|
Kotki szukają domku |
| Autor |
Wiadomość |
gustavo_2008
Użytkownik b. aktywny Małgorzata

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 22 razy Wiek: 65 Dołączyła: 27 Mar 2009 Posty: 1844 Skąd: Elbląg
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 10:25 Kotki szukają domku
|
|
|
Na moim osiedlu jakiś "człowiek" wyrzucił cztery kociaki.Ja nie mogłam patrzeć jak biegają za każdym przechodzącym człowiekiem i oczyma wyobraźni widziałam jak je ktoś krzywdzi.Dlatego też długo nie myśląc zabrałam transporter mojego kocurka i przyniosłam je do domu.Kociaki sa cudne i bardzo wesołe.Ja nie mogę zatrzymać takiej gromadki,bo mieszkam w bloku i już mam kota.Gdybym mieszkała w domku nie byłoby problemu.Dlatego mam nadzieję,że miłe koleżanki forumowiczki pomożecie mi w znalezieniu dla nich ciepłych domków.
Oto kilka zdjęć z pierwszych chwil w moim domu
Ja mieszkam w Elblagu,ale myślę,że jak będzie potrzeba to kotki postaram sie przywieźć 
|
_________________ Pozdrawiam Małgorzata
Zapraszam na mój blog:
Dziergam więc jestem |
| Ostatnio zmieniony przez gustavo_2008 Pią 02 Paź, 2009 18:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Madzia

Zaproszone osoby: 1
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 26 razy Wiek: 56 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
Medale: 4 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
m_a_rz_e_n_k_a
Użytkownik małomówny m_a_rz_e_n_k_a

Kraj:

Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 16 Gru, 2012 21:58
|
|
|
Witajcie miłośnicy kotków. Kotek mojego kuzyna szuka dobrego domku. Jest to kot rasy brytyjskiej niebieski długowłosy .Ma około 1.5 roku. Mój kuzyn jest po wypadku i nie może teraz sprostać pielęgnacji kotka.Sama bym się zajęła kociakiem ale mam już jednego takiego obrażalskiego kocurka w domu. Chętnym podaję kontakt na naszą klasę do właściciela kotka Daniel Pysiak PL 
|
_________________ m_a_rz_e_n_k_a
 |
| Ostatnio zmieniony przez m_a_rz_e_n_k_a Nie 16 Gru, 2012 22:24, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|