów cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie Urosłam w oczach i chyba ze dwa metry mam teraz ot tych pochwał hahahihi

A teraz tak mniej na temat... Właśnie zaczęłam przeprowadzać mój blog bo dużo osób skarży się że na WP nie mogło wystawiać komentarzy... puknąć się Ale widać jest z tym jakiś problem... Tak więc myślę, że już dzisiaj wieczorkiem będzie można zobaczyć mnie pod adresem:

http://lamika88.blogspot.com/

w tej chwili jeszcze jest pusto ale pomalutku zapełniam wesoło mi Oczywiście nie będę przenosić starych postów zostaną na WP a tutaj zacznę od nowego rozdziału robótkowania który zacznie się dzisiaj jak tylko dotrę do domu i rozpakuję moją paczuszkę z biferno wesoło mi Ot taki powód na zmianę adresu hahahihi

Ainer - Czw 03 Lut, 2011 10:43

śliczny sweterek i kolorek cool brawo cmoknięcie
bejbi88 - Czw 03 Lut, 2011 10:52

sweterek rewelacyjny jest!! normalnie napatrzeć się nie mogę Smile cool brawo brawo brawo brawo uklon uklon
Bozenka7 - Czw 03 Lut, 2011 14:57

lamika88, prześliczny cool cool kwiatek dla ciebie cool cool
bean - Czw 03 Lut, 2011 15:07

lamika88, sweterek jest przecudny!!! uklon brawo brawo brawo brawo brawo
Marwalen - Czw 03 Lut, 2011 15:26

Sliczny sweterek brawo brawo
Grażyna - Czw 03 Lut, 2011 16:04

Cudowny sweterek cool
alinuk - Czw 03 Lut, 2011 18:42

Lamika, swietnie w nim wygladasz, cudo! idę na imprezę
lamika88 - Czw 03 Lut, 2011 18:56

Ojej ale miłych słów się naczytałam cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie

A ja właśnie cieszę się moimi nowymi cudami... wesoło mi

Jeszcze nie miałam okazji nimi robić ale próbowałam jak leżą w łapkach i są pod tym względem stworzone jak dla mnie wesoło mi Już się nie mogę doczekać jak zacznę nimi dziergać hahahihi Ale muszę poczekać trochę bo obecnie plątam frywolitkowy naszyjnik na prywatną wymiankę wesoło mi

A z drucikami zamówiłam sobie jeszcze to cudo:

Włoczka Angoramatic. Już się nie mogę doczekać jak zacznę z niej drutować sweterek na okrągło wesoło mi