Galerie prac użytkowników forum - lamika88 - moje uzależnienie (Wiosennie str. 125)
kabyr - Czw 03 Lut, 2011 19:25
Lamilka blezer przepiękny.
Wyglądasz w nim rewelacyjnie.
Jestem pełna podziwu dla Ciebie.
maranta - Czw 03 Lut, 2011 20:22
Lamika
Cudny sweter i w ogóle wszystkie prace piękne. Dobrze, że sobie kupiłaś druciki - komu jak komu, ale Tobie z pewnością się przydadzą
buziaczek - Czw 03 Lut, 2011 21:25
bardzo ładny swetr
buziaczek - Czw 03 Lut, 2011 21:27
bardzo ładny swetr
ciapara - Pią 04 Lut, 2011 09:11
Kamilka ja nie wiem czy Ty napad na bank zrobiłas
Ale zakupy cudowne. Mam nadzieje ze bedziesz bardzo zadowolona z tych drucików tak jak i ja jestem
A włóczka cudna... czyzby na chuste???
lamika88 - Pią 04 Lut, 2011 09:17
| ciapara napisał/a: | | Kamilka ja nie wiem czy Ty napad na bank zrobiłas wesoło mi |
Hehe nie musiałam W końcu kupiłam sobie prezent gwiazdkowy od babć Nie wiedziały co kupić to dały gotóweczkę no a ja już wiedziałam co sobie z niej sprezentuję
| ciapara napisał/a: | | A włóczka cudna... czyzby na chuste??? cool |
Jak zostanie to może... Ale obecnie zaczęłam sweterek z niej Nie jest aż tak bardzo gryząca bo nawet mój tata stwierdził, że mógłby w tym chodzić ale mało mi idzie przy moim rozmiarze to pewnie i na chustę wystarczy
Beata T - Pią 04 Lut, 2011 17:40
przepiękny sweterek
Jarka - Pią 04 Lut, 2011 21:18
| ciapara napisał/a: | | zakupy cudowne |
gustavo_2008 - Sob 05 Lut, 2011 20:07
lamika88, prześliczny blezer i zakupy bardzo udane
małgośka - Nie 06 Lut, 2011 11:47
lamika88, śliczny sweterek i pięknie w nim wyglądasz.
WIELKIE
Wspaniałe zakupy.
makramka - Nie 06 Lut, 2011 21:20
SoWa - Śro 09 Lut, 2011 14:52
cudeńko swetrzycho! No i rozumiem Twoją radość z zakupów! Babcie masz kochane, bo rozumieją Twoją pasję! A może same co nieco ?
lamika88 - Śro 09 Lut, 2011 17:15
| SoWa napisał/a: | | Babcie masz kochane, bo rozumieją Twoją pasję! A może same co nieco sztrikuję ? |
Jedna babcia szyje a druga dzierga skarpetki w każdym rozmiarze i kolorze Co roku dostaję kilka par na mikołaja
Robótkowo ostatnio się ślimaczę bo mam sesję... Na drutach sukienka (a miał być sweter ale tak jakoś sukienkowo wychodzi ) na czółenkach kolczyki a ja siedzę w notatkach... Dzisiaj był jeden egzamin i fatalnie mi poszedł bo zabrakło 1 pkt do zaliczenia (na 18 pkt maksymalny wynik jaki uzyskała jedna osoba było 8 pkt) taki test nam dowalili Każde zadanie składało się z 3 podpunktów i w każdym trzeba było napisać czy jest prawdziwy czy nie... Wystarczyło zrobić jeden błąd i 0 za zadanie... Jak poszłam patrzeć na zadania to te, w których miałam 0 to właśnie było tak, że 2 odpowiedzi dobre jedna zła A tyle się uczyłam... No ale na całe szczęście nie muszę pisać poprawki Profesor okazał się człowiekiem i mam tylko przyjść po wpis a 2 mi nie wpisał tylko po prostu kazał po wpis przyjść w innym terminie (nie wiem co mu zależało mógł wpisać dzisiaj no ale nie będę wybrzydzać... Grunt, że jednak z górki... ) Zaraz siadam już dalej bo w piątek kolejny egzamin... Uczę się na niego już miesiąc tyle materiału ale cały czas mi się mylą nazwiska przy twierdzeniach... Trzymajcie za mnie kciuki w piątek od 9 do 11
Oj ale się rozpisałam
SoWa - Śro 09 Lut, 2011 18:15
No to co się dziwić, że Ty taka uzdolniona, było po kim dziedziczyć, a i atmosfera w takiej rodzinie sprzyjająca rozwojowi artystycznemu!
Eva_31 - Śro 09 Lut, 2011 19:05
lamika88, Sweterek jak i ty w nim wygladasz rewelacyjnie...
Grażyna - Śro 09 Lut, 2011 19:14
| maranta napisał/a: | Lamika
Cudny sweter i w ogóle wszystkie prace piękne. Dobrze, że sobie kupiłaś druciki - komu jak komu, ale Tobie z pewnością się przydadzą  |
Paddington - Czw 10 Lut, 2011 17:18
<---- tu nie ma emotki ściskającej kciuki więc jest ta. Kciukam kciukam i wiem, że egzamin będzi ena bdb. Tylko pochwal się potem
lamika88 - Pią 11 Lut, 2011 15:39
Jestem na półmetku sesji... I nie jestem zadowolona... Dzisiaj miałam egzamin z Matematyki dyskretnej na który uczyłam się od Bożego Narodzenia i tak na 50 zagadnień nie umiałam 5 (ale nie całych zagadnień twierdzenie + dowód tylko po prostu dowodów bo były dla mnie niezrozumiałe) na egzaminie na 7 pytań trafiłam na 3 z tych 5 co nie umiałam... W czasie sesji trzeba mieć szczęście... Ale jednego nikt z nich nie zrobił to próg zaliczenia został obniżony dzięki czemu zdałam na 3,5. Ja jako jedyna miałam z tą Panią zajęcia wcześniej z innego przedmiotu gdzie robiliśmy podobne rzeczy (i też ich nikt nie rozumiał ) Po wynikach dużo osób wychodziło bardzo zadowolonych bo tak im oceniała prace, że nawet za brak założeń w twierdzeniu nie obniżała oceny no to ja pełna nadziei weszłam patrze a mam 3,5 Moja praca była sprawdzona dogłębnie i punkty poleciały mi nawet za to, że na zajęciach coś było oznaczone x a ja to oznaczyłam y a sens był taki sam I jeszcze usłyszałam, że moja praca wogóle nie powinna zostać zaliczona bo nie zrobiłam tego zadania (którego nikt nie zrobił i przez nie została obniżona skala ocen) Tak więc czuję się bardzo niesprawiedliwie potraktowana mam ogromny żal że poświeciłam masę czasu i wszystko co potrafiłam dokładnie rozumiałam bo ja nic nie wykuwam na pamięć a zostałam tak słabo oceniona. W poniedziałek i środę mam kolejne egzaminy więc idę się dalej uczyć ale powoli przestaje wierzyć w to, że jest sens się uczyć, bo niektórzy umieli tylko 10 zagadnień i trafili a nawet ich nie rozumieli tylko wykuli słowo w słowo i teraz mają 5...
Idę na pocieszenie skończę plątać komplet na prywatną wymiankę...
zonieczka - Pią 11 Lut, 2011 15:52
| lamika88 napisał/a: | | powoli przestaje wierzyć w to, że jest sens się uczyć, bo niektórzy umieli tylko 10 zagadnień i trafili a nawet ich nie rozumieli tylko wykuli słowo w słowo i teraz mają 5... |
skąd ja to znam, kilka lat temu zdawałam biochemię, przysiadłam do niej naprawdę solidnie, całe 2 tygodnie nic tylko biochemia, i co ??? koleżanka która jechała ze mną na ten egzamin uczyła się tylko w pociągu, (nauczyła się jednej reakcji i ją trafiła ) a ja dostałam jakiś durny podział cukrów z przykładami z życia codziennego i przykłady mnie rozłożyły na łopatki.... życie. Ja na szczęście studia mam już za sobą, ale trzymam mocno kciuki za Ciebie
ciapara - Pią 11 Lut, 2011 15:56
na pocieszenie
saba52 - Pią 11 Lut, 2011 17:43
lamika88, Nie przejmuj się aż tak Ważne że Ty wiesz że wiesz
Violetta21 - Pią 11 Lut, 2011 19:44
trzymam kciuki za następne egzaminy
Anonymous - Pią 11 Lut, 2011 20:03
lamika88 Twoje prace są rewelacyjne
A zakupy....nie zazdroszczę, ale...no dobra....dają tyle przyjemności i radości. Z włóczki Angoramatic, którą kupiłaś robiłam szal. Ma bardzo ładne kolory ( do podejrzenia w mojej galerii).
Trzymam kciuki za Twoję udaną sesję
dehajola - Pią 11 Lut, 2011 20:49
traktuj to jako lekcje zycia - nie daj się !!
Grażyna - Sob 12 Lut, 2011 17:39
Ważne, że zdałaś tak zawze córce powtarzam. Też jest niezadowolona z sesji, bo liczyła na stypendium, ale sie nie udało. Zdała jednak egzamin z geografii jako jedna z nielicznych też na 3,5 i kazałóam jej się cieszyć, bo jest z czego.
|
|
|