To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Poznajmy się - Dobry wieczór

Ayuto - Pon 24 Lut, 2020 20:07
Temat postu: Dobry wieczór
Witam wszystkich. Trafiłam tu za pośrednictwem jednej z forumowiczek. Uwielbiam szydełkować, obiecuję sobie, że nauczę się również robić na drutach ale wiecznie na to czasu brak. Mam nadzieję na nowe internetowe znajomości.
bye

siebusania - Pon 24 Lut, 2020 21:00

Ayuto, oo Kasiu jednak się skusiłaś zalogować, nie wiem jak to się stało, że nie wspomniałam Ci wcześniej o tym forum, a przecież znamy się już kilka lat i razem szydełkujemy. A nie wspominałaś, że chcesz nauczyć się na drutach. Myślę że znajdą się tu dobre duszyczki i Ci pomogą w nauce. Masz tu tyle wąteczków przeglądaj i się uchwal swoimi pięknymi pracami.
marysia54 - Pon 24 Lut, 2020 23:39

Ayuto

Witam serdecznie na naszym forum
cmoknięcie cmoknięcie

Ayuto - Wto 25 Lut, 2020 07:04

Troszkę się tu na początek porozglądam, bo widzę tu sporo ciekawych tematów i wiele cennych informacji. Oczywiście, że się pochwalę moimi pracami, choć pewno kilka osób zna je z fejsbukowych grup szydełkowych hopla
Ania, kończę projekt szydelkowy i bierzemy się za druty cool

siebusania - Wto 25 Lut, 2020 08:54

Ayuto, Kasiu A będziesz kończyć ten projekt dużej niż ja moje 3? wiesz ja najpierw muszę skończyć chusty. Chyba że w ten sposób chcesz mnie zmobilizować, to zmykam dziergac szaraczka.
marysia54, zapytam nie śmiało, czy jest możliwość żebyś nam pomogła się nauczyć?

we_st - Wto 25 Lut, 2020 11:20

Na mne możecie liczyć
zamia - Wto 25 Lut, 2020 12:20

Na mnie też cool
siebusania - Wto 25 Lut, 2020 21:38

we_st, zamia, oo dziękujemy za chęć pomocy , musimy szybko z Kasią kończyć projekty i brać się za druty
marysia54 - Wto 25 Lut, 2020 22:53

Oczywiście, możecie na mnie liczyć cool
Ayuto - Śro 26 Lut, 2020 07:21

Na razie robię czarny szalik z 2000 m, mam to już dość ale muszę skończyć, a potem mogę robić coś innego byle nie ten sam wzór i nie czarny bo z takiej robótki wyleczyłam się na bardzo długo wesoło mi wesoło mi
japoneczka01 - Sob 29 Lut, 2020 13:07

Ayuto - tak z ciekawości pytam; podajesz 2000m czyli 2 kilometry szalika?

Będziesz nim opasywać matkę ziemię? hmm

siebusania - Sob 29 Lut, 2020 15:14

japoneczka01, Kasia miała na myśli metry wloczki z której powstać szal
Ayuto - Nie 01 Mar, 2020 08:41

japoneczka01 napisał/a:
Ayuto - tak z ciekawości pytam; podajesz 2000m czyli 2 kilometry szalika?

Będziesz nim opasywać matkę ziemię? hmm

Ale oczywiście,że nie wesoło mi
Mam taki motek czarnej włóczki i zamieniam go w szalik, szeroki na 50 cm, długi na razie 150 cm. Potem przymiarka przez klientkę i zrobię jeszcze tyle ile będzie chciała. Ale powiem Ci tak po cichu, że ten szalik mi się już po nocy śni, mam to już trochę dość i będzie jedyny i unikalny. Drugiego takiego nie zrobię oooo nieee

japoneczka01 - Nie 01 Mar, 2020 13:00

Ayuto - No teraz rozumiem - myślałam, że może przystąpiłaś do jakiejś akcji na okoliczność ratowania czegoś tam lub kogoś.