Nasze spotkania - Poznan
woalka - Wto 28 Lip, 2009 15:00
Nie wiem kiedy będę w najbliższym czasie, bo byliśmy w ubiegłym tygodniu
Od września zaczniemy urządzanie naszego nowozakupinego gniazdka, więc zobaczymy jak będzie z czasem. Na pewno nie omieszkam ogłosić to na forum, bo bardzo, ale to bardzo marzę o tym, żeby poznać nie tylko pomorskie forumki, ale również moje rodzime, wielkopolskie
Na pewno nie będzie mnie w Poznaniu 23 sierpnia, bo wtedy spotykamy się z dziewczynami w Gdańsku. Zapraszamy
te_sia - Sob 01 Sie, 2009 19:52
Przez przypadek tu trafilam, szkoda ze mieszkam daleko bo chetnie bym na ta kawe poszla, na poczatku lipca bylam blisko Poznania, tam gdzie mieszkaja maranciaki szkoda ze nie wiedzialam bo bym na kawe wpadla, bawcie sie dobrze na spotkaniach pozdrawiam
te_sia - Sob 01 Sie, 2009 19:53
Przez przypadek tu trafilam, szkoda ze mieszkam daleko bo chetnie bym na ta kawe poszla, na poczatku lipca bylam blisko Poznania, tam gdzie mieszkaja maranciaki szkoda ze nie wiedzialam bo bym na kawe wpadla, bawcie sie dobrze na spotkaniach pozdrawiam
woalka - Czw 06 Sie, 2009 09:05
3 sierpnia minął, czekam na wrażenia i ilustracje, a poznanianki coś nie chcą się pochwalić...?
żabka - Czw 06 Sie, 2009 09:30
Woalko spotkanie było bardzo udane, ale nie były robione fotki hihihihi , jakoś nie pomyślałam o tym żeby zabrać aparat hihihihi
nula - Czw 06 Sie, 2009 09:42
woalka, no to chwalimy się było super !!!! (jak zawsze zresztą)
Było nas 6 - bo jeszcze była Haniutka z córką
Niestety nie pomyślałyśmy i żadna nie miała aparatu - koniecznie trzeba o tym pamiętać następnym razem
woalka - Czw 06 Sie, 2009 09:56
No... od razu lepiej!
Bez fotek wyobraźnia mi działa, jak na poczciwym Starym było słychać głosy rozprawiające z pasją o robótkach i innych przyjemnych sprawach...
Pozdrawiam Was z pięknego o tej porze roku Gdańska
karmelek - Wto 11 Sie, 2009 14:13
woalka spotkanie było SUPER!!! musimy koniecznie tak to zaplanować, żebyśmy się wszystkie spotkały, ale będzie fajnie
Dzięki nuli opanowałam słupki odwrotne (jednak nie ma to jak pokaz na żywo! Dziękuję ) a bean przyniosła tyle szydełkowych ciuchów, że oczy mi latały jak u kameleona. I wszystkie takie... idealne, po prostu
Haniutka miała rozpoczętą bluzeczkę z Maxi Viscose, a Żabka pracowicie szydełkowała serwetkę
Dziewczyny, mam nadzieję, ze pokażecie skończone prace
A na robótkowy deser odwiedziłam zamotane.pl... tam to dopiero można dostać oczopląsu i stać i macać i gadać o włóczkach i kordonkach w nieskończoność...
woalka - Wto 11 Sie, 2009 14:39
Fajnie jest mieć takie utalentowane koleżanki...
Haniutka - Wto 11 Sie, 2009 22:43
karmelek napisał/a: | Dziewczyny, mam nadzieję, ze pokażecie skończone prace Smile |
No pewnie tylko nie wiem kiedy skończę
Zauroczona Twoimi i Nuli frywolitkami poćpnęłam szydełko dla czółenka
woalka - Śro 12 Sie, 2009 08:22
Haniutka napisał/a: | Zauroczona Twoimi i Nuli frywolitkami poćpnęłam szydełko dla czółenka |
Hi, hi, hi Następna zarażona Bardzo się cieszę!
karmelek - Śro 12 Sie, 2009 09:31
woalka napisała:
Cytat: | Haniutka napisał/a:
Zauroczona Twoimi i Nuli frywolitkami poćpnęłam szydełko dla czółenka
Hi, hi, hi Smile Następna zarażona Smile Bardzo się cieszę! |
Nic dodać, nic ująć
nula - Śro 12 Sie, 2009 15:25
woalka napisał/a: | Następna zarażona |
Ale fajnie !!!!
To jeszcze napisz jak Ci idzie i gdzie możemy zobaczyć te pierwsze kroki
Haniutka - Czw 13 Sie, 2009 12:27
Nula na spotkaniu bardzo przekonywująco powiedziałaś, że spokojnie można nauczyć się tego z netu.
No to chwyciłyśmy czółenka (ja + córka) i ... robimy
Nie powiem chwilkę trwało opanowanie flipnięcia, ale poza tym na razie jest ok.
Widzisz jaką siłę mają Twoje słowa
A pokażę te nieporadne biedactwa jak tylko założę album na Picasie
karmelek - Czw 13 Sie, 2009 14:21
nula to chyba ma taką aurę, że od siedzenia obok niej, zaraz rozumiesz o co chodzi we frywolitkach ja opanowałam słupki odwrotne i chyba się w nich zakocham
nula - Czw 13 Sie, 2009 17:15
Haniutka, karmelek, nie osłabiajcie mnie proszę !!!
przecież ja sama jeszcze raczkuję w tej dziedzinie
Jednakże cieszę się bardzo, że spotkanie okazało się tak owocne
woalka - planujesz może przyjazd do Poznania pod koniec września ?
bean - Czw 13 Sie, 2009 20:26
Widzę, że znowu pominęłam ciekawy wątek - zapomniałam zaznaczyć powiadomień
woalka, przyjeżdżaj koniecznie!
Haniutka napisał/a: | A pokażę te nieporadne biedactwa jak tylko założę album na Picasie |
No to raz, dwa bo nie chcemy długo czekać!
A swoją drogą, ciekawe kiedy mnie zarazicie frywolitkami
karmelek - Czw 13 Sie, 2009 20:32
nula hehehe....
woalka spójrz w kalendarz i zaplanuj kiedy możesz przyjechać i zaraz pisz na forum
bean nie wiem, nie wiem... ale sama widzisz, że to się szybko rozprzestrzenia
żabka - Czw 13 Sie, 2009 20:54
Bean uważaj bo ja już powoli łapie frywolitkowego bakcyla - czułenko już mam w szufladzie tylko jak na razie troche brakuje mi na nie czasu, ale kto wie co pokaże przyszłość w niedziele wywoże dzieciaki na wakacje i będe miała wolne prawie dwa tygodnie
woalka - Pon 17 Sie, 2009 14:36
Dziewczyny, nawet nie wiecie jak kusicie...
karmelek już mi pisała o tym wrześniu... ech...
W przyszły poniedziałek odbieramy klucze, więc zacznie się fajna jazda.
Obawiam się, że wtedy z 3 miesiące nie pojedziemy do Poznania.
Ale jeszcze dziś po południu pomagluję męża - może coś z tego wyjdzie
bean, co do frywolitek - nie daj się! Bo jak spróbujesz, to wpadniesz jak śliwka w kompot - już nie wypuścisz czółenka z rąk. Wiem po sobie
nula, jak już przyjadę, to raz-dwa-trzy zaklepuję miejsce obok Ciebie, żeby się najbardziej załapać na aurę!
karmelek - Pon 17 Sie, 2009 15:10
woalka napisała:
Cytat: | Obawiam się, że wtedy z 3 miesiące nie pojedziemy do Poznania. |
z 3 miesiące?! No coś Ty... to może faktycznie pomagluj męża?
Jak Ci nie wyjdzie, to będę z moim negocjować, żebyśmy za te 3 mc przyjechali przecież KIEDYŚ musimy się spotkać
woalka - Pon 17 Sie, 2009 15:26
KIEDYŚ, to na bank się spotkamy.
Tylko lepiej, żeby to było wcześniej, a nie później
nula - Pon 17 Sie, 2009 16:03
woalka napisał/a: | nula, jak już przyjadę, to raz-dwa-trzy zaklepuję miejsce obok Ciebie, żeby się najbardziej załapać na aurę! |
O matko, nawet nie wiecie jak ja kocham czytać Wasze posty
woalka, ale przecież Ty wszystko umiesz !!!
woalka napisał/a: | KIEDYŚ, to na bank się spotkamy.
Tylko lepiej, żeby to było wcześniej, a nie później |
Tak, tak, ja już się nastawiłam psychicznie, więc nie każcie mi czekać 3 MIESIĘCY !!!!!!
nula - Śro 19 Sie, 2009 19:36
Ponieważ woalka w najbliższym czasie będzie zajęta urządzaniem nowego gniazdka nie jest w stanie przewidzieć, kiedy będzie mogła przyjechać do Poznania.
woalko - gratuluję nowego mieszkanka i życzę, żebyście się szybko i przytulnie urządzili !!!!!
Natomiast wiadomo już kiedy w Poznaniu zawita znowu karmelek
W związku z tym propozycja jest taka :
NASTĘPNE SPOTKANIE 19.09 (sobota - godz. i miejsce do ustalenia)
kto jest chętny ?!
mam nadzieję, że stawią się wszystkie uczestniczki poprzedniego spotkania i dołączy do nas jeszcze kilka nowych
woalko - miejsce dla Ciebie będzie zarezerwowane - tak na wszelki wypadek (bo kto wie..... )
bean - Czw 20 Sie, 2009 11:21
Chętna to jestem i to nawet bardzo ale... niestety nie pasuje mi w sobotę 19.
Akurat w tym dniu idziemy na uroczystość rodzinną wyprawianą w lokalu.
A na jak długo przyjeżdża karmelek? Może pasowałoby w piątek lub w niedzielę?
Oczywiście nie chcę mieszać. Jeśli większości będzie pasować sobota, to trudno - jakoś to przeboleję
nula napisał/a: | woalko - gratuluję nowego mieszkanka i życzę, żebyście się szybko i przytulnie urządzili !!!!! cmoknięcie |
Dołączam się do życzeń - toż to sama przyjemność urządzać własne gniazdko
|
|
|