To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Galerie prac użytkowników forum - Maranta

maranta - Czw 28 Cze, 2007 19:08
Temat postu: Maranta
Postanowiłam i ja wreszcie założyć swoją galerię wesoło mi
Poniżej w skrócie ostatnie prace Wink

Klaudia - Czw 28 Cze, 2007 19:16

To wszystko jest takie urocze... uklon
Brawa, po prostu brawo brawo brawo

magdalena - Czw 28 Cze, 2007 19:18

maranto prześliczne prace!!! w końcu stworzyłaś własną galerię cool cool cool cool
Grażyna - Czw 28 Cze, 2007 19:21

Wspaniały przeglad dzieł szydełkowych brawo brawo brawo Nareszcie zrobiłaś galerię adminko brawo Ale to nie wszystkie twoje prace. Wstaw jeszcze pozostałe robótki drutowe, a o frywolitce to juz nie wspomnę. Fakt - jest to dział szydełkowy, sądze jednak że od dawna chwalimy sie wszystkim, co nasze małe raczki wypracują. Mnie osobiście najbardziej podoba się ta śliczna brugijska niebieska bluzeczka. cool cool cool
Elżbieta P. - Czw 28 Cze, 2007 19:36

Aniu, brawo brawo piękny zbiór cool same śliczne rzeczy cool bye
agnieszkamat - Czw 28 Cze, 2007 19:39

Imponujące prace brawo brawo brawo śliczności cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
_ulcia - Czw 28 Cze, 2007 19:51

ooooo ooooo ooooo Śliczne prace i w jakich imponujących ilościach brawo brawo brawo brawo
dota72 - Czw 28 Cze, 2007 20:24

Śliczności kwiatek dla ciebie .
Aniu bardzo ładne i nietuzinkowe rzeczy tworzysz brawo brawo brawo a różowa pantera jest urocza cmok .

Poranna - Czw 28 Cze, 2007 20:43

co jedno, to piękniejsze dzieło! brawo brawo brawo
ola1996 - Czw 28 Cze, 2007 20:47

brawo brawo brawo brawo brawo Wszystko piękne! A Grażynka dobrze napisała pochwal się tu wszystkim;)
Jasieńka - Czw 28 Cze, 2007 21:02

poprostu wspaniałe cool cool
LadyKingfisherg - Czw 28 Cze, 2007 21:41

ja tylko napisze tak:po raz pierwszy jak znalazlam Twoja strone i obejrzalam prace w twojej galerii to natchnelo mnie znw do szydelkowania,takze masz wielka zasluge w moim "powrocie" - wszystko co robisz Aniu jest mistrzostwem brawo brawo brawo
maranta - Czw 28 Cze, 2007 22:05

Embarassed Embarassed Embarassed dziękuję cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
ola1996 napisał/a:
A Grażynka dobrze napisała pochwal się tu wszystkim;)
hihi, chcieliście, to macie wesoło mi wesoło mi wesoło mi co prawda nie wszystko, bo by nie weszło, ale spora część hahahihi

Zygfryd Smarzyk - Czw 28 Cze, 2007 23:03

To się nazywa Wejście! Z przyjemnością pooglądałem Wszystkie Twe Prace, nawet ciuchowe (bo ja tylko serwetki, serwetki i serwetki). Wielkie mistrzostwo. Podejrzewam, że nad morzem czas biegnie z inną prędkością niż w Bydgoszczy. Jeśli tak, to warto zmienić adres.
Dziękuję za tak bardzo robótkowy wieczór, jaki przed monitorem spędziłem. Oczy się pasły, a szydełko odpoczywało. Nawet nie odrobiłem "zadania domowego", i anioł wciąż jest bezskrzydły. Robi się późno... Jutro tu wracam.
Z tysiącem serdeczności

Antonina - Czw 28 Cze, 2007 23:35

Cudowna, imponująca galeria prac- robi ogromne wrażenie. Wielkie brawo brawo brawo GRATULACJE
Trusia - Pią 29 Cze, 2007 04:39

Masz rację, Zygfrydzie, wejście smoka Smile
Najbardziej podoba mi się popielaty sweterek portfelowy, niebieski - chyba dla mamy i taki maleńki topik z rękawkiem do tej asymetrycznej spódnicy Smile Ale wszystko inne też wspaniałe Smile

Halkuk - Pią 29 Cze, 2007 04:51

Jak miło zobaczyć całą galerię uklon
Aniu wspaniałe dzieła i wszystko w jednym miejscu cool brawo cool

Violetta21 - Pią 29 Cze, 2007 07:51
Temat postu: Maranta szydełkuje
Ania cool piękne rzeczy sobie pooglądałam na początek dnia cool brawo wesoło mi i brawa za własną galeryjkę zebalek
barbara 1 - Pią 29 Cze, 2007 08:16

Ania to jest najwiękrza galeria świata brawo brawo uklon uklon
Narescie moje oczy mogą napatrzec się na wszystkie Twoje prace(nie zawsze wchodzę w inne tematy)Jestem pod ogromnym wrażeniem Twoich prac uklon uklon uklon

Bernadka - Pią 29 Cze, 2007 08:55

ANIU już nic nie powiem szczęka mi opadła uklon uklon uklon uklon uklon uklon dumna jestem z kuzynki uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon uklon chyba jednak moje wakacyjne plany na przyszły rok muszą zahaczyć o Gdynię bo Twoje DECU powaliły mnie całkiem , ten zegar cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie cmoknięcie
Zosia32 - Pią 29 Cze, 2007 09:04

Aniu galeria Twoich prac imponująca , prace-dzieła wspaniałe cool
jestem pod dużym wrażeniem ooooo zebalek
duże duże brawa brawo brawo brawo

Pozdrowienia wesoło mi

dota72 - Pią 29 Cze, 2007 09:12

Aniu biżuteria boska uklon uklon uklon .
Elżbieta P. - Pią 29 Cze, 2007 09:27

Aniu, same śliczności są w Twojej galerii, wszystko godne podziwu brawo uklon
Poranna - Pią 29 Cze, 2007 09:28

Ania, Mistrzostwo Świata! aż dech zapiera, zazdroszczę talentu, bo mogłabyś nim obdzielic kilka albo kilkanascie osób!!! cool brawo brawo brawo
moslamawe - Pią 29 Cze, 2007 09:32

Maranto swoją galerią powaliłaś mnie na kolana brawo brawo brawo brawo