To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
RękoDzielni - Forum u Maranty

miejsce spotkań miłośników robótek ręcznych wszelkich
i nie tylko...

Zdrowie - dolegliwości ciążowe

małgośka - Śro 16 Sty, 2008 14:23

Przykro mi, że jesteś poobijana. Odpoczywaj i napisz ile Grześ urósł. love
szydeleczko - Śro 16 Sty, 2008 17:43

PLE PLE trzymaj sie i miej dobry humor mimo boli - Trzymam kciuki bye bye bye
Ple Ple - Czw 17 Sty, 2008 12:15

hej hej Smile

Grześ waży 3100g. Pani doktor powiedziala, ze mam wieeelki brzuch i sama byla zdziwiona. Ale wód płodowych mam w normie. Grześ ułożony główkowo, fikał i nie dawał sie zmierzyć Smile pochwalil sie znowu siusiakiem i jejeczkami Smile
Na poród sie nie zapowiadało wczoraj, ale od dzis nigdy nic nie wiadomo hehehehe

BUZIAKI DLA WAS Smile

Bernadka - Pią 18 Sty, 2008 07:51

Ple Ple, trzymaj się mocno , ZUCH Grześ że fika , ja brzuch miałam ogromny a poród choć trzeci zupełnie mnie zaskoczył wesoło mi wesoło mi
LucynaM - Pią 18 Sty, 2008 08:28

PlePle, trzymaj się ciepło, mój Krzyś ważył 3400, ale ja z kolei w sumie nie miałam duzego brzucha.
Mam nadzieję, ze juz wkrótce będziesz totalnie szczęśliwą mamą Grzesia

Krulik - Pią 18 Sty, 2008 12:16

Adaś zmierzony na dzień przed urodzeniem ważył niby 3800g z dokładnością do 500g... a ja miałam olbrzymi brzuch;P No i się urodził 4300g!! Twój Grześ też duuży chłopak:) Ciekawe jaki będzie wielki wesoło mi
małgośka - Pią 18 Sty, 2008 12:31

Cześć, cieszę się, że Grześ tak ładnie rośnie. Mój Szymek jak się urodził miał 3190g, a urodził się w 36 tygodniu. Trzymajcie się. love cool
Poranna - Nie 27 Sty, 2008 22:19

Ple Ple, jak tam? ... bo paznokcie z nerwów obgryzam Smile
małgośka - Pon 28 Sty, 2008 08:49

Ple Ple, jak żyjesz? Czyżby Grześ był już z nami? cool cmoknięcie bye
Ple Ple - Wto 29 Sty, 2008 17:56

hej,
niestety jeszcze nie.... Ja też już obgryzam paznokcie, bo męcza mnir bóle - ale zawsze mijają. Ledwo chodzę, brzuch na kolanach od tygodnia.... i nic

ale może w piatek? Prezent na urodziny bym miała Smile

BUZIAKI dla Was cmoknięcie

Poranna - Wto 29 Sty, 2008 20:35

Ple Ple napisał/a:
ale może w piatek? Prezent na urodziny bym miała Smile

to ten ... podłogi zmyj w czwartek ;p

magnolia - Wto 29 Sty, 2008 21:19

Ple Ple, jak na urodzinki to sprzatanko w przed dzien razem z myciem okienek Wink
trzymajcie sie oboje bo to juz ostatnia prosta, trzymam cool za pomyslne rozwiazanie cmoknięcie

Ple Ple - Śro 30 Sty, 2008 13:08

No niestety - nie działają na mnie i na Grzesia takie sposoby Smile
małgośka - Śro 30 Sty, 2008 14:25

Ple Ple, ja myślę, że trzeba sie uzbroić w cierpliwość i nie starać się niczego przyspieszyć. Wszystko ma swój czas i miejsce. Grześ też na pewno czeka na odpowiedni moment, aby przyjść na Świat. Jeszcze macie czas.
cool love bye

szydeleczko - Śro 30 Sty, 2008 17:48

ja swojego starszego syna ktory w tym roku skonczy 14 lat urodzilam tydzien wczesniej bo pochodzilam po schodach ale to nie bylo specjalnie tylko musialam wejsc na gore po schodkach a rano na nastepny dzien do szpitala - a tak syn mial sie urodzic na moje imieniny a urodzil sie 13 i to w niedziele ale widocznie tak mialo byc
pozdrawiam Ple Ple i trzymam za WAS kciuki
wściekły

Ple Ple - Śro 30 Sty, 2008 18:37

dzieki!!
Krulik - Śro 30 Sty, 2008 21:02

Bieganie po schodach nie na wszystkie dzidzie działa:) tylko na te co i tak chcą się wcześniej urodzić. Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno i polecam się porządnie wyspać póki jeszcze masz na to czas cmoknięcie
Ple Ple - Czw 31 Sty, 2008 11:10

Niestety nei śpie od połowy ciązy...
betichw - Czw 31 Sty, 2008 13:42

PlePle jak lezalam na patologii to dziewczyny,zeby szybciej urodzic kucaly i wstawaly, rowniez chodzily po schodach. inne chodzily i oblewaly sie ciepla woda - pod prysznicem rzecz jasna Very Happy. a jesio inne chodzily po korytarzu i masowaly sobie sutki ;d nie widzę nie słyszę
Ple Ple - Czw 31 Sty, 2008 15:51

No różne rzeczy sie robi, ale ja nie jestem w stanie ani kucać, ani chodzić, ani nic.... Poza tym jeszcze mam te 15 dni do terminu....
szydeleczko - Pią 29 Lut, 2008 12:57

PLE PLE CO bye bye SłYCHAC U Grzesie i jego mamusi ???????