|
Moje prace - rogalm1 |
| Autor |
Wiadomość |
rogalm1
Użytkownik aktywny Monika z Marysią

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 10 Wrz 2007 Posty: 309 Skąd: Kraków
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 15:18 Moje prace - rogalm1
|
|
|
Postanowiłam założyć tutaj swoj wątek, bo choć rzadko coś mi przybywa to jednak czasami coś udziergam. A mam nadzieję w najbliższym czasie nauczć się frywolitkować i coś zrobić do ubrania. Korzystając z przymusowego odpoczynku skonczyłam kilka rozpoczętych prac: 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 5 razy Wiek: 57 Dołączyła: 10 Wrz 2007 Posty: 309 Skąd: Kraków
|
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 15:22
|
|
|
Nie wiem dlaczego nie dołączyły mi się dwa zdjęcia, spróbuję jeszcze raz.
Ivi dziękuję za wzór i cierpliwość w tłumaczeniu schematu tamtej pierwszej serwetki!

|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2007 14:57 Aniołek
|
|
|
Chciałam Wam pokazać mojego pierwszego aniołka, z którym miałam wiele perypetii jesli chodzi o krochmalenie, dzięki Waszym radom nie załamałam się i anioł juz pofrunął do siostry. 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 14 Lis, 2007 19:09 Frywolitkowy początek
|
|
|
Chciałam Wam pokazać pierwsze frywolitkowe gwiazdki mojej 11-letniej córki Marysi, z dumą ale też zazdrością, że Ona nauczyła się szybciej ode mnie... Ale dzięki skrzacikowi i ja mam nadzieję....
Zrobiłam zdjęcie takim jeszcze nie wypranym i nie usztywnionym ale znając już Waszą wyrozumiałość nie boję się niczego.... 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Sob 17 Lis, 2007 19:53
|
|
|
Myślałam, że kończę sweter a tu patrzę a ja źle łącze te małe kwiatuszki. Trudno, na razie będzie taki a jak wróci zapał to przerobię, najważniejsze, że córce się podoba...
A teraz jeszcze pochwalę pierwsze "wyfrywolitkowane" kolczyki Marysi (przepraszam za jakość zdjęć) 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 21 Lis, 2007 10:06
|
|
|
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa, dzięki viburnum mam teraz trochę wyraźniejsze zdjęcia frywolitek Marysi 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Śro 28 Lis, 2007 11:05
|
|
|
coś nowego, dziękuję tym które podesłały Marysi wzory

|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 11:29
|
|
|
W przerwie między aniołkami, świecznikami, gwiazdkami, szalikami i innymi Świątecznymi prezentami udało mi się skończyć niezwykle czasochłonną serwetę, która niestety poleci do Irlandii (mam nadzieję, że będzie się podobała) 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Wto 04 Gru, 2007 11:35
|
|
|
a Marysia w tym czasie rozwija się frywolitkowo 
|
| Ostatnio zmieniony przez rogalm1 Wto 04 Gru, 2007 11:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 11:07
|
|
|
chciałam sie pochwalić sukieneczką którą zrobiłam na pierwsze urodziny mojej siostrzenicy 
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Czw 20 Lis, 2008 08:59
|
|
|
Moja córka przypomniała sobie o frywolitkach, bo trzeba zrobić jakieś prezenty pod choinkę
jakoś zdjęć niestety nie najlepsza, bo ten talen mi się niestety nie rozwinął...
|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 09:36
|
|
|
Bardzo to motywujące jak ktoś tak serdecznie chwali, pokażę jeszcze najnowszą Marysi frywolitkę i mój obrus i serwetkę

|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Pon 24 Lis, 2008 09:37
|
|
|

|
|
|
|
 |
rogalm1

Kraj:

Rangi dodatkowe:

|
Wysłany: Czw 15 Sty, 2009 13:05
|
|
|
Jeszcze przed Świętami przygotowałyśmy z Marysią takie prezenty:

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,08 sekundy. Zapytań do SQL: 21 |
|
|