Reaktywacja forum! |
Autor |
Wiadomość |
katasza
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 15 razy Dołączyła: 27 Wrz 2006 Posty: 598 Skąd: Małopolska
Medale: Brak
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2021 15:42
|
|
|
skohen, racja, ja również nie widzę by cos złego się stało.
|
_________________ Kasia |
|
|
|
 |
skohen
Użytkownik b. aktywny Jola

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 55 razy Dołączyła: 15 Wrz 2017 Posty: 1136 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Śro 02 Cze, 2021 16:34
|
|
|
Jeszcze jeden plus - zwróć uwagę, że coraz więcej osób zagląda na forum. Niedawno było to 5-6 osób na dobę, dzisiaj naliczyłam kilkanaście. Wierzę, że coś się ruszy. Coraz więcej osób jest znudzonych bałaganem na facebooku. Tam są obserwatorzy - tutaj przyjaciele. To ogromna różnica.
|
_________________ Pozdrawiam serdecznie
|
 |
maranta

Kraj:

Pomogła: 68 razy Wiek: 57 Dołączyła: 01 Cze 2005 Posty: 5997 Skąd: Gdynia
Medale: 2 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
nula

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 179 razy Wiek: 59 Dołączyła: 03 Lut 2007 Posty: 8330 Skąd: Poznań
Medale: 3 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
skohen
Użytkownik b. aktywny Jola

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 55 razy Dołączyła: 15 Wrz 2017 Posty: 1136 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Śro 23 Cze, 2021 15:13
|
|
|
Nie wiem, czy wszyscy tak mieli, ale ja dzisiaj w ogóle nie mogłam wejść na forum. Na szczęście trwało to tylko kilka godzin i wszystko wróciło do normalnego stanu. Już się wystraszyłam, ale na szczęście już jest ok.
[ Dodano: Śro 19 Mar, 2025 21:36 ]
Tak mnie dzisiaj naszło, żeby trochę ponarzekać. Nie wiem, czy ktoś to przeczyta, ale co tam,muszę wyrazić swoje zdanie. Bardzo mi szkoda tego forum. Kiedyś zaglądało tu sporo osób. Była okazja, aby skorzystać z rad koleżanek bardziej doświadczonych, czy po prostu poplotkować. Teraz jakby wszystko umarło. Smutne to. Media społecznościowe wygrały, chociaż nie wiem dlaczego. Zaglądałam na profile niektórych osób z forum i z przykrością stwierdzam, że zawiodłam się bardzo bo tam nic nie ma! O co w tym wszystkim chodzi? Nasze forum, jeżeli już ktoś nowy zagląda, to tylko po to, aby umieścić jakąś reklamę. Koleżanki, przemyślcie - czy naprawdę było nam tak źle razem? Nie tęsknicie za wspólnymi robótkami, wymianą doświadczeń? Wiele moich prac powstało właśnie dzięki pomocy i radom koleżanek z forum. Naiwne to, ale mam nadzieję, że jednak coś się zmieni na lepsze. Pozdrawiam koleżanki bardzo serdecznie.
|
_________________ Pozdrawiam serdecznie
|
 |
maranta

Kraj:

|
Wysłany: Sob 22 Mar, 2025 15:36
|
|
|
skohen, ano widzisz, kochana, jest tak jak mówisz - wygrał Facebook, Instagram itp. Nawet świat blogowy umiera.
Choćbyśmy teraz na głowach stawały, to jedynie może się uda tyle osiągnąć, że kilka dawnych bywalczyń zajrzy tu na chwilę, może na kilka dni forum leciutko ożyje po czym znowu wpadnie w hibernację.
Smutne to, ale wszystko się zmienia.
Do klapy forum przyczyniły się też bardzo problemy z fotosikiem itp. mnóstwo zdjęć z zewnętrznych serwerów hostujących poznikało.
Wcześniej szlag trafił nasze albumy np. na Picassa itp.
Mnóstwo gromadzonych linków na forum prowadzi na Berdyczów.
Nie da się tego już ponaprawiać, odzyskać.
Też bardzo tęsknię do dawnego życia forumowego, do wspólnego dziergania, ploteczek, fotek z różnych lokalnych spotkań, do wymianek i do obecniści "starej" gwardii.
Nowe rejestracje to już tylko delikwenci, którzy wpadną żeby naśmiecić i zaraz dostają kopa z forum. Często to boty.
Dziękuję za zgłaszanie ich postów.
Musiałyby społecznościówki paść, żeby coś się zmieniło, ale to raczej się nie stanie. Chociaż... wszechobecne już barachło wyprodukowane przez AI zaczyna zalewać fejsbuka i coraz bardziej wkurza, więc kto wie w jakim kierunku to wszystko pójdzie 🤔
|
_________________ Pozdrawiam, Anna
http://maranciaki.pl
Galeria prac:
http://maranciaki.pl/galeria.htm
Blog: http://maranta.blox.pl |
|
|
|
 |
katasza
Użytkownik aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 15 razy Dołączyła: 27 Wrz 2006 Posty: 598 Skąd: Małopolska
|
Wysłany: Śro 26 Mar, 2025 21:46
|
|
|
Również bardzo tęsknię. Brakuje mi forumowego porządku. Wszystko mialo swoj kącik. W socjalach groch z kapustą. Znaleźć jak zniknie z oczu graniczy z cudem.
Maranta, czy bean tu zagląda?
|
_________________ Kasia |
|
|
|
 |
maranta

Kraj:

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 19 |
|
|