|
wełna estońska |
| Autor |
Wiadomość |
aneby
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 1 raz Wiek: 50 Dołączyła: 01 Gru 2010 Posty: 152 Skąd: Kraków
Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 06 Lut, 2011 22:00
|
|
|
Już napisałam maila do Izraela, wystawi dla mnie na ebayu ta tęczową. Wysyłka ma kosztować 5 dolarów.
|
|
|
|
 |
aneby
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Pomogła: 1 raz Wiek: 50 Dołączyła: 01 Gru 2010 Posty: 152 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Wto 15 Lut, 2011 10:37
|
|
|
Hurra, hurra ! Listonosz przyniósł tęczę Czeka mnie teraz trochę roboty z przewijaniem, ale co tam. Strasznie się cieszę
Kolory cudne, wełna równa, bez zgrubień i cienizn. Moge polecić tego sprzedającego. No i wysyłka błyskawiczna 
|
|
|
|
 |
Sal
Użytkownik aktywny

Kraj:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Posty: 482 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Wto 22 Lut, 2011 21:03
|
|
|
http://maranciaki.pl/foru...p=386720#386720 W swoim watku wkleilam fotki dwoch szali wykonanych z welny estonskiej. W sumie nie narzekam na ten zakup, mimo ze jakosc welny nie jest najwyzsza.
|
|
|
|
 |
Calatea
Użytkownik małomówny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 18 Sie 2011 Posty: 68 Skąd: Poznań
|
Wysłany: Czw 18 Sie, 2011 17:34
|
|
|
Witajcie. Watek wprawdzie stary, ale jako że właśnie się zarejestrowałam (mimo, ze podczytuję tu od jakiegoś czasu), to się wypowiem.
Ja kupuję wełnę estońską na ebayu od sprzedawcy z Łotwy albino_sparrow, przesyłka jest dość droga (chyba ok 20 pln), ale wełna jest za to tańsza niż na allegro (ok. 200 pln/kg) i nigdy nie miałam problemów z jej jakością (chociaż fakt, robię tylko z 400/1). Przesyłka jest błyskawiczna (mam paczke w ciągu 2 dni) i zawsze było wszystko ok.
To, co z niej zrobiłam jest na moim profilu na raverly pod tym samym nickiem co tu.
Pozdrawiam współdziergaczki.
A, i jeszcze jedno- tę wełnę koniecznie trzeba wyprać po zrobieniu- woda po praniu jest tak koszmarnie brudna, że chyba ją czymś konserwują czy co... Dopiero po praniu włóczka mięknie i się wyrównuje. Fakt, trochę drapie, ale jest lekka i niesamowicie ciepła.
|
| Ostatnio zmieniony przez Calatea Czw 18 Sie, 2011 17:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|