|
Cześć |
| Autor |
Wiadomość |
bejbi88
Użytkownik średnioaktywny Gusia debiutuje :)

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 25 Paź 2010 Posty: 199 Skąd: Śląsk
Medale: Brak
|
Wysłany: Czw 28 Paź, 2010 10:12 Cześć
|
|
|
Na forum jestem kilka dni, ale jakiś czas podglądałam prace wszystkich i bardzo mi się podobają i sama chce zacząć robić to samo
Nauczyłam się szydełkowania i robótek na drutach jeszcze w podstawówce ale moich prac raczej nigdy nie kończyłam Po jakimś czasie zapomniałam już o robótkach bo brakło czasu. Na nowo odkryłam moją pasję po śmierci Mamy, gdyż robiłam wraz z Tatą i bratem porządki w domku. Niestety to był ciężki okres dla mnie bo byłam wtedy 2 miesiące przed maturą
Znalazłam wtedy mnóstwo kłębków i maszynę Moda (ale muszę wybrać się do brata by poszukać części do niej) wtedy postanowiłam wrócić do tego ale wkońcu brakło czasu znowu. Matura potem musiałam iść do pracy następnie zaczeły się moje studia a że byłam ambitna to studiowałam dziennie i zaocznie ale po roku już brakło mi sił i zostałam tylko na dziennych. Na studiach poznałam męża i razem zamieszkaliśmy a że taki zmarzluch jak ja z bloku przeprowadził się do domku jednorodzinnego stwierdziłam że przydadzą mi się jakieś cieplutkie rzeczy.
Przyznam szczerze, że dopiero wtedy doceniłam sweterki które moja Mama i zrobiła jak i moja kochana Babcia. Może nie wszystkie mi się podobają ale są cieplutkie! Niestety Babcia już ma swój wiek i problem ze wzrokiem i mieszka daleko więc nie mogłam prosić o rady jak się robi na drutach. Wtedy z pomocą przyszła mi teściowa kupiła mi gazetkę jak się robi skarpetki bo marudziłam że mi czasem zimno (kiedy były mrozy po -20 a mnie wraz z mężem w domu czasem cały dzień nie było przez studia to temperaturę w domu mieliśmy poniżej 10 stopni ) Tak wróciłam sobie do dłubania ale postanowiłam że muszę wszystko kończyć!
I tak wyszło że zrobiłam poszewkę na poduszkę i bardzo się przydaje potem szalik i skarpetki... teraz dalej dłubię... Wiele pomysłów na drutach i na szydełku.
Aktualnie na drutach mam 5 robótek hehe i muszę się wziąść za nie jedna robótka po drugiej na szydełku mam 1 robótkę ale jak na razie brakuje mi włóczki a że to ma być dość duży projekt to troszkę zejdzie na robotę...
Bardzo się cieszę że tutaj dołączyłam i cieszy mnie to że wszystkie prace i ta cudowna atmosfera tylko mnie bardziej motywują.
A forum znalazłam dzięki blogowi Dziuni, często zaglądałam na jej bloga i oglądałam jej wszystkie prace z podziwem i tak poznawałam kolejne blogi po malutku i w końcu dotarłam tutaj.
Wszystkich chcę serdecznie pozdrowić i podziękować wam za wszystkie miłe słowa 
|
|
|
|
 |
ida
Użytkownik aktywny

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 14 razy Dołączyła: 27 Lip 2008 Posty: 416
|
Wysłany: Czw 28 Paź, 2010 14:14
|
|
|
Cześć bejbi88
To chyba najdłuższe powitanie jakie tu przeczytałam i w dodatku bardzo sympatyczne, witaj wśród nas.
|
_________________ http://picasaweb.google.pl/idaida60 |
|
|
|
 |
stonesik
Użytkownik aktywny Ewa

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 12 razy Wiek: 50 Dołączyła: 08 Paź 2009 Posty: 594 Skąd: Lublin
|
|
|
|
 |
Paddington
Użytkownik b. aktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomógł: 24 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Posty: 2067 Skąd: Poznań
Medale: 1 (Więcej...)
|
Wysłany: Czw 28 Paź, 2010 15:54
|
|
|
Witaj Dużo już wiemy o Tobie a mnie najbardziej ciekawi jak wychodzi ci "dłubanie" więc jak tylko znajdziesz chwilkę to nam się pochwal
PS. Czy tańczysz też tak jak baby z filmu?
Miło mi Ciebie poznać
|
_________________ "Please look
after this BEAR
Thank You"
http://www.lookafterbear.blogspot.com/
DARKEST PERU TO LONDON |
|
|
|
 |
bejbi88
Użytkownik średnioaktywny Gusia debiutuje :)

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Autor tematu Pomogła: 1 raz Wiek: 37 Dołączyła: 25 Paź 2010 Posty: 199 Skąd: Śląsk
|
|
|
|
 |
anle
Użytkownik b. aktywny Anna

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 18 razy Wiek: 47 Dołączyła: 05 Mar 2010 Posty: 1815
|
Wysłany: Czw 28 Paź, 2010 22:24
|
|
|
Witaj 
|
|
|
|
 |
saba52
Gaduła ;) Ania

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 18 razy Wiek: 68 Dołączyła: 11 Maj 2010 Posty: 4066 Skąd: O....róg
|
|
|
|
 |
Efa
Użytkownik średnioaktywny

Kraj:

Rangi dodatkowe:

Pomogła: 1 raz Wiek: 39 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 120
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|

Ponieważ na forum pojawia się coraz więcej
materiałów, zdjęć, itp.,
proszę każdego, kto będzie miał jakiekolwiek zastrzeżenia odnośnie
naruszenia praw autorskich o kontakt ze
mną.
Postaram się jak najszybciej materiały tego typu usunąć lub jeśli to
będzie możliwe uzyskać zgodę na ich publikację.
Jednocześnie informuję, że administrator forum nie
odpowiada za treść wypowiedzi innych użytkowników,
a tym samym nie może być pociągany do odpowiedzialności za owe wypowiedzi.
maranta
 |
| | Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|