|
Plany, postanowienia czy inspiracje na nowy 2009 rok |
| Autor |
Wiadomość |
olajda
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Autor tematu Wiek: 50 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 164
Medale: Brak
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 01:27 Plany, postanowienia czy inspiracje na nowy 2009 rok
|
|
|
Jakie macie plany, postanowienia czy inspiracje na nowy 2009 rok? Inspiracje dotyczace robotek recznych i generalnie plany i postanowienia, czy jakies zmiany. Czy w ogole macie w zwyczaju planowac cos na nadchodzacy nowy rok?
Ja bym chciala nauczyc sie robic na drutach, no i postanawiam tak zrobic w prawdzie zrobilam ze 2 lata temu takia bluzke dla siostry...
....ale bylo to niemal pod calkowitym nadzorem co i jak mam robic, no i jak widac chyba nie za trudne (chociaz ja sie nameczylam).
Chcialabym umiec dziergac wzorami, mieszc kolory, a przede wszystkim rozumiec te wzory i opisy.
Generalnie to chcialabym czytac wiecej, bo w 2008 roku (wstyd przyznac) byl miesiac, gdzie nie przeczytalam nawet 1 ksiazki!
|
_________________ moje prace http://olajda.fotosik.pl
moj blog http://olajda.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
Madzia

Zaproszone osoby: 1
Kraj:

Rangi dodatkowe:

Rangi:

Pomogła: 26 razy Wiek: 56 Dołączyła: 16 Lis 2005 Posty: 7511 Skąd: Lublin
Medale: 4 (Więcej...)
|
|
|
|
 |
irenka10
Użytkownik b. aktywny irenka10

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 37 razy Wiek: 56 Dołączyła: 02 Mar 2008 Posty: 1722 Skąd: Podkarpacie
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 13:52
|
|
|
OLAJDA skoro juz zrobiłas bluzeczke na drutach to cos umiesz czytac schematy czy wrabiac kolory to nie jest takie trudne w razie problemow moge ci pomoc bo to wszystko mam opanowane .jA OSTATNIO NIE ROBIE PLANOW TAK JAKOS NIE ZAWSZE UDAŁO MI SIE ICH ZREALIZOWAC 
|
_________________ irenka |
|
|
|
 |
olajda
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Autor tematu Wiek: 50 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 164
|
Wysłany: Nie 30 Lis, 2008 15:21
|
|
|
| irenka10 napisał/a: | OLAJDA skoro juz zrobiłas bluzeczke na drutach to cos umiesz czytac schematy czy wrabiac kolory to nie jest takie trudne w razie problemow moge ci pomoc bo to wszystko mam opanowane .jA OSTATNIO NIE ROBIE PLANOW TAK JAKOS NIE ZAWSZE UDAŁO MI SIE ICH ZREALIZOWAC  |
wiem jak robic oczka prawe i lewe i w tym sweterku nawet jako tako wyszly mi po boczkach takie zszywki.Hee :_)
Chcialabym oczywiscie zaczac od czegos prostego. Mam nadzieje, ze znajde wkrotce jakis ciekawa bluzeczke, sweterek dla siebie, za 9 dni lece do Polski i kupie wloczke i tam pod fachowym okiem mojej mamy (mmt) zaczne robotke 
|
_________________ moje prace http://olajda.fotosik.pl
moj blog http://olajda.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
basiaaa
Użytkownik aktywny basiaaa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 6 razy Wiek: 72 Dołączyła: 02 Paź 2008 Posty: 420 Skąd: zachodniopomorskie
|
|
|
|
 |
JJka
Użytkownik aktywny

Kraj:

Pomogła: 18 razy Wiek: 53 Dołączyła: 23 Lip 2008 Posty: 775 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 09:39
|
|
|
moimi planami, postanowieniami i jednocześnie inspiracjami na nowy 2009 rok, to wzięcie się wreszcie za naukę decoupage'u
na razie zrobiłam taki postęp, że kupiłam parę dni temu kilka serwetek czyli pierwszy krok zrobiłam
poza tym, z bardziej około robótkowych planów, to spróbować ręcznie prząść włoczkę... strasznie sie na to napaliłam! na razie rozglądam się za wrzecionem...
no i frywolitki... ale to było postanowienie tegoroczne... które spełzło na niczym..
|
_________________ Moja Galeria z pracami
na FB
oraz Blog |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|